Влез

View Full Version : РАЗКАЖЕТЕ ЗА ...

hipnosis
10-08-2014, 22:38
може и да има такава тема, но от чисто любопитство, бихте ли разказали за първия си път?
къде, кога, на колко бяхте, с кого ... имаше ли сконфузни ситуации? :D

marilyn
10-09-2014, 18:07
Има много такива теми.

Аз на 16, той на 18, но беше първи път само за мен, усамотихме се в тях. Беше яко сконфузно, както цялото ни запознанство. Сега като се сетя ми става смешно дори, а тогава толкова се шашнах... :D

Rabalka
10-09-2014, 20:00
Аз на 14 тои на 17 на един рожден и за щастие нямаше крав и болка и като му казах да ме пробва отзад тои вика ти сериозно ли беше девствена :lol:

spk3
10-09-2014, 23:13
Моят първи път не беше нещо интересно, но после ми провървя и се превърнах в т.нар. "Квартален Батко" и се сещам за поне 10-тина момиченца, на които съм им бил първият.... е там вече има всякакви изцепки. Дори слизах по балконите от 3-тия етаж, защото ТАТКОТО принципно не трябваше да се прибира толкова рано. А една от последните изцепки, беше, че учих 1 хлапе от квартала, как да го прави с гаджето си (те и двамата девствени). Два дена само теория на пейките зад блока и накрая ми писна и ги поканих в нас и за малко практически указания. На малкия не му стана от притеснение, ама мацката толкова се беше възбудила, че направо ми каза - НАПРАВИ ГО!!! И аз, нали добра душа, как да откажа.... После те двамата се скараха, той още ме гледа накриво из квартала, ама - дреме ми на шапката. Мацето си има нов или 2-ма.... не ги броя.
Абе случки да искаш. Мога книга да издам, ама никой няма да повярва, че ми са се случили всичките тея неща и още съм жив (не са ме пребили някъде с камъни) .... е .... нямам свястно гадже, щото славата на ЖЕНКАР и сериозните връзки не се получават.

Haleyw
10-11-2014, 04:38
Аз на 15 той на 18 в колата му след третата среща. Беше доста груб но като за първи път беше сравнително добре :D

3oPuTy
10-11-2014, 05:12
Аз на 14 и половина, той на 15 и половина. Решихме го след близо година във връзка. Беше ... нормално. Не мога да кажа хубаво, защото беше нещо ново, непознато. За щастие не ме боля и грам, а кръвта беше малко и само по него. Бях малка, но сексуалната ми култура беше на достатъчно високо ниво за да не се чудя след това "Бременна ли съм?" или за да съжалявам, че се е случило на тази възраст.

baby_baby
10-11-2014, 20:30
Аз на 16 той на 17 в тях не беше хубаво много ме болеше

noworries
10-11-2014, 23:29
Аз 16 /почти 17/ , той 19 ..Получи се кофти ситуация-нямаше кръв,а той знаеше,че съм девствена,можем да предположим мислите му и съответно думите. Не ме боля .. Such a romantic story -.- ;dd