View Full Version : 2 на входното по математика..
SmokeWeedBG
10-06-2014, 16:20
Здравейте, аз съм момче на 13 във 7 клас. Миналата седмица правихме входно ниво по математика и като ни ги връщаха и видях че имам двойка.. лошото е че госпожата иска да и върна теста подписан от родител а ако кажа на мама тя ще ми се кара,ще ме наказва и ще има да мърмори.. И след няколко дена ще има родителска среща..
От вас искам да ми кажете какво да направя!
Да се подпиша със нейния подпис ,да и го дам да се подпише ?
ще можеш да прикриеш оценката за 1-2 дена но рано или късно майка ти ще разбере по-добре и кажи и се постарай да не се повтори
mimonte2
10-06-2014, 17:54
Ако си мислиш, че си единственият с такъв проблем... :D Какво толкова трудно й има на математиката? Помня, че и на мен ми беше трудна в 7 клас. Но това беше, защото не схващах от госпожата ли, и аз не знам.
Както и да е, сега по въпроса ти- няма къде да отидеш, че да не й кажеш. Но първо ще я подготвиш. Извикваш я и се правиш на миличък. Или може да свършиш някаква домакинска работа и да я зарадваш. И като и кажеш, започваш да се оправдаваш- "Мамо, много ми е трудна математиката", "Мамо, нищо не разбирам", "Мамо, трябват ми частни уроци" и т.н.
Но фактите са си факти- не си добре по математика и не знаеш основни неща от 6-ти клас. . Тогава май бяха отрицателните числа, паралелепипеди, пирамиди, конуси...има важни неща, затова внимавай в часовете. Процентите например ще ти трябват цял живот, а в края на 6-ти клас започвате да учите променливите, които ще ти трябват дп 12 клас със сигурност и са много важни!
Спокойно, висшата математика е по-лесна от тая в средното, но в основното тия основни неща трябва да се знаят, аз на входните нива редовно имах 3 и 4 (освен по БЕЛ където съм много силен 5,4 на матурата след 12 клас, при положение че съм завършил техникум) щото ни изненанваха и ни ги даваха на 2-3ти учебен ден "блестящите" бабички.
Иначе по математика за по-високи оценки 7ми клас се ходи уроци, освен ако не ти се отдава много.
SmokeWeedBG
10-06-2014, 19:05
Бих и го дал ,ама ще зее що съм изкарал 2 на входното и такива.. ще ми се кара и ще ми повтаря че ще остана на поправителен и че тази година е много важна за мен. Аз знам това но какво да направя ..
Runaway11
10-07-2014, 14:43
Давай го. Щом имате родителска няма да успееш да прикриеш дълго лъжата. Пък и ще ти олекне след това ;д
today_was_a_charytale
10-08-2014, 16:45
Няма как да го скриеш, но не й го давай прекалено късно.Това което може да направиш е да получиш 6-ца по нещо преди родителската среща или да помолиш г-жата за поправка.Миналата година бях 7-ми клас и оценките от входното ниво не ни се зачитаха, а тази година също оценките от входното ниво не ни се зачитат (жалко защото имах добра оценка).Може да й кажеш това.Другото което може да направиш е да си приемеш наказанието и просто да учиш повече.
10对夫妇有正确的,但我认为(但它是 最后一年)。比听到的比赛。会面。
blackeagle
11-22-2014, 18:46
Разбере ли, че си я подписал вместо нея, още повече ще загазиш, така че по-добре и го покажи. И гледай да оправиш оценката! :)
Разбере ли, че си я подписал вместо нея, още повече ще загазиш, така че по-добре и го покажи. И гледай да оправиш оценката! :)
+1 Взе ми думите :D