View Full Version : Има ли смисъл?
Здравейте :)
От около месец си пиша с едно момче което много ми харесва, много е мил, много е забавен, но проблема е че не живее в България а и по-голям от мен със 7 години. След 2 месеца си идва в България и ме пита дали искам да се видим но не знам какво да му отговоря. Вие как мислите? Не е ли прекалено голям? Да изляза ли с него? Има ли смисъл при положение че февруари пак ще замине? Той си идва всяка година за 2-3 месеца зимата. Дали ще се получи нещо?
Благодаря предварително :)
Little Monster
10-03-2014, 09:19
На колко години сте?!
Няма нищо лощо в това да опиташ. Може да стане прекрасна връзка от това, а може и да не се харесате на живо, да не си допаднете и всеки да продължи по пътя си.
Виж се с него, нищо не ти пречи да опиташ. :)
THEJOK3R
10-03-2014, 10:56
Станете гадженца.
Mindhack
10-03-2014, 10:57
Има смисъл, да, иначе защо си пишете толкова време? ;-)
Mindhack
10-03-2014, 12:26
Привет, Haleyw!
Според мен може спокойно да се оставиш на момента и емоцията, да се видите и ... не знаеш какво може да се получи! Може да е нещо страхотно ;-)
Аз също живея в чужбина и ако съм в сходна ситуация...опитвам се просто да разсъжавам - би било страхотно! ;-)
Поздрави,
А.
На колко години сте?!
az na 15 toi na 22
xXxPETYAxXx
10-03-2014, 12:36
Дори и да излезете, това не значи, че трябва да се получи нещо повече от просто едно кафе. Според мен, между вас не би се получила връзка, заради годините и разстоянието, но пък това не значи, че не може да излезете.
Честно казано, мисля че човека ще се опита да те вкара в леглото си, защото си мъничка и мисли, че по-лесно би лапнала въдицата. Просто не бъди прекалено наивна.
Привет, Haleyw!
Според мен може спокойно да се оставиш на момента и емоцията, да се видите и ... не знаеш какво може да се получи! Може да е нещо страхотно ;-)
Аз също живея в чужбина и ако съм в сходна ситуация...опитвам се просто да разсъжавам - би било страхотно! ;-)
а разликата в годините? и ме притеснява това че ще си идва само веднъж в годината. смисъл ако стане нещо то ще като отворена връзка
Mindhack
10-03-2014, 12:44
Годините не винаги могат да бъдат напълно определящи - виждал съм хора на по 15, които разсъждават като 20 годишни и такива, които на 30 разсъждават като на 15, така че...никога не изключвам възможността да си допаднете като характери, визия, манталитет и т.н :-)
Ако нещата се случат това, поне според мен, би довело до някакви промени, може би той да си идва по-често ;-)
Поздрави,
А.
Дори и да излезете, това не значи, че трябва да се получи нещо повече от просто едно кафе. Според мен, между вас не би се получила връзка, заради годините и разстоянието, но пък това не значи, че не може да излезете.
Честно казано, мисля че човека ще се опита да те вкара в леглото си, защото си мъничка и мисли, че по-лесно би лапнала въдицата. Просто не бъди прекалено наивна.
благодаря :) ще го имам предвид
RapExotic
10-03-2014, 22:19
Излез с него, колкото да се запознаете, но не си прави напразни надежди за връзка. На тази възраст не ти трябва да се тормозиш с връзки от разстояние, защото те само биха те накарали да страдаш след това. Пък и човекът може да иска само секс от теб. Момчетата на 22 обикновено знаят как да завъртят главата на една 15 годишна тийнейджърка за да се възползват от нея без тя дори да се усети.