View Full Version : До момичетата.Как бихте реагирали?
Здравейте.На 17 години съм.Когато бях малък претърпях един инцидент и ми извадиха единият тестис.До момента съм имал възможност да правя секс с момиче,но така и не се осмелявах,тъй като се притеснявам как ще реагира...Та,вие как бихте реагирали?Бъдете честни,моля.
Няма нищо срамно в това.
А и се съмнявам дори да забележи съдейки по въпроса си на около 16-17 години.
Момичетата на тези години все още нямат навика да обарват мъдете на партньорите си така, че докато стигнеш до момента в който ще правиш секс с жена в истинския смисъл на думата ще си стигнал и до извода, че това няма значение и няма от какво да се притесняваш.
Не съм момиче но не се здържах да ти отговоря ...
Притесняваш се за тъпи работи.
Не ми се е случвало, но на дали ще е такъв проблем. Наистина си мисля, че се притесняваш без да има защо. ВЕроятно много мацки не биха и забелязали.
nansi_2005
09-24-2014, 15:36
Не се комплексирай ами жъни наред !! Ще забележи само тази кояги ги бара и брои ... А то няма такива !
Не се безпокой и не мисли за това за да нямаш проблеми
baby_baby
09-24-2014, 17:33
Не е нещо срамно това не би имал проблем
Little Monster
09-25-2014, 06:25
Не е проблем. Ако мацката е свясна и те харесва, това няма да е пречка ;)
anonymous708973
09-25-2014, 07:19
Ама вие сериозно ли вярвате, че няма да се забележи? Глупости на търкалета.
Иначе най-вероятно няма да е проблем, да.
Paris_98
09-27-2014, 15:00
Ако и момиче го прави за първи път не мисля, че би го забелязала. Но може и да и го кажеш преди това и ако наистина те харесва не би трябвало да е проблем за нея. Успех!!! :)
anonymous908491
09-27-2014, 15:55
и ми извадиха единият тестис
......................
Накарай ги да ти го сложат пак.
the_black_mamba
09-27-2014, 22:16
Ще забележи, но според мен не е проблем...
therichbitch
10-04-2014, 21:56
Ако и момиче го прави за първи път не мисля, че би го забелязала.
така е, аз например в зората на сексуалния си живот не знаех, че трябва да са 2, сигурно и тя така
за Бога, естествено, че ще го забележи, но надали ще ѝ е такъв проблем
Ще забележи разбира се, но тестиса не участва в половия акт, така че не виждам кой знае какъв проблем.
SpaceCat
10-05-2014, 20:11
Ако и обясниш на какво се дължи всичко, смятам, че би проявила разбиране. Но зависи от момичето. Да речем, че попаднеш на разбрано момиче, а не на някоя дива селянка. :)
hey.mistery
10-06-2014, 06:21
Не смятам, че всяко момиче би забелязало, пък и не виждам проблем в това, ако си добър в леглото 1-2-3, колкото и да имаш не пречат :D :D
Няма за какво да се притесняваш, на всеки може да се случи и не е нищо фатално! Давай смело напред :)
Iv_Todorova
10-06-2014, 14:46
Предполагам, че ще забележи, но не вярвам да е проблем. Или поне за мен не е :) Ако се притесняваш говори с нея преди това и виж как ще реагира :) Преди половин година някъде гледах едно предаване, където поставяха импланти на мъже със същия проблем, но нямам представа дали има такова нещо в България. Може да се поинтересуваш, ако наистина те притеснява толкова много :)
zaiche78
10-06-2014, 16:35
Виж ся.. нормално е да се забележи,НО никакъв проблем не би създало тва. В крайна сметка тя няма да ти ги брой колко са а ще иска да я задоволиш така че спокойно. Просто се постарай да го надървиш и да и доставиш удоволствие и няма проблем ;)
Стига бе, това някоя да направи проблем за такова нещо трябва да е или умствено изостанала или не знам какво. Нито си болен, нито си сакат, нито нещо те възпрепятства да правиш секс. Всичко е в главата ти, а ако случайно случиш на някоя дето направи сцена, въпреки силно да се съмнявам да има такива или поне че може да попаднеш, то по-добре изобщо да не се занимаваш с нея. Това е малко като да питаш, отрязаха ми единият пръст, ама ме е срам да правя секс. Даже като се замисля, пръстите повече ще ти служат в секса.