Влез

View Full Version : Моля ви искам спешно един изчерпателен отговор :) БЛАГОДАРЯ

amanda886
10-09-2014, 16:43
Моята ситуация е следната, бяхме у приятелят ми, с който сме от година заедно, не водим полов живот, защото аз съм човек с принципи и не искам да правя грешки от сега! Изчетох много теми свързани с забременяването и начините по които става, но попаднах на положителни и отрицателни отговори и реших тъй като това е форум, който е много известен и познаван да попитам вас :)
Когато бяхме в къщата му ние се разгорещихме, както казах не водим полов живот но малко ласки не са излишни според мен, та въпросът ми е възможно ли е да е попаднала някаква част от предеякулационната течност в мен докато си е търкал члена в моят полов орган, пак подчертавам не сме имали полов контакт. Другото за което искам да се информирам и за което не ми стана ясно беше това дали може да се забременее ако по пръстите му евентуално е имало капчица две и това е много предеякулационна течност и с тези пръсти те е задоволил. И като цяло формирам въпроса си като мога ли да забременея от тези неща :)Ще съм много благодарна, ако се отнесете към мен като с по малка която има нужда от информация която не и е напълно ясна в другите форуми :)Поздрави

the_black_mamba
10-09-2014, 18:02
ами възможно е, но вероятността е 0,000001% ...така че не се притеснявай....това, което трябва да те притеснява е че държиш приятеля си на сухо от година....ако си на 18(както пише в профила ти) ..не е нормално...всеки има нужди... той доста дълго се е съобразявал с теб....ти кога ще му върнеш жеста?

marilyn
10-09-2014, 18:06
Нищо ти няма. Вземи се успокой и не си внушавай. Хората с принципи също правим секс, просто се пазим и нямаме проблеми. Съветвам те по-често да ходиш в час по БЕЛ.

spk3
10-09-2014, 22:32
Принципно Mambata е права и за двете неща. Вероятността е супер нищожна (освен ако Ония отгоре, не е решил да си 2-ра Дева Мария) както и за това, че 1 година сте заедно и само да си го търка.... ТИ ГО ИЗМЪЧВАШ - не го обичаш истински.
Аманда, много ми е интересна твоята дефиниция "предеякулационната течност". Личи си, че си чела, но тази течност се произвежда от същите тези тестиси и си е също толкова качествена сперма, колкото и тази по време на самата еякулация. Така, че засили малко хигиената (да не ти бърка с "мръсни" пръсти) и купи си 1 кутия с презервативи и го направете както трябва. ЩЕ ТИ ХАРЕСА !!!

NissaN
10-10-2014, 10:52
Не е възможно да забременееш.

twrker
10-10-2014, 12:08
ok

twrker
10-10-2014, 12:31
ok

twrker
10-10-2014, 12:37
ок

baby_baby
10-10-2014, 12:45
Не

twrker
10-10-2014, 13:33
ok

amanda886
10-11-2014, 12:26
Много благодаря за мненията, като цяло с приятеля ми сме мислили по тази тема относно секса, но аз не се чувствам напълно готова и той ме подкрепя изцяло каквото и да реша :)