View Full Version : Истинска любов...
footfetish
09-24-2014, 05:23
Здравейте! Ще се радвам да споделите мненията си. Какво мислите за истинската любов? Съществува ли? Всички ли ще я срещнем? "За всеки влак си има пътници" - Дали? Вие срещнахте ли я? Как я срещнахте?
В този забързан свят, свят на интернет, компютри, телефони, не истински отношения между нас хората, свят на алчност, незаинтересованост към отсрещния, свят на егоизъм... ще спра до тук. Е, как мислите? Все още ли я има тази истинска любов?
П.С. Според вас трябва ли ни друго освен любов и здраве?
Дам, според мен съществува. Аз лично я срещнах преди година и половина. :) Случи се съвсем неочаквано, дори банално - в интернет пространството. Колкото и да не се кефим и двамата на тоя вид запознанства, защото намираме живият контакт за по-интересен и нормален, ето... запознахме се в сайт.
Здравето го слагам на първо място, след това любовта. Както един човек ни каза наскоро "Бъдете живи и здрави, пък другото ще си го купите". Много други неща са необходими на човек, за да бъде щастлив, но те могат да се постигнат и не са най-важните.
footfetish
09-24-2014, 12:07
Благодаря marilyn :)
the_black_mamba
09-24-2014, 12:57
Да...истинската любов съществува... но не всеки успява да я срещне...
footfetish
09-24-2014, 13:23
Eee the_black_mamba недей така моля те
Любов е да правиш фуут джоб на гаджето си с фуут фетиш.
bilqnavod
09-24-2014, 15:04
:)
baby_baby
09-24-2014, 17:35
Според мен съществува и съм я изпитала 1 път не го мислете
footfetish
09-24-2014, 18:48
Аз също вярвам, че съществува, но още не съм я срещнал... Не знам и дали ще я срещна.
feel_me19
09-24-2014, 20:37
И аз си мислех, че не съществува, докато не я срещнах. :)
footfetish
09-25-2014, 05:15
:)
Little Monster
09-25-2014, 06:18
Съществува! Но понякога хората сме толкова заслепени от чувствата си към даден човек, че забравяме, че някъде там любовта ни очаква.
footfetish
09-25-2014, 09:25
Добре казано Little Monster :)
Благодаря marilyn :)
Моля :)
Аз доколкото съм обърнал внимание и съм си я разделил на две ... имаше едно момиче с което се закачах и зарибяях(пред което още треперя) като по малак около 1 година така бях хлътнал изпуснах я и горе долу 2 години след неможех да продължа зарибявах се с 4-5 през тия години но нищо което да запълни дупката и липсата.... Наскоро една приятелка която я познавам от цял живот.. си обърнахме внимание колко се допълваме и колко съвместно мислене имаме и г.д 1-2 години се опознавахме и усетих че допълва тази дупка и с нея забравих за детската любов така да се изразя :D не е същото не треперя и не чувствам същото просто защото съм се калил малко та любов взимаш да обичаш един човек едва когато го опознаеш и си с него в продължение на години градене на доверие и такива работи бля бля тога можеш да се нарече любов и бля бляя .... Та след години сам ще прецениш дали има любов ... За мен лично има :D
footfetish
09-25-2014, 18:37
Аз също мисля, че има и вярвам, че има и искам такава любов. Не желая повече временни връзки. (Всъщност аз никога не съм искал такива, но...) Много бих искал да открия момичето на живота си, което ще обичам, и което ще ме обича - този път наистина. За мен това е най-важното - наистина да се обичаме. Чак след това вече идва външен вид, характер и други неща. Но най-важното за мен в една връзка е наистина да има взаимна обич.
Slynchiicee
10-03-2014, 00:18
И аз си мислих че съм намерила любовта на живота си.. но явно НЕ! Бяхме заедно почти 3 години .. всичко беше СТРАХОТНО .. до деня в който се събудих и видях че не ми звъни,не вдига в крайна сметка говорих с него и той каза че е по-добре да се разделим,така и не получих причина,нито думичка защо така се е получило и каква е причината.. от него ,нито ми вдигаше телефона,нито ми отговаряше на смсите.. така че за мен любовта е много шибано нещо.... Или явно аз не съм сполучила в това жалко само че за 3 години съм била толкова вярна и сериозна към него както в нищо друго толкова до сега..
paradosou
10-03-2014, 08:44
^E, сигурно най-олигофренското нещо, което може да се случи на някого, е да го зарежат тихомълком, просто с "изчезване". Супер НЕмъжко и изобщо неуважително. Приятелят ти, въпреки всичките си други предполагаемо хубави качества, си е отбелязал сам огромна черна точка. Не казвам нищо ново; ясно е, че въпреки детското изпълнение ще ти е криво, ама пък стискам палци в бъдеще да си по-щастлива :).
footfetish
10-03-2014, 17:08
Много глупаво от негова страна, но...
prosto_chovek
10-03-2014, 18:25
Ако трябва да ти отговоря според раздела, съществува и орална, анална... а такива теми в правилния - бол. :)