Влез

View Full Version : Безкрайно съм объркана,дайте съвет.........

Slynchiicee
10-02-2014, 23:03
Здравейте.. Попаднах в много кофти ситуация и вече не знам какво да правя..
Така да започна с историята.. ходя с едно момче от 2 години и половина.. Всичко е страхотно.. води ме на разни места,забавляваме се,всичко беше страхотно,карахме се рядно,но нищо особено няколко кавги.. скарахме се на 4ти този месец и аз го скъсах не знам защо той не беше в града и предположих че вместо да сме обсебени един от друг е по-добре да се разделим за 10 дни докато си дойде,само че той не остави нещата така.. започна да пие ( а попринцип по смъртно немога да го накарам да пие-дори и бира ) ...... започна да ми звъни посред нощите а по принцип си лягаше рано.. пишеше ми колко ме обича,как съм всичко за него..... в един момент се събрахме без да спорим,без да се обясняваме,просто ей така.. всичко беше страхотно дори по-добре от преди.. на 28 септември последно бяхме заедно,всичко беше страхотно.. един от дните в които не ми е оставал дъх от смях.. прибрах се пожелахме си лека нощ и така .. на следващия ден обаче.. не се обади цял ден и когато отидох до тях каза че иска да се разделим...... не знам причина,не знам какво стана..... от 2дни се опитвам да се свържа с него а той отказва да говори с мен,отказва дори да отговори на смсите ми.... винаги е бил до мен,винаги ! ....... Сега ми е трудно сама.. и незнам как да си го върна моля ви помогнете ми по някакъв начин.. скоро имам рожден ден,дали е добре да го прекарам с него тъй като само в това успях да разбера че ще дойде или е по-добре да съм без него......... Моля ви помогнете ми :(((((((((((((((((((((((((

Mindhack
10-02-2014, 23:18
Добър вечер, Слънчице!

На колко години сте двамата?

Първото нещо, което намирам за логично, но не мога да вадя крайни изводи е: ти късаш с него, той се чувства ужастно. Събирате се отново, а после той къса с теб. Това чисто психически му дава преимущество, защото дори ако го сведем до най-базовите психически модели, в подобна ситуация инициатора чувства контрол, докато другата страна е жертва - момент на отвърляне.

Поздрави и лека нощ!
А.

Slynchiicee
10-02-2014, 23:46
На 21 години сме причината поради която се разделихме да кажа временно беше,защото той ме притискаше постоянно къде съм с кой съм.. а така бяхме за малко сами..макар аз дори да не излизах.. той знаеше че го обичам говорих с него всяка нощ и му повтарях колко много много го обичам и нямам търпение да си дойде и да сме си заедно пак... не знам искам си го обратно...............

Little Monster
10-03-2014, 06:29
Ако толкова много го обичаш, не се предавай!
Има вероятност и той да се чувства като теб, и това да е причината да не те търси. Да кажем че иска да подреди кашата в главата си.
Ако все пак реши да направи контакт с теб му обесни, че натиска който ти прилага ти е неприятен, и че искаш малко повече свобода. Нека и той ти обесни как се чувства, какво го тревожи и т.н.
Изгладете различията и проблемите помежду си, и се надявам всичко да е наред! :)

Mindhack
10-03-2014, 07:16
Ако толкова много го обичаш, не се предавай!
Има вероятност и той да се чувства като теб, и това да е причината да не те търси. Да кажем че иска да подреди кашата в главата си.
Ако все пак реши да направи контакт с теб му обесни, че натиска който ти прилага ти е неприятен, и че искаш малко повече свобода. Нека и той ти обесни как се чувства, какво го тревожи и т.н.
Изгладете различията и проблемите помежду си, и се надявам всичко да е наред! :)

Съгласен съм + нещо много важно: когато водите разговор и изглаждате различния се концентрирай да описваш как са те накрали да се почувстваш дадени ситуации вместо да се получи все едно го обвиняваш - чисто психологически намаля тона и е 99% по-ефикасен метод!

Успех!
А.

sometimes_
10-03-2014, 09:23
Аз бих настоявала да разбера причината. Странно е за една вечер да реши, че не иска да те вижда повече.

marilyn
10-03-2014, 09:53
Скъсала си го, а сега ти е мъчно и искаш пак да сте заедно? Да ти имам и логиката.

Mindhack
10-03-2014, 10:12
marilyn,

за съжалание не само нейната логика работи по този начин...а на много жени :-|

marilyn
10-03-2014, 10:16
marilyn,

за съжалание не само нейната логика работи по този начин...а на много жени :-|

В последно време се убеждавам в това. :(

102
10-03-2014, 10:20
излъгал се е с теб
осъзнал го е
тебе никой те неще вече
на колене курчко

xXxPETYAxXx
10-03-2014, 12:42
Е к'во ти си скъсала с него, защото си преценила, че десетина дни трябва да сте по-независими един от друг, т.е. си скъсала с него временно? И аз не бих искала да съм с теб, ако бях на негово място, не може да късаме временно!

RapExotic
10-03-2014, 23:17
Може би е осъзнал, чене го кефи да ходи с 21 годишно детенце.

galaxy29
10-03-2014, 23:50
връща ти го тъпкано, да се научиш на ред и дисциплина

Slynchiicee
10-04-2014, 18:33
Не мисля че проблема е свързан с връщане,неможеш за един ден да решиш че от днес ще му връщаш,ако наистина го обичаш :)
А и днес се видях с него и се държеше както преди.. повтаряше ми " прегърни ме,прегърни ме много те обичам ".............И ВСЕ ПАК СМЕ РАЗДЕЛЕНИ ?!

Kitty Bloom
10-04-2014, 20:48
Има си някаква причина за това негово държание, просто го попитай каква е. Настоявай докато не разбереш, заедно сте от повече от две години все пак, имаш право да знаеш какво става. Може просто да го е заболяло, че си го зарязала и сега иска да преосмисли нещата. Наистина не е логично да скъсваш с него за определен срок, или се разделяте, или не - няма средно положение. Разговор очи в очи е най-доброто решение на проблема.

blackbleck
10-05-2014, 15:42
Почувствал се е ужасно. Ти не си му оставила никаква възможност като си скъсала с него и то ОТ РАЗТОЯНИЕ. dafuk? .. после се събирате? Как да не му е объркано? Имам чувството, че този един ден, където не ти е оставил дъх, го е направил, за да ти покаже какво изпускаш и тогава ти го е върнал като те къса.

Моя гледна точка и предположения, разбира се. :)

Slynchiicee
10-07-2014, 20:13
Опитвах по всякакъв начин да говоря с него,но БЕЗ УСПЕХ...... Нито причина,нито НИЩО.....