View Full Version : Според вас Тази "случайност" нормална ли е...
Novsymmmmm
09-26-2014, 19:42
Здравейте!
Не знам как да започна дори,но...Случвало ми се е няколко пъти..примерно видях едно момиче симпатично/стройно/красиво на едни Общи Лекции с други курсове в университета, почти през цялата лекция към нея гледах щото знам ли нещо ме вплени. И така свърши лекцията викам си това момиче няма смисъл непозната сигурно повече няма да я видя пак и не я мислих много много..
На другия ден трябваше нещо по работа да излезна и преди да тръгна се сетих за същото момиче просто ми изникна в съзнанието..и тръгнах навън и на един светофар пресичам и ХОП разминавам се с въпросното момиче..
(Града изобщо не е малък 80 000човека г.д.)
На следващия ден отивам на Фитнес 7-8 часа вечерта и тренирам си и нещо пак се сетих за това момиче, приключих тренировката и излизам от фитнеса и тръгвам към квартирата ми и БАММ Пак се разминавам със същото Момиче :Х ВИкам ай сиктир...
Пък на другата седмица трябваше да ходя до едно приятелче и маршрута ми минаваше през Горния Светофар и преди това си сетих,че там видях въпросното момиче.. И тръгвам и на светофара ме хвана червено и чакам за да пресеча и си зяпам нещо в телефона, заключвам телефона, поглеждам на (ляво/дясно за коли) дясно и до мен стои ПАК СЪЩОТО МОМИЧЕ, На СЪЩОТО МЯСТО КАТО ПРЕДИ СЕДМИЦА :Х
СПОРЕД ВАС ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е???
Е наскоро(миналата седмица) ми отново ми се случи само,че с друго момиче(преди учихме в едно училище,тя една година по-малка, но всеки тръгна а в една гимназия,а в друга и не съм я виждал с години) и Случайно я засичам,доста променена, красива, на другия ден пак я виждам, на третия ден пак я виждам, на четвъртия пак и то всеки път на абосолютно различни места.
И всеки ден преди да съм я видял съм се замислял нещо за нея
?!?!???!??
BlackEyedPeas
09-26-2014, 20:07
Да, защото живее в същият квартал например...? Не е чак толкова странно.
Novsymmmmm
09-26-2014, 20:41
Напротив изобщо не живеем в общ квартал...
И не става въпрос за едно момиче... нито за един град.... За да ми направи впечатление и да ме учуди явно не е нещо нормално???
hey.mistery
09-26-2014, 21:29
Не е случайност, следи те, внимавай. hahaha
Просто така става, че се засичате, случава се, никой не може да ти кажев защо или дали е нормално, много хора се разминават много пъти, но като не сме виждали този човек не ни прави впечатление.
HollyGolightly
09-26-2014, 21:39
С тази тема целиш да се похвалиш колко си загубен и как при толкова много възможности не си се запознал с момичето ли? Ами браво, а стой и се чуди дали е нормално и я гледай отстрани.
Аааа ... Ужас ! Това момиче е вманиачено и те следи. Ми ся? ;Х
Или имаш няква супер сила и като започнеш да мислиш за някое момиче и .. . БАААМ оказва се до теб. Пробвай да си мислиш за нея, докато си легнал, нищо чудно да изпълзи изпод леглото.
Научи ме и мен (:
Novsymmmmm
09-26-2014, 22:33
Не искам да покажа колко съм "загубен" спокойно...
Както казах не ми се е случвало веднъж или два пъти а Доста често и ПАК ПОДЧЕРТАВАМ става въпрос за различни момичета и за други хора също така... и друг път съм си го задавал този въпрос...но все си казвах някаква случайност, но толкова пъти ебаси и винаги на една и съща тематика..
Знам,че няма някакво разумно обяснение, но явно съществува някаква "карма" "съдба" "6-то чувство" или не знам как да го нарека...
да си мислиш за някого и да го видиш веднага...
Това с леглото получи ли се ? (:
RapExotic
09-27-2014, 14:13
маршрута ми минаваше през Горния Светофар
Този светофар някаква забележителност ли е, че му отдаваш такава чест? :D
Ако всеки ден минава през едни и същи места, по едно и също време е нормално да виждаш почти едни и същи хора. Просто си уцелил графика на тези момичета и за това ги засичаш. Сега е по-уместно да разсъждаваш по въпроса как да се запознаеш с тях, от колкото да филосостваш върху понятия като "карма" и "шесто чувство".
anonymous908491
09-27-2014, 14:22
Града изобщо не е малък 80 000човека г.д.
Направо е огромен, ще се събере в една пета от квартала ми.
Направи тестове, мини по обиколен маршрут и се оглеждай дали някой те следи.
hriseto_22
09-28-2014, 07:40
Мисля,че това е съдба. :) При мен и при приятеля ми беше така,видях го за първи път в час по физкултура като с него бяхме в различни класове и от тогава често се засичахме било в училище или някъде другаде,запознахме се,защото много ама много ми хареса момчето и от първия ден след като го видях не спирах да мисля за него.Така,че мисла,че и при нас беше нещо от съдбата знам ли.Съдбата има пръст в това да се засичаш с момичето. :)
BlackEyedPeas
09-28-2014, 18:07
http://31.media.tumblr.com/430d2d400a3a4f7a483ae9d2e75bbfe3/tumblr_mhv9ut9qX91rlwc99o2_r1_500.gif
Феновете ще разберат.
Мисля,че това е съдба. :) При мен и при приятеля ми беше така,видях го за първи път в час по физкултура като с него бяхме в различни класове и от тогава често се засичахме било в училище или някъде другаде,запознахме се,защото много ама много ми хареса момчето и от първия ден след като го видях не спирах да мисля за него.Така,че мисла,че и при нас беше нещо от съдбата знам ли.Съдбата има пръст в това да се засичаш с момичето. :)
Засякли сте се пет пъти в училище. Каква Съдба!
anonymous908491
09-28-2014, 20:07
Засякли сте се пет пъти в училище. Каква Съдба!
Защо не, има хора от един клас, които не са се виждали.
Novsymmmmm
09-28-2014, 21:02
Вижте сега не мога да ви убедя в обратното на това което вие си мислите, но факт е,че щом ми е направило впечатление и че се случва често явно има нещо като "съдба" и явно ми дава нещо като знак.. :)
HollyGolightly
09-28-2014, 23:28
Вижте сега не мога да ви убедя в обратното на това което вие си мислите, но факт е,че щом ми е направило впечатление и че се случва често явно има нещо като "съдба" и явно ми дава нещо като знак.. :)
Добре, да приемем, че е знак от съдбата, въпросът е какво ще направиш ти от тук нататък. Ще се запознаеш с момичето или ще чакаш и тя да забележи тези съвпадения и да направи първата крачка?
и влязъл висше да учи .... ;/ накъде върви човечеството.
Не я заговаряй. Не ни трябват гените ти. Предварително благодарим ! --- Човечеството
Novsymmmmm
09-29-2014, 10:58
Тоя пък... Някъде казал ли съм какво съм направил след тея срещи бе???
Просто исках да кажа,че това ми се случва често...
Не ни трябват гените ти. Предварително благодарим ! --- Човечеството
Като гледам от твоите гени се нуждае доста човечеството - да седиш и да спамиш във всяка тема по-цял ден GG.. Типичен Клоун
Защо не, има хора от един клас, които не са се виждали.
То и при нас има един такъв индивид ма чак съдба не бих казала, че е, когато идва на даскало редовно.
BlackEyedPeas
09-29-2014, 15:27
Още малко ще стигнеш до извода, че третото ти око се е отворило, авторе. Едва ли не нещо леко по-странно да стане и се хващате, че духовните сили ви пращат да бръкнете под полата на всяка. Ай стига глупости, слезте на земята малко. Все едно всички да започнем да се чудим как може да виждаме познати приятели и тн по улиците, щото в нашия си свят сме си само ние, но света е 7,1 милиарда и всеки ден можеш да попаднеш на някого. Даже и от тотото да спечелиш е съвсем случайно, ама не! Според гламавите "туй нещо" е висша сила и отредено от съдбата. Ай стига с филмите вече. Излез си от твоя свят и погледни в реалният.
Аз на твое място, бих се запознал с нея още на първия ден. И без това си личи, че те преследва, но я е срам да започне разговор с теб.