Влез

View Full Version : ПОМОЩ! ПОМОГНЕ МИ!

harema2000
10-03-2014, 01:06
Влюбена съм в едно момче който е гей, с него сме най-добри приятели той знае че съм хлътнала по него и ми казва че няма как да стане. Не е ли възможно да се влюби в мен , да се промени и да бъдем заедно?

Little Monster
10-03-2014, 06:24
Никога не искай от когото и да било да се промени на сила! Хората се променят само ако искат да го направят.
Според мен няма смисъл да се опитваш да бъдеш с този твой приятел. Наистина няма да се получи нищо. Той е гей, пада си по момчета, няма да си падне по момиче..
Може би по нататък, може би има вероятност да се промени, но тя е малка и не се знае дали и тогава ще иска да бъде с теб.
Не се надявай напразно в нещо, което НЯМА да стане.
Има много риби в морето, ще намериш нещо за себе си.

mru
10-03-2014, 06:31
Той ти каза, че е гей и няма никакъв шанс...
Потърси си някакво друго момче. Ще си запазиш много време, сълзи и ще имаш по-спокойни нощи - без да мислиш през цялото време за него.

harema2000
10-03-2014, 13:52
А защо тогава се държи така с мен, знае кое ще ме зарава и го прави, без да имам повод празник той ми подари професионален грим. Има ми паролите за фб чете ми съобщенията, дразни се като пиша с друг мъж. Ревнува ме сигурна съм, бях му пратила снимки с един мой познат той ме пита еба ли го. Преди да тръгна да комуникирам с някой му казвам защото той обича само с него да се занимавам иначе се сърди. Каквото му кажа и го прави без значение дали е правилно или не, слуша ме, само с думи ме праща в рая праща ми по скайпа сърца целивки лигави ме. Когато съм ядосана си го изкарвам на него той никога не ме е нагрубил или убидил. Иска винаги все той да е до мен и той да ми помага. Аз съм на 22 той на 28. Много е мол с мен просто знае как да ме зарадва и впечетли, а във следващият момент ми казва че няма как да стане защото живеел с приятелят си.... Объркана съм. ... Кажете ми вие какво да си мисля?

marilyn
10-03-2014, 17:23
Хаха, вероятно е бисексуален, може да харесва и теб, и гаджето си. Не се занимавай с мъже със съмнителна сексуална ориентация.

mru
10-03-2014, 18:01
Хей, не си неговата играчка. Не му позволявай да се държи с теб така...

xXxPETYAxXx
10-03-2014, 18:37
Нали сте приятели, какво чак толкова странно има в подаръците без повод? А това, че не иска да се занимаваш с някое момче може да не е от ревност, а да не харесва самото момче за теб. И аз имам една приятелка, която се занимаваше с пълния кретен и се опитах да ѝ отворя очите, че той не става, ама то човек като хлътне и си затваря очите за някой неща.

Откажи се от мисълта за нещо повече с него. Ако пък си сигурна, че ревнува и т.н. говори с него за това му поведение, обясни му как изглежда от твоята гледна точка и чуй и неговата.

marilyn
10-03-2014, 18:56
Или ревнува, защото харесва същото момче?!

Kitty Bloom
10-03-2014, 20:34
Съжалявам, ако прозвуча грубо или обидя някой, но съм забелязала, че гейовете са леко злобни и ревниви. Може би твоя приятел се страхува, че ако си хванеш гадже вече няма да му обръщаш толкова внимание и не иска да те губи като приятелка. Щом ти е казал направо, няма смисъл да се надяваш, че нещо може да се получи между вас. Поговори с него, кажи му това, което написа тук. Питай го защо са тези двойни стандарти, хем те обгрижва и един вид флиртува, хем казва, че няма начин да сте заедно. Разговор очи в очи е най-доброто решение! :)

RapExotic
10-03-2014, 22:01
Какво харесваш в един гей? Толкова ли няма нормални мъже около теб ..

harema2000
10-04-2014, 06:21
Тази вечер стана нещо! ИСКАШЕ ДА МУ СЕ СЪБЛЕКА НА КАМЕРА НА СКАЙПА! Цял ден ме чакал да вляза във фейса да си пишем и на всичкото отгоре ми казва там за две момчета че само да ме пипнели и съм била готова, ревнува това е. Не мога да го разбера един път ми казва приятелят ми се дразни от теб че си показвам любовта явно а в следващият момент ми казва. Няма проблеми с приятеля ми??? Според мен незнае какво иска?

Little Monster
10-04-2014, 06:45
Просто искай да ти каже какво точно иска, ако не може да ти отговори и започне да овърта, не се занимавай.

harema2000
10-04-2014, 07:34
Питала съм го, той казва че така се държи със всички. Но се вижда че има нещо друго..... Объркана съм

harema2000
10-04-2014, 07:38
Какво харесваш в един гей? Толкова ли няма нормални мъже около теб ..

От всички мъже до сега които са се опитвали да ме свалят " нормални" както ти казваш. Единствено той ме свали :-)