PDA

View Full Version : Пеперуди в стомаха? :(

xNarcisseNoir
10-01-2014, 17:44
Реших, че сега е момента да споделя, да споделя на някой, че да ми олекне.
От известно време изпитвам чуства. Чуства непосилни за мен. Не мога. Просто искам земята да се разтвори и да ме погълне, че да се свършва. Казват, че детската любов е най-силна, знам ли, може и да са прави... Занимавала съм се с толкова момчета, но никога не съм изпитвала толкова силни чувства към някого. Всичко това ме убива. Сърцето ми се разпокъсва, плача за най-малкото нещо. Любов ли е, не знам, но ме убива. По-страшна е и от смъртта.
Нека разкажа какво ме мъчи последните месеци. Запознах се с едно момче. Възможно най-перфектното. Когато ме погледне и ми се усмихне губя ума и дума, разтапям се. Първоначално беше просто приятелство. Бяхме просто познати. След това се сближихме. Гушкахме се, държахме се за ръце.. Не знам какво ми стана, влюбих се. Ставах и си лягах с мисълта за него. Изгаряше ме отвътре. Нямаше ден в който да не си пишем и да не се чуем. Давах си надежди. Напразни надежди. С всеки изминат ден, с всяка мила дума и всяка закачка се влюбвах в него все повече и повече. Ден без да чуя гласа му беше като вечност. Когато говоря с него по телефона забивам и не мога да кажа и една дума. Притеснявам се. Всеки ден идва в училището ми да се видим. Когато ме доближи, когато ме гушне, или се облегне на мен... Не знам на кой свят се намирам. Имам чувството, че сърцето ми ще изскочи. Изгаряше ме с всяка негова дума.
Разбрах, че харесва друга. Красиво момиче, моя много добра приятелка. Не мога да не се разплача когато си пиша с нея, като знам, че той иска да бъде с нея. Тя не знае. Има си сериозен приятел. Поне това ме утешава, че не може да бъде негова. С всяка постъпка аз се влюбвам все повече и повече. Опитвам се да го забравя, но не мога.. Съвети? :( :( :(

Little Monster
10-01-2014, 19:06
Според мен е по-добре да му кажеш как се чувстваш, защото и той ти дава надежди, без да осъзнава че го прави.
Твоята приятелка може да си има приятел, но това няма да спре въпросното момче, което харесваш, да престане да я харесва.
Кажи му как се чувстваш, какво изпитваш, ако той те отреже, можете да останете приятели. По-добре това, отколкото нищо.
Ако пък стане така, че се съберете, няма да си сгрешила като си казала какво изпитваш!
При мен винаги помага, когато разкрия чувствата си към някога. Ако не се събера с някого така, поне не ми тежи на душичката.

anonymous708973
10-01-2014, 23:21
Ако пък стане така, че се съберете, няма да си сгрешила като си казала какво изпитваш!

Разбира се, защо да не се измъчва с мисли дали наистина я харесва или просто иска да е по-близо до истинския си обект на обожание. Дай да се вкараме във филма, ама така стабилно.

Изолирай се от него. Той си вярва, че сте само приятелчета ли? Ако е така, вероятно твоето отдръпване ще му дойде като гръм от ясно небе, но... това е положението.

tireheb
10-01-2014, 23:29
Изолирай се от него. Той си вярва, че сте само приятелчета ли? Ако е така, вероятно твоето отдръпване ще му дойде като гръм от ясно небе, но... това е положението.

започвам да мисля, че има световен заговор между всички майки на света, да учат дъщерите си на тая идиотщина
по принцип съм доста laid back в "романтични" отношения, ма ако има едно нещо, което да ме изкара извън нерви, то е да ми се ИЗОЛИРАТ ей така от нищото

anonymous708973
10-02-2014, 07:48
Какви романтични отношения, бе, я чети? Мадамата е влюбена в него, той харесва приятелката й, какво да прави тя? Да стои и да се измъчва ли? Или да иде и да му се обяснява като петокласничка?

tireheb
10-02-2014, 09:52
Или да иде и да му се обяснява като петокласничка?

всъщност, да
с тая разлика, че не е нужно да се обясняваш "като петокласник", тва правят зрелите хора
това, което ти й предлагаш да направи повече би подхождало на петокласник

per-dead
10-02-2014, 14:40
Занимавала съм се с толкова момчета, но никога не съм изпитвала толкова силни чувства към някого.

В профила ти пише, че си на 15, къде ги намери тез момчета, не мога да си обясня.
Както и да е.
Пантерката над мен отново е права - изолирай го.
Но, но, но, но, но...
МОМЕНТ!!
Спомена, че си разбрала, че си пада по друга.
От него ли го разбра?!
Ако не е от него, не бъди никога на 100% сигурна, защото както се прегръщате и се държите за ръце, така ще има някоя завистлива пачарва, която иска да те изолира от него и по този начин да спечели вниманието му, въпреки, че почти няма как да стане, ако момчето е на място и мисли с главата на раменете си.
Пък и ако харесваше твоята приятелка... замисли се - дали щеше да те прегръща и да те държи за ръка, а? Не вярвам да е проба провокация към/на (не съм сигурна за думичката) твоята приятелка.

xNarcisseNoir
10-02-2014, 16:38
Споделяме си постоянно. Преди, когато не изпитвах нищо към него ми споделяше за момичето, което харесваше тогава, но приключиха взаимоотношенията си. Седмица след това се видяхме за по-дълго време. Бяхме три, четири дни нон стоп заедно. Тогава започна всичко.. прегръдки, шеги, закачки, дразнене, щипане, хапане... Всичко вървеше като по вода, докато не видях един статус, на който пише, че е влюбен в някое момиче. Подхванах темата доста деликатно и приятелски и се пошегувах коя толкова много харесва, попитах го дали не е същото момиче, а той ми отговори, че бил изгубил бас и затова го написах. Успокоих се за кратко време, докато не разбрах, че има ask. Помислих си, че може да има нещо интересно, което не знам за него. Отворих страницата и прочетох, че си харесвал момиче с буква, далеч от моята. Разгледах приятелите му. Потърсих момичето с буквата и попаднах на една от най-добрите ми приятелки. Не ми беше направило впечатление преди, но той и харесваше всеки статус, пишеше и всеки ден.. Не знам как още тогава не усетих нещо.. Мисля, че най - правилното решение е да се отдалеча от него, но не мога ей така от рас да му кажа.. не искам повече да си общуваме, или пък да като го видя да се подминаваме. :( Всеки ден го виждам и всичко това ме убива.. :( :( :(

fanton1
10-02-2014, 18:43
добре разбирам ,че държиш на него, но направи каквото трябва и му кажи за чуствата си ако ти самата не му кажеш той няма как да разбере особено ако е влюбен в тази твоя приятелка