Влез

View Full Version : Тъжно е да си влюбен

Баща Ти
10-08-2014, 19:06
Преди 6 седмици се разделих с най-важния за мен човек. Годината и половина познанство и 6те месеца заедно бяха наситени с емоции и... прекрасни.

Не бях влизал тук от доста време, но реших, че трябва да споделя колко ми липсва и че още я обичам.

Поздрави.
88

tori
10-08-2014, 19:33
А, тая тема. Ами... съжалявам, че сте се разделили. Напий се, натъпчи се със шоколад, нареви се ако не си и давай. Лично аз не съм се разделяла с гадже по негово желание, тъй че не мога да дам кой знае къф съвет. Ма щом (ще) те (на)правя щастлив, тук съм.

Баща Ти
10-09-2014, 17:34
А, тая тема. Ами... съжалявам, че сте се разделили. Напий се, натъпчи се със шоколад, нареви се ако не си и давай. Лично аз не съм се разделяла с гадже по негово желание, тъй че не мога да дам кой знае къф съвет. Ма щом (ще) те (на)правя щастлив, тук съм.

Напиванията и шоколада не помагат...

Не смятам, че някой от нас имаше желание да се разделим. Просто направих поредица от грешки и се държах неразумно, като последният път прекалих и я нараних много. Вместо да осъзная грешката си, взех, че я скъсах, а когато исках да оправя нещта беше твърде късно...

AnarchyBoy
10-09-2014, 17:45
Никой не е незаменим, отърси се от мислите за нея като най-прекрасната, защото не е. Отвори себе си за други хора, ще има много следващи. И не допускай да се разочароваш, просто не очаквай нищо и каквото стане да става. Но пък и го има момента с това, че може да е била от онези любови, които никога не се забравят, тогава просто погледни от добрата страна на нещата, имал си я. Имали сте хубави моменти заедно - радвай се, че ги е имало и се надявай тя да е научила нещо от теб, както ти от нея и че сега тя се усмихва, може и да е заради друг, но е усмихната, а това само по себе си трябва да те усмихва. Продължавай с усмивка и се радвай, че цялото нещо го е имало. Вместо да се вайкаш, че вече го няма. Научил си нещо, станал си по-опитен, радвал си се. Все позитиви. Ще срещнеш много хора, с които ще ти е така, повечето от тях ще те разочароват, но с малко от тях можеш да изградиш връзка/приятелство и да имаш незабравими спомени. Т'ва е най-важното. Всичко е преходно, ще ти мине. Дръж се и т'ваЙ.

tori
10-09-2014, 17:53
Анархи е прав - радвай се, че я е имало. Иначе почвай да работиш по себе си, разбери къде и как си сгрешил и не повтаряй същото в следващите си връзки. Щом нещата между вас са наистина непоправими, не си позволявай да мислиш „какво ако (не) бях направил еди-кво-си“, защото това е самоубийство. Едва ли бих могла да кажа повече, защото самата аз наскоро преминах през раздяла за пръв път, но вярвам, че точно ъпгрейдването на себе си е възможно най-доброто решение.

paradosou
10-09-2014, 18:02
Може и да има шанс ~ ако ти не си сгафил наистина мноооого, а тя не е от хипер гордите :).

Fisherman
10-09-2014, 18:04
http://prikachi.com/images/985/7654985l.jpg

WickedSick
10-09-2014, 18:09
Съчувствие ли очакваш или помощ?:)Дай детайли да помогнем

ani_95
10-09-2014, 18:11
Гледай напред,живота продължава.Явно не сте били еди за друг.

Ivaaaaa
10-09-2014, 19:30
клишета
клишета
'да'ай напред, бро
усъвършенствай се
извлечи най-доброто'
омг

тате, отиди при мацката и я изчукай ( :

102
10-09-2014, 19:34
дойдох тук да се присмея на анар4и
ХА
ХА ХА ХА
ХАААА

Naive
10-10-2014, 07:18
Напълно естествено е известно време да ближе(ш) рани. Но е преходно - времето наистина лекува.

WickedSick
10-10-2014, 18:33
Анархи е прав - радвай се, че я е имало. Иначе почвай да работиш по себе си, разбери къде и как си сгрешил и не повтаряй същото в следващите си връзки. Щом нещата между вас са наистина непоправими, не си позволявай да мислиш „какво ако (не) бях направил еди-кво-си“, защото това е самоубийство. Едва ли бих могла да кажа повече, защото самата аз наскоро преминах през раздяла за пръв път, но вярвам, че точно ъпгрейдването на себе си е възможно най-доброто решение.

Много плоско твърдение.Как така никой не те е късал?Не се заяждам,но подобни мнения не са ми по вкуса.Някои момиченца споделят,че винаги когато си харесат някой успяват да имат някакви отношения но не и връзка.Ама дали наистина е така?!:)

tori
10-10-2014, 18:36
Ми след връзка три години и горница и при положение, че сме на по 18 с тоя човек, как да ме е късал който и да е? Отделно дето въпросния аз го скъсах.

golemiq_korab_minava
10-10-2014, 18:50
http://www.otizvora.com/wp-content/uploads/2013/08/gvch_03.jpg

girlwithblueeyes
10-10-2014, 19:47
клишета
клишета
'да'ай напред, бро
усъвършенствай се
извлечи най-доброто'
омг

тате, отиди при мацката и я изчукай ( :