View Full Version : Проблем с химиятя.
На 18 години съм,тренирам от доста години,взимал съм креатин,но сега искам да взимам нещо по-сериозно като Нандролон на инжекций,но скоро разбрах,че от него докато го приемам няма да ми става.Инече химията е много ефикасна действието се развива до 3 дни с яко блъскане просто ще стана много як,но ако това е вярно,че нямя да ми става няма да я взимам.Никой от приятелите ми не е взимал Нандролон и нямя представа за това в интернет не мога да намера нищо по този въпрос има химий от който в действителност не ти става.Та питането ми е ако някой разбира да пише.Благодаря предварително.
baby_baby
10-08-2014, 15:25
и питаш в раздел СЕКС?
и питаш в раздел СЕКС?
Какво няма да може да прави когато не му става?
SHPAIdURmeN
10-08-2014, 19:51
^
:lol:
Към автора : Не си я взимай тази химия !
и питаш в раздел СЕКС?
Защото тук четат най-много хора а и проблемът от части е сексуален.
Не взимай химия, вземи правописен речник!
Не знам конкретно за този препарат, но вероятно си чувал, че от тези работи.. в един момент спира да става. Виж, ще съм честна с теб от женска гледна точка. За една жена е по-важно да не си най-здравия и напомпания, но да ти става и да си потентен. Ако имаш мускули, но в секса те няма... не очаквай големи успехи с жените.
Fisherman
10-09-2014, 19:14
няма слаба химия,има само слаб организъм
Не само че може да не ти става,а може и да имаш много по-големи проблеми със здравето..
prosto_chovek
10-09-2014, 21:08
Всичко е до дозата.
няма слаба химия,има само слаб организъм
!!!
Купувай и да се молим наистина да не ти става, за да не можеш да правиш още такива като теб :)
Напротив става ми взимам тази химия от над година,но има други странични ефекти- много лошо акне и не трябва да пия алкохол.Пускам това мнение ако някои намери темата и се интересува да знае нали за това е форума
имаш ли преди-след снимки?
Имам на компа у нас сега дъм на село и съм от тела тряба да ги намера и ще ги покажа
toni1000
08-13-2016, 20:57
Задължително ги покажи за да знаем и ние дали искаме гнойни пъпки по лицето и да пием само лимонада цял живот ;)
Като си направиш единия цикъл пъпките изчезват и можеш да пиеш квот си искаш.Като почнеш следващия цикъл пак понякога се появяват малко пъпки ама не е нищо толкова фрапантно дори на някои не се появяват пъпки а имат други проблеми като: не им става,проблеми с жлъчката , задържа вода и други .Ама аз пъпките не са ми много и ги мажа с един крем ама не пия.