john41
10-07-2014, 17:08
В началото на година се запознах с едно момиче,симпатично,невинно.. .по-малка от мен с две години,имахме малко различия но я харесвах и бяхме заедно два месеца,през които лошите неща бяха повече от хубавите,но за мен си струваше да бъда с нея защото я исках,дори малкото пъти в които не се карахме..все още си мисля за тия моменти...както и да е,тя не знае как да се държи с момче,тъй като аз съм й първото истинско гадже,долу-горе дълга връзка и аз за първи път имах толкова дълга връзка.Всичко вървеше някак си макар и с доста проблеми и то съвсем глупави,но за мен не са чак толкова глупави държеше се като дете.... аз и казах,че имам чувства към нея а тя каза,че няма към мен .... според нея чувствата идвали с времето,а аз мен просто си ги имаш,но стават по-силни с времето и я скъсах,но не само заради това бяхме се скарали и за друго и мислех,че искам да приключа с нея,е да ама не. Продължих ме да си пишем и да сме приятели и някак си не знам даже как да го нарека,влюбване или не знам просто наистина имах силни чувства към нея още и ставаха по-силни,но се случи така,че престанах да мисля за това,докато тя не призна,че има чувства към мен три месеца,след като скъсахме... и аз също имам чувства но си казахме неща,които не трябваше,но ги казахме.Честно казано я искам,но ме спира това,че ще бъде същото пак проблеми и пак глупости а аз не искам така,да нормално е да скараме за нещо но ние не правехме нищо друго освен да се караме.... спираме и това,че не й вярвам,че има чувства към мен..не знам наистина не й вярвам .. просто не го е доказала,дори когато бяхме заедно,не искаше да ни виждат заедно,не искаше дори да излезе с приятелите ми на кафе... и сега изведнъж чувства,никога не ми е казала искам те или харесвам те или нещо мило... Та въпроса ми е има ли смисъл да се занимавам още с нея или да приключа нацяло ?