View Full Version : тъп глупак
влюбен съм в момиче казах и как се чувствам неколкократнo
тя ми казва че след раздялата си с гаджето и иска да е сама известно време
на нея постоянно и се обясняваT разни типове по същия начин по който и аз
другите ги блокира и не се вижда с тях
с мен продължава да се вижда и иска да излизаMe да ходим на разни места само двамата
исках да спра да се виждам с нея но не мога обичам я
преди 2 години когато се запознахме след известно време и казах как се чувствам защото видях че нямам шанс да ми отговори на чувствата и прекратим всякакъв контакт с нея но след половин година я потърсих и пак започнахме да се виждаме tq izkashe da се изнесем да живеем заедно като съквартиранти но и казах че не мога да го направя защото я обичам и това беше краят на изнасянето
сега не знам какво да правя
да продължавам ли да се виждам с нея с надеждата че има нещо или да не се тормозя повече и да спра да се виждам с нея завинаги
Little Monster
10-03-2014, 09:15
Недей да прекратяваш приятелството си с нея.
Според мен тя има някакви симпатии към теб, поне така разбирам от това, което си написал.
Недей да я притискаш, даже напротив. Дай и свобода на мислене и действия.
Започни да и обръщаш по-малко внимание, не я търси толкова много. Ще видиш, че тя сама ще те потърси и може би, надявам се, нещата ще потръгнат.
Късмет! :)
paradosou
10-03-2014, 09:15
след известно време и казах как се чувствам защото видях че нямам шанс да ми отговори на чувствата
Усещаш ли как звучи? 8-)
Сериозно...2 години са това! Спри и за нищо на света не преследвай по същия начин друга след време. Безкрайно жалко е. Личното ми мнение е, че връзките, които започват след прекалено дълго ухажване и Сизифови мъки, рядко (почти невъзможно) носят удовлетворение. От философска гледна точка ~ "Не можеШ да жертваш личността си за желание, без това да разруши щастието ти".
Пасване с всички е изключено (пък и би било безкрайно скучно), това е. Избягвай да насилваш ситуациите, така че уж да създадеш привличане, обаче не бъди пък пасивен. Най-доброто, което можеш да направиш, е хем да търсиш причините за неуспехите максимално рядко извън себе си, хем да не се съдиш толкова строго, че самочувствието ти да страда.
Недей да прекратяваш приятелството си с нея.
Според мен тя има някакви симпатии към теб, поне така разбирам от това, което си написал.
Недей да я притискаш, даже напротив. Дай и свобода на мислене и действия.
Започни да и обръщаш по-малко внимание, не я търси толкова много. Ще видиш, че тя сама ще те потърси и може би, надявам се, нещата ще потръгнат.
Късмет! :)
като излиза с момчета който са и приятели ми го спестяжа за да не ме нарани
изка да ходим на дискотеки да си пражиме планове за зимата какво сме щтели да правим да се запишем заедно в унижерситет едва ли не всяко нещо което прави иска да го прави с мен и не знам как да го разбирам не мога да чета между редовете
"Усещаш ли как звучи?
Сериозно...2 години са това! Спри и за нищо на света не преследвай по същия начин друга след време. Безкрайно жалко е. Личното ми мнение е, че връзките, които започват след прекалено дълго ухажване и Сизифови мъки, рядко (почти невъзможно) носят удовлетворение. От философска гледна точка ~ "Не можеШ да жертваш личността си за желание, без това да разруши щастието ти".
Пасване с всички е изключено (пък и би било безкрайно скучно), това е. Избягвай да насилваш ситуациите, така че уж да създадеш привличане, обаче не бъди пък пасивен. Най-доброто, което можеш да направиш, е хем да търсиш причините за неуспехите максимално рядко извън себе си, хем да не се съдиш толкова строго, че самочувствието ти да страда. "
знам как звучи и сигуно си права
благодаря за мнението
Има го варианта да й е приятно да я боготвориш, да харесва вниманието ти и това да е причината да те включва постоянно в плановете си и да предлага излизания ;).
Има го варианта да й е приятно да я боготвориш, да харесва вниманието ти и това да е причината да те включва постоянно в плановете си и да предлага излизания ;).
няма го това боготворене и начесване ако беше така нямаше да ги реже другите който нито са малко нито са по-зле от мене
забравих да спомена
каза ми че съм и най-важния човек и не иска да ме загуби
Mindhack
10-03-2014, 09:57
влюбен съм в момиче казах и как се чувствам неколкократнo
тя ми казва че след раздялата си с гаджето и иска да е сама известно време
на нея постоянно и се обясняваT разни типове по същия начин по който и аз
другите ги блокира и не се вижда с тях
с мен продължава да се вижда и иска да излизаMe да ходим на разни места само двамата
исках да спра да се виждам с нея но не мога обичам я
преди 2 години когато се запознахме след известно време и казах как се чувствам защото видях че нямам шанс да ми отговори на чувствата и прекратим всякакъв контакт с нея но след половин година я потърсих и пак започнахме да се виждаме tq izkashe da се изнесем да живеем заедно като съквартиранти но и казах че не мога да го направя защото я обичам и това беше краят на изнасянето
сега не знам какво да правя
да продължавам ли да се виждам с нея с надеждата че има нещо или да не се тормозя повече и да спра да се виждам с нея завинаги
Привет, tuppor!
На колко години си? Не, че има голямо значение, но...от личен опит мога да те посътвам просто да пренасочиш чувствата, желания, нежността, любовта, времето и т.н към друго момиче, ако има такава, която ти привлича интереса, или друга сфера на живота. Това са 2 години, през които тя е имала достатъчно време да изясни със себе си дали би искала нещо с теб и колкото по-рано направиш тази крачка, толкова по-добре за теб.
Знам, че не е лесно, но от това ще излезнеш много по-силен и уверен в себе си, ще си научил един от уроците на живота и накрая даже ще изпиташ удовлетворение.
Това разбира се не пречи да поддържате приятелски отношения във времето, когато почувстваш, че си преодолял ситуацията.
Сега си във възраст, в която трябва да се забавляваш, да откриваш, да чувстваш - преди всичко положителни емоции, моменти и т.н. Две години са дълъг период от време и за съжаление според мен просто нещата няма да се получат - по-добре е за теб, ако влезнете във връзка...няма да се чувстваш добре (в началото може би да, но...дълга и широка).
Поздрави и успех!
А.
RapExotic
10-03-2014, 22:38
Спри да се занимаваш с нея, освен ако не си мазохист. За 2 години ако те харесваше щеше да се получи между вас. Няма такова понятие "иска да е сама за известно време". Или те харесва и иска да е с теб тук и сега, или не те харесва и измисля куп оправдания за да ти го каже по дискретен начин.
просто си намери нова m8. shit dont work like this. най- добрия начин да забравиш едно момиче е като си намериш ново. ;)