View Full Version : Ходя с 9 клас момиче?
Agrafesos
10-05-2014, 20:13
Здравейте, драги съфорумници! Имам една дилема за вас както и за мен. Аз съм 12 клас момче, предстои ми да кандидатствам софтуерно инженерство в Софийския университет, както и да е. Въпросът ми е, че излизам от съвсем скоро (1 седмица) с момиче, което е 9-ти клас. Допадаме си изключително много. Харесваме се и т.н., но всички ми казват, че малка. Както мои приятели, така и съученици и т.н. Въпросът ми към вас е - струва ли си? Има ли някакви проблеми, че излизам с 9-то класничка?
fifince93
10-05-2014, 20:34
Аз не виждам да има проблем. Ако си допадате и ви харесва да сте заедно не виждам пречки. Не ви е чак толкова голяма разликата в годините. Все пак не сте тръгнали да се жените. Щом ви е хубаво заедно продължавайте си заедно. А дали струва или не ти си преценяваш. Ако е стойностен човек значи си струва :)
ако мислиш ,че сте един за друг не ги слушай и и се радвай колкото можеш повече ако не си съвсем сигорен се допитай до по-близак за теб човек какво мисли по въпроса ,но според мен няма чак толкова голямо значение на колко години е / си
Agrafesos
10-05-2014, 20:44
Ами както казах, допадаме си супер много, самия аз нв виждам кой знае какъв проблем, харесваме се ВЗАИМНО, което все пак е най-важното ... достатъчно силна обич е според. Не е като другите момичета - да е курва, да се държи гадно, а много добро и скромно момичето.
baby_baby
10-05-2014, 20:58
Не ги слушай другите щом я харесваш и искаш да си с нея не виждам какъв е проблема
fifince93
10-05-2014, 20:59
Еми в такъв случай не виждам проблем да си бъдеш с нея. Те хората винаги ще си говорят всякакви работи, Важно е на теб как и с кого ти е добре ;)
hey.mistery
10-06-2014, 06:11
Ако на теб ти харесва, какво ти пука какво говорят те? :) Има връзки с много по-големи разлики в годините, вашата не е фатална, има много други, които са 12ти клас и ходят с 9ти. А и както казах, да на ти пука какво казват тееееее ;)
Little Monster
10-06-2014, 06:56
Аз не виждам да има проблем. Ако си допадате и ви харесва да сте заедно не виждам пречки. Не ви е чак толкова голяма разликата в годините. Все пак не сте тръгнали да се жените. Щом ви е хубаво заедно продължавайте си заедно. А дали струва или не ти си преценяваш. Ако е стойностен човек значи си струва :)
+1
Недей да слушаш другите. Да, малка е, но можеш да ѝ дадеш шанс. Излизайте, опознайте се, пък ако стане, стане. Като бях 9-ти клас и аз излизах с батковци, дори по-големи от теб. :D
Не мисля,че е проблем 3-4 години разлика във възрастта не е нищо.
prosto_chovek
10-11-2014, 20:28
Ми не ви е толкова голяма разликата (има разни, дето излизат в 8 клас с по 30 годишни примерно). Don't worry, be happy.