View Full Version : Имам нужда от вашето мнение :)
AwesomEBG
10-01-2014, 15:11
Здравейте на всички, скоро с приятелката ми правим година и искам да и подаря някакъв подарък. Какви предложения бихте дали (хора с опит и без). Нещо, което би и харесало, макар че вие наистина не можете да гадаете, защото не я познавате, но какви подаръци сте давали на половинките си ? Искам възможно най-много предложения, ако може.
На всички благодаря предварително :)
Поне ни кажи с колко пари разполагаш и на колко сте.
На първо място бъди оригинален! Не подарявай плюшени мечки, сърца или снимки в рамка/чаша/възглавница :?
Ако обичате да пътувате и имаш възможност може да я заведеш на екскурзия до място, което знаеш, че иска да посети. Уикенд в хижа/вила/хотел.
Може да вземеш гривни за двойки или някакво друго бижу само за нея.
Ако ти се отдава може да й направиш нещо. Погледни в нета. Там е пълно с идеи тип "Направи си сам" :) Най-малкото ще се зарадва, че си вложил време и нерви за да изработиш нещо за нея :)
BeTheOne
10-01-2014, 17:02
Намери вдъхновение във връзката ви. Какво обичате да правите? Направете го, но се постарай да го направиш по-запомнящо се...
Ако искаш конкретен предметен подарък, нека е нещо, което да напомня, че сте били заедно една година.
Иначе всичко си зависи от вас. Направете си го да си ви е готино.
Поздрави!
BeTheOne
AwesomEBG
10-01-2014, 17:40
Да забравих да кажа за себе си. Проблема е там, че наистина не разполагам с много големи финанси и това е, че съм 18 годишен, а тя е малко по-малка от мен с няколко месеца. Не мисля, че имам възможности за хижа и т.н, но наистина би било супер. Обмислял съм да и напиша на 100 езика "обичам те", но пък ме спира мисълта, че е малко банално. Пред голяма дилема съм и наистина искам още предложения. Благодаря на 2ма ви :)
Най хубавите неща не се купуват с пари!!! А това за 100-те пъти...мисля че ще е по добре да и го докажеш веднъж отколкото да и го пишеш 100 пъти. И сега ако ми кажеш ,че си и го доказвала много пъти вече...значи че не си ме разбрал :)
Little Monster
10-01-2014, 19:01
Ако е хубаво времето можете да отидете на пикник. Дори да е нещо изтъркано, едно момиче винаги би харесало това, някой да и подари цвете, което харесва или нещо за хапване, с което да се поглези.
Не мисля, че подаръците са най-важното във връзката, независимо колко време сте заедно. Спонтанните изненади и подаръци са по-интересни според мен.
Каквото и да направиш за нея, каквото и да и подариш, ако е от сърце, ще бъде оценено подобаващо!
Предложения:
1. Кутийка във форма на сърце, в която да има 50 или 100 листчета, на който вместо да пише "Обичам те!" на 100 езика, напиши 50 или100 причини поради които си с нея, и поради които я обичаш.
2. Можеш да превърнеш някоя ваша снимка(ако имате такива) в пъзел. :)
3. Албум с ваши снимки и любовни послания.
За друго не се сещам в момента. Успех!
"Обичам те" на 100 езика на мен лично ми е банално, глупаво и определено спада към "Отбий номера" :?
Ако ще е нещо подобно, то нека са n-броя причини, поради които я обичаш, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО измислени от теб!
Може броят им да отговаря на дните, оставащи до Коледа или Нова година. Един от късметите може да е в друг цвят и да имате уговорка да го отвори последен. На него ще напишеш подходящо пожелание или нещо от рода на "Излез на терасата в 12:00ч.", а долу (естествено) ще я чакаш ти с коледния/новогодишния й подарък.
Ако имаш някой приятел, който рисува добре може да го помолиш да ви направи портрет или карикатура по ваша снимка.
В нета има много места, от които можеш да поръчаш тениски за двойки. Доста от вариантите са интересни и забавни.
anonymous708973
10-02-2014, 09:16
относно пътуване за уикенда - надникни в сайт за ваучери и намалуния, има сууупер неща!
grabo.bg
kolektiva.net и т.н.
Преди няколко години една от моите приятелки направи нещо като приказка за нейната връзка. Написа текст, нарисува илюстрации и даде книгата на гаджето и. Ако имаш талент по рисуване и писание, може да се опитваш. ++ добави ботилка вино, което ще изпиете през романтична вечер :D