PDA

View Full Version : Дилема

john41
10-07-2014, 17:08
В началото на година се запознах с едно момиче,симпатично,невинно.. .по-малка от мен с две години,имахме малко различия но я харесвах и бяхме заедно два месеца,през които лошите неща бяха повече от хубавите,но за мен си струваше да бъда с нея защото я исках,дори малкото пъти в които не се карахме..все още си мисля за тия моменти...както и да е,тя не знае как да се държи с момче,тъй като аз съм й първото истинско гадже,долу-горе дълга връзка и аз за първи път имах толкова дълга връзка.Всичко вървеше някак си макар и с доста проблеми и то съвсем глупави,но за мен не са чак толкова глупави държеше се като дете.... аз и казах,че имам чувства към нея а тя каза,че няма към мен .... според нея чувствата идвали с времето,а аз мен просто си ги имаш,но стават по-силни с времето и я скъсах,но не само заради това бяхме се скарали и за друго и мислех,че искам да приключа с нея,е да ама не. Продължих ме да си пишем и да сме приятели и някак си не знам даже как да го нарека,влюбване или не знам просто наистина имах силни чувства към нея още и ставаха по-силни,но се случи така,че престанах да мисля за това,докато тя не призна,че има чувства към мен три месеца,след като скъсахме... и аз също имам чувства но си казахме неща,които не трябваше,но ги казахме.Честно казано я искам,но ме спира това,че ще бъде същото пак проблеми и пак глупости а аз не искам така,да нормално е да скараме за нещо но ние не правехме нищо друго освен да се караме.... спираме и това,че не й вярвам,че има чувства към мен..не знам наистина не й вярвам .. просто не го е доказала,дори когато бяхме заедно,не искаше да ни виждат заедно,не искаше дори да излезе с приятелите ми на кафе... и сега изведнъж чувства,никога не ми е казала искам те или харесвам те или нещо мило... Та въпроса ми е има ли смисъл да се занимавам още с нея или да приключа нацяло ?

per-dead
10-07-2014, 17:30
"Ако сълзите в една връзка са повече от усмивките, то тя не си струва усилията".
Съветвам те да не се занимаваш с момичета, които не са наясно дали им се е*е, дали им се пикае или цензурно казано, не са наясно какво точно искат. Не е никак коректно да обясняваш на човек, че нямаш чувства към него до даден момент и след някъв си не малък период от време, да обясняваш обратното, в случая - момичето. Ничие търпение не е безкрайно, но има хора с висок праг и мога да предположа, че ти си един от тях.
Не е лошо да можеш да търпиш хората малко повече (малко повече от мен, например), но в тази връзка аз не виждам абсолютно никакъв смисъл. По-скоро виждам, че тя след тея 3 месеца се е усетила, че може да има някаква изгода от теб. Но дори и да не е така и наистина да има чувства (1: 1 000 000 000 е шанса), тя вече не те заслужава. Това си е чиста игра на "иди си-ела си". Бъди сигурен, че след още 3 месеца (да речем, ако тръгнеш с нея отново) ще ти каже, че няма чувства.
Та това беше аргумента ми "няма смисъл".
Издавай квитанциите, не съм на мнение, че изобщо някой би искал да се подложи на това гъделичкане на нервите.
Освен ако не си някъв вид мазохист.
Успех.

marilyn
10-07-2014, 19:52
...имахме малко различия но я харесвах и бяхме заедно два месеца,през които лошите неща бяха повече от хубавите...

Темата се изчерпва с това изречение.

RapExotic
10-08-2014, 06:34
бяхме заедно два месеца
.... аз и казах,че имам чувства към нея а тя каза,че няма към мен

Е как сте ходили два месеца тогава? Щом някой ти каже, че няма чувства или не е сигурен в тях не се захващай с него.