View Full Version : Готино място в София
stenli96
10-01-2014, 15:13
Здравейте, някой ако може да ми даде съвет къде мога да заведа едно момиче на среща в София. От скоро съм в София, и за това ако може да давате предложения ще съм ви адски благодарен! :)
Кажи какво място ти трябва. На кафе ли ще я водиш, на бар ли, на ресторант, дискотека?
RapExotic
10-01-2014, 19:07
В Happy.
Little Monster
10-01-2014, 19:08
http://sofia.zavedenia.com/pyrva.sreshta.s.gadje_50/
Чичко Гугъл знае! хаха
борисовата
беседката
до главната алея
anonymous708973
10-01-2014, 22:11
В Happy.
8 ръце в подкрепа на това, но по-скоро го измисли да е като спонтанно хрумване по време на разходката, а не директно да кажеш "айде да се видим пред хепи".
Сещам се и за Веда Хаус на "Гладстон". Пак много приятно място, предразполага към гушкане :д
da we happy she daam desetki levove za nekva tapa putka
Може би "Апартамента"? Мястото е много приятно и романтично. Пийене и ядене е скъпо, но всичко е домашна работа. Може да вземеш парче торта или някаква безалкохолна напитка за 6-8 лева, легнеш на дивана до прозорца и оставаш там цял вечер. Не е шумно - перфектно за разговори.
"Аrt Hostel" - супер атмосфера, приятна градина но винаги там има много хора (или само аз нямам късмет) :D
"Lime" - най-вкусният сладкиш с бял шоколад и малини <3
^какъв арт отговор;Д
....................
на мен ми е приятно в Кофи Хаус (Кристал), Джими'с (Шипка), Онда (1АЕГ), кафе-книжарницата на Ориндж (Графа), +това (между Оборище и Янко Сакъзов), Инк бар (Славянска), ХлеБар (между Оборище и Шипка), Канаал (на Мадрид и Канала), терасата над Архива (дори само заради гледката))...
може би има и други, но тези със сигурност са (ми) достатъчно приятни и удобни за разговор;
stenli96
10-02-2014, 11:49
Аз мислех ако е хубаво времето някъде да се разходим - Борисовата или Южния парк, но явно ще се разваля и ми трябва някое приятно кафене примерно! :)
Благодаря на всички отзова ли се! :)
"Апартамента" е чудесно място за среща според мен, а и обстановката е много приятна.
"Апартамента" е чудесно място за среща според мен, а и обстановката е много приятна.
тва до матрикс 3 ли се пада че не мога да си го представя
тоест срещу малкия дивак ?
всъщност чакай ве
тва едно навътре ли е.. не беше ли Халбите преди ?
8 ръце в подкрепа на това, но по-скоро го измисли да е като спонтанно хрумване по време на разходката, а не директно да кажеш "айде да се видим пред хепи".
да нали
тя изяла 15 кибапчитъ и 18 кифтета в 18;00 ти я кани спонтанно в 20;00 да яде още
има си начини да не е 'аре пред хепи'
но тряа има няква идея момата се пак че нещо ш съ случва
Аз мислех ако е хубаво времето някъде да се разходим - Борисовата или Южния парк, но явно ще се разваля и ми трябва някое приятно кафене примерно! :)
Благодаря на всички отзова ли се! :)
гръцката
некои недели
абе като цяло я заведи тортичка да муа
мястото като цяло е почти без значение освен ако не е некоя меркантилна глупачка
На Неофит Рилски е. В близост е до Халбите. Не съм го посещавал обаче от поне 3г. Има и един новооткрит бар или по-скоро вече ще чукне година, но бях на откриването, намира се на Александров малко преди sin city, казва се Golden Moon, много ми допадна като местенце.
prosto_chovek
10-02-2014, 18:30
Ти си набор 96. Освен ако вашите не ти дават доста кинти, едва ли можеш да я заведеш на някое от горепосочените места, освен ако не искаш да се лишиш от кинтите за ядене в даскало и джобните за седмицата. Ако имаш кинти, Fancy срещу руската църква е хубаво. От друга страна, на твоите години немирахме за готино да се гъзареем по студентски град, така че смятам, че повече би оценила Club 35 точно там. Не ти познавам момичето, но мисля, че това ще й хареса, пък и няма да ти пробие джоба.
представи си че майка му ако разбере че ше извежда момиче нема го остави с 2 леа
понякога ме учудвате максимално
то едни места
ше каеш 300 лева сметка
цлуб 35 ми показва що за човек си
последното о в просто е излишно
Ти си набор 96. Освен ако вашите не ти дават доста кинти, едва ли можеш да я заведеш на някое от горепосочените места, освен ако не искаш да се лишиш от кинтите за ядене в даскало и джобните за седмицата. Ако имаш кинти, Fancy срещу руската църква е хубаво. От друга страна, на твоите години немирахме за готино да се гъзареем по студентски град, така че смятам, че повече би оценила Club 35 точно там. Не ти познавам момичето, но мисля, че това ще й хареса, пък и няма да ти пробие джоба.
А беше време когато 35 беше просто малката мания и имаше доста ограничени места. А Umbrella изобщо я нямаше. Сега 35 стана голяма гъзария хах. Иначе там на завоя Dolls беше хубаво заведение (: Мисля обаче, че вече не работи. Иначе в Студентски заведения аз уважавам Боримечката, Къщата, Монтерей е доста хубав ресторант. Като за по всекидневна употреба Златния Грош също ми харесва.
терасата над Архива (дори само заради гледката))...
не го знам това, обяснете ми, звучи ми прекрасно
иначе да, местата, на които се кефя, ги изброиха. ако някой ме заведе на кафенце в Студентски или пък в някое от ужасните на Витошка, ще съм много разочарована.
а мен приятелят ми в началото, още преди да ми стане такъв, ме водеше в Ложата, ахаха. но ми харесваше, защото нямаше хора почти, а вътре светлината е приглушена и атмосферата е спокойна и отпускаща, въпреки хард музиката :Д ехх
anonymous708973
10-02-2014, 22:11
иначе да, местата, на които се кефя, ги изброиха. ако някой ме заведе на кафенце в Студентски или пък в някое от ужасните на Витошка, ще съм много разочарована.
Чак пък.
Винаги си имам предпочитания, но човекът, с когото съм, е десет пъти по-важен. Навсякъде мога да си харесам нещо за пиене или хапване.
Моите предпочитания са човекът да не се кефи на тези места просто. Не става дума за пиене или хранене.:Д Което не означава, че не бих могла да го преглътна, ако считам, че си струва. :Д
anonymous708973
10-02-2014, 22:53
Да не се кефи на най-нормални кафета или коктейл барове?
Ами да, аз лично не ги харесвам. Музиката в повечето случаи ми е тегава, а атмосферата напрягаща, т.е. няма да ми е комфортно там. Падам си по по-алтернативни местенца и приветствам хората с предпочитания като моите. :Д
anonymous708973
10-02-2014, 23:15
Не знам, според мен е важно умение да можеш да си прекараш добре навсякъде :)
Ами по принцип аз бих могла да се абстрахирам, но в една огромна част от случаите не намирам смисъл и не искам. :)
stenli96
10-03-2014, 09:18
Благодаря много, но ще погледна местата някой друг път, че ми вързаха тенекия, бих казал цял контейнер, но не се оплаквам! :D :/
Че мен ако ми вържат тенекия няма да има изобщо следващ път.
"Аrt Hostel" - супер атмосфера, приятна градина но винаги там има много хора (или само аз нямам късмет) :D
:shock: Арт Хостел съвсем не ми е подходящо за първа среща.
Аз се сещам за Bookies, защото ми е любимо. Малко, уютно, много приятно местенце. https://www.facebook.com/pages/The-Bookies/176209842433367
Намира се до 22 СОУ, НДК, в една малка уличка.
Mindhack
10-03-2014, 10:08
Апартамента - не знаех, че все още съществува, но едно време (преди може би 10 години) беше много успешно за първи срещи ;-)
Арт Хостел - веднъж съм ходил преди около година, бяха организирали вечер за "четене" и не ми се стори подходящо за подобно начинание ;-)
Апартамента - не знаех, че все още съществува, но едно време (преди може би 10 години) беше много успешно за първи срещи ;-)
Арт Хостел - веднъж съм ходил преди около година, бяха организирали вечер за "четене" и не ми се стори подходящо за подобно начинание ;-)
В Апартамента не съм стъпвал последните 3-4г, но мисля че още си работи.
WickedSick
10-03-2014, 15:53
Работи още,освен ако не е закрито последните седмици
SpiritInBlack
10-03-2014, 16:30
Апартаментът е ок, последно бях там преди няколко месеца. На мен ми харесват The Corner, Elidis и много други. Ако ти харесват пиано баровете, Sinatra е отличен. В Студентски също има попадения, просто трябва да знаеш къде да потърсиш. Любимото ми местенце е Наргилето. Ако търсиш класно място, което да е като нощен бар- The Angels в Шератон е мястото.