PDA

View Full Version : Как да го разбирам?

smile_girl
10-07-2014, 07:51
Здравейтее! В началото на годината се запознах с едно момче, с което започнахме първо да си пишем, след това излизахме заедно. И двамата бяхме влюбени, но това продължи само четири месеца. Момчето беше адски срамежливо и не правеше първата крачка и след като го притиснах малко и му казах най-после да реши какво иска, ми каза да си останем само приятели. Това ми дойде доста изневиделица, но не се отказах - опитвах се да разбера защо, пишех му, опитах се да говорим, но така и не получих отговор. Преди два месеца той ми писа и ми каза, че е осъзнал къде е сгрешил и всичко е било заради притеснението, но дотам. Сега започна отново да ми пише, но когато ми пише се държи отдръпнато. Как да го разбирам? След толкова време, през което се опитвах да го избия от съзнанието си, дори след като не ми отговаряше преди, той отново се появи. Пише ми, но защо е отдръпнат и защо изобщо го прави? Много ме обърка.

AngelBelchev
10-07-2014, 09:05
Притеснява се да не го отрежеш ако направи първата крачка и да си развалите каквито и отношения имате в момента.

smile_girl
10-07-2014, 11:57
Не знам, аз съм му показала, че имам чувства към него и не бих го отрязала.

Daniee
10-07-2014, 15:34
Точно това е проблема ,никой не е перфектен,защо "всички" (с малки изключения) чакат някой да действа пръв,преди тях и търсят вината в тях,а не я потърсят в самите себе си ....Адски е тъпо -_-

smile_girl
10-07-2014, 16:15
Точно това е проблема ,никой не е перфектен,защо "всички" (с малки изключения) чакат някой да действа пръв,преди тях и търсят вината в тях,а не я потърсят в самите себе си ....Адски е тъпо -_-
Преди време аз направих първата крачка, но той се отдалечи, както казах дори не отговаряше на съобщенията ми. А сега след като спрях да му пиша, започна той. Защо?

Little Monster
10-07-2014, 16:29
Може би е осъзнал какво си му давала и че не може без него.

smile_girl
10-07-2014, 18:11
Може би е осъзнал какво си му давала и че не може без него.
Възможно ли е след толкова време и така изведнъж?

Jaune
10-07-2014, 18:30
Щото е смотаняк. :)
Свалила си картите на масата, оттам нататък не виждам какво повече да направиш... кажи му, че не те устройват такива отношения; да се взима в ръце и да решава.

SummeRLove08
10-08-2014, 11:12
Леле, хора вие усти нямате ли? Кви са тия писаници, тия съобщения... Не можете ли да излезете от виртуалния свят и да се погледнете в очите? Еми да, за някои просто така е по-лесно, да не виждат реакцията в очите на другия срещу тях. Моят съвет е просто да си направите среща НА ЖИВО и ако не приеме, просто спри да го търсиш, да видим кога ще те потърси той. И отново-много са ми странни този тип взаимоотношения, връзки, които се базират само на онлайн общуване.

hey.mistery
10-08-2014, 11:56
Как разбра, че се държи отдръпнато?

smile_girl
10-08-2014, 19:18
Първо, ние не само си пишехме, а и излизахме заедно. След като прекъсна отношенията ни с оправданието, че е най-добре да сме само приятели, аз няколко пъти се опитах да говоря с него, за да разбера причината, но отговор така и не получих. Също така той започна отново да ми пише, след като заедно с тяхната компания ходихме на дискотека. Така че отношенията ни не са само виртуални.

baby_baby
10-11-2014, 13:58
Явно не знае какво иска ако толкова искаше да е с теб щеше да се пребори със срама