View Full Version : Тъжно е да си влюбен
Преди 6 седмици се разделих с най-важния за мен човек. Годината и половина познанство и 6те месеца заедно бяха наситени с емоции и... прекрасни.
Не бях влизал тук от доста време, но реших, че трябва да споделя колко ми липсва и че още я обичам.
Поздрави.
88
А, тая тема. Ами... съжалявам, че сте се разделили. Напий се, натъпчи се със шоколад, нареви се ако не си и давай. Лично аз не съм се разделяла с гадже по негово желание, тъй че не мога да дам кой знае къф съвет. Ма щом (ще) те (на)правя щастлив, тук съм.
А, тая тема. Ами... съжалявам, че сте се разделили. Напий се, натъпчи се със шоколад, нареви се ако не си и давай. Лично аз не съм се разделяла с гадже по негово желание, тъй че не мога да дам кой знае къф съвет. Ма щом (ще) те (на)правя щастлив, тук съм.
Напиванията и шоколада не помагат...
Не смятам, че някой от нас имаше желание да се разделим. Просто направих поредица от грешки и се държах неразумно, като последният път прекалих и я нараних много. Вместо да осъзная грешката си, взех, че я скъсах, а когато исках да оправя нещта беше твърде късно...
AnarchyBoy
10-09-2014, 17:45
Никой не е незаменим, отърси се от мислите за нея като най-прекрасната, защото не е. Отвори себе си за други хора, ще има много следващи. И не допускай да се разочароваш, просто не очаквай нищо и каквото стане да става. Но пък и го има момента с това, че може да е била от онези любови, които никога не се забравят, тогава просто погледни от добрата страна на нещата, имал си я. Имали сте хубави моменти заедно - радвай се, че ги е имало и се надявай тя да е научила нещо от теб, както ти от нея и че сега тя се усмихва, може и да е заради друг, но е усмихната, а това само по себе си трябва да те усмихва. Продължавай с усмивка и се радвай, че цялото нещо го е имало. Вместо да се вайкаш, че вече го няма. Научил си нещо, станал си по-опитен, радвал си се. Все позитиви. Ще срещнеш много хора, с които ще ти е така, повечето от тях ще те разочароват, но с малко от тях можеш да изградиш връзка/приятелство и да имаш незабравими спомени. Т'ва е най-важното. Всичко е преходно, ще ти мине. Дръж се и т'ваЙ.
Анархи е прав - радвай се, че я е имало. Иначе почвай да работиш по себе си, разбери къде и как си сгрешил и не повтаряй същото в следващите си връзки. Щом нещата между вас са наистина непоправими, не си позволявай да мислиш „какво ако (не) бях направил еди-кво-си“, защото това е самоубийство. Едва ли бих могла да кажа повече, защото самата аз наскоро преминах през раздяла за пръв път, но вярвам, че точно ъпгрейдването на себе си е възможно най-доброто решение.
paradosou
10-09-2014, 18:02
Може и да има шанс ~ ако ти не си сгафил наистина мноооого, а тя не е от хипер гордите :).
Fisherman
10-09-2014, 18:04
http://prikachi.com/images/985/7654985l.jpg
WickedSick
10-09-2014, 18:09
Съчувствие ли очакваш или помощ?:)Дай детайли да помогнем
Гледай напред,живота продължава.Явно не сте били еди за друг.
клишета
клишета
'да'ай напред, бро
усъвършенствай се
извлечи най-доброто'
омг
тате, отиди при мацката и я изчукай ( :
дойдох тук да се присмея на анар4и
ХА
ХА ХА ХА
ХАААА
Напълно естествено е известно време да ближе(ш) рани. Но е преходно - времето наистина лекува.
WickedSick
10-10-2014, 18:33
Анархи е прав - радвай се, че я е имало. Иначе почвай да работиш по себе си, разбери къде и как си сгрешил и не повтаряй същото в следващите си връзки. Щом нещата между вас са наистина непоправими, не си позволявай да мислиш „какво ако (не) бях направил еди-кво-си“, защото това е самоубийство. Едва ли бих могла да кажа повече, защото самата аз наскоро преминах през раздяла за пръв път, но вярвам, че точно ъпгрейдването на себе си е възможно най-доброто решение.
Много плоско твърдение.Как така никой не те е късал?Не се заяждам,но подобни мнения не са ми по вкуса.Някои момиченца споделят,че винаги когато си харесат някой успяват да имат някакви отношения но не и връзка.Ама дали наистина е така?!:)
Ми след връзка три години и горница и при положение, че сме на по 18 с тоя човек, как да ме е късал който и да е? Отделно дето въпросния аз го скъсах.
golemiq_korab_minava
10-10-2014, 18:50
http://www.otizvora.com/wp-content/uploads/2013/08/gvch_03.jpg
girlwithblueeyes
10-10-2014, 19:47
клишета
клишета
'да'ай напред, бро
усъвършенствай се
извлечи най-доброто'
омг
тате, отиди при мацката и я изчукай ( :