hristo99
09-27-2014, 20:02
Случи ми се вчера сутринта. Значи предишната вечер си настроих алармата за 5:30, мислейки си, че съм от първия час. На сутринта се събудих, едва-едва се разсъних и станах и излязох от стаята и срещнах майка ми, която ме попита не съм ли от 3-тия час. Аз казах "Да, вярно.". Стана ми кофти, че напразно се мъчих да си отворя очите, настроих си алармата за 7:30 и отново в леглото. Понеже се бях разсънил се мъчих да заспя отново, последно като погледнах часовника беше 6:30 и все още продължавах да се опитвам да заспя. По едно време погледнах навън през прозореца - беше светло. Станах, отидох до бюрото, където ми е телефона и погледнах часа - 17:00 (WTF). Казах си "малее, проспал съм целия ден и съм пропуснал училище, ужас." Някак си се чудех как ще си извиня отсъствията, как ще ходя до личната лекарка да поискам извинителна бележка, не знам си какво. Отидох до стаята на сестра ми и тя беше там (нищо, че принципно е втора смяна) и `и се скарах защо не ме е събудила. Бях много ядосан. Тогава чух онова нещо като звънене, което се чува в ушите когато се събуждаш от кошмар и след това се озовах отново в леглото си. Стаята беше някак си червена, но пак приличаше на моята. Излязох през вратата и срещнах г-жата си по английски и тя ми каза да си намеря учебника по английски. Погледнах пода и го видях целия "посипан" с учебници и аз почнах да търся учебника. Тогава пак чух онова "звънене" в ушите. Пак се озовах в леглото. Беше тъмно, имах чувството, че е около 2-3 ч. през нощта. Тогава стаята се разлюля, имаше земетресение. Като спря, аз си казах, "аха, това е било сън във сън, да, чувал съм, че се случват странни неща преди земетресения". След това отново имаше земетресение. Тогава чух алармата на телефона си и пак се събудих. Обстановката беше съвсем нормална, отвън беше мрачно, дъждовно, сутрешно, точно, каквото трябва да е. Станах, погледнах си телефона - 8:10 (точно, когато би трябвало да излизам от нас за у-ще). Паникьосах се и пак чух онова "звънене" в ушите. Пак се "събудих". Обстановката пак си беше нормална и си казах "добре, вече съм буден, доказателство - кажи първи принцип на механиката ( :D в същия ден трябваше да имам входно по физика)". Не можах да се сетя. Казах си "добре, това е сън" и някак си отново предизвиках "събуждане". Озовах се в леглото си. Излязох през вратата и се озовах в нещо като спа център. Срещна ме няква китайка и ми вика "Сега ще ти направя "stress relief" за очите. Спокойно, не боли, ето виж." Тя извади някакво ножче, мушна си го в окото, проряза го, бръкна в прореза и извади нещо като силикон ама не знам какво беше. И вика "ето, изобщо не боли, сега ще ти го направя и на теб". Тъкмо седнах и тогава чух този звук, който принципно много мразя да чувам, но в случая бях благодарен, че го чувам - https://www.youtube.com/watch?v=9l6pSPaDb1g (алармата на телефона ми :D). Тогава усетих студа в стаята, отвих се, станах и видях на телефона "7:30". Казах си "добре, вече НАИСТИНА съм буден". Сигурно ви отне цяла вечност да прочетете това, но и този сън, по-скоро кошмар, продължи за мен цяла вечност. Подробностите от съня секунди след като се събудих ги забравих, но този сън толкова ме впечатли, че реших да си запиша това, което помня. На вас случвало ли ви се е? Любопитно ми е да чуя вашите преживявания.