View Full Version : Тесни кецове.. разширяване?
xNarcisseNoir
10-09-2014, 17:10
Аз с тоя мой късмет.. :D :D :D
Дадох 110лв. за оригинални кецове на adidas. Понеже в outleta имаше много малък избор, а това бяха най-хубавите кецове веднага ми привлекоха окото.. :D За мое нещастие нямаше 41 номер (да имам огромен крак) :D :D Та премерих 40 и като по чудо ми стана. Бяха ми точни като размер и реших да си ги взема. Като ги обух ме стягаха малко, но момичето заяви, че имала същите и са и се разширили. Нося ги вече трети ден, съвсем малко се разшириха, неудобни са ми, а това все пак не са малко пари.. Може ли да дадете някакви съвети? Бях чувала, че оцет върши работа,но ме е страх да не ги съсипя.. Help :D
По -добре не използвай оцет или нещо друго върху обувките , защото шанса е огромен да ги съсипеш а и както каза 110 лева не са си никак малко пари . Според мен най-добрият вариант е да ги смениш в магазина с кутията и бележката или да ги помолиш да ти върнат парите , защото са ти малки . Все пак знам, че в някой магазини ако няма наличност от даден модел поръчват от склада и до няколко дни ти ги носят .
xNarcisseNoir
10-09-2014, 17:30
Не мисля, че ще могат да се сменят. Все пак са носени вече...
Ако нямат следи и пазиш бележката и кутията няма начин да не ти ги сменят . Имаш право в срок от седмица ако не и повече да ги върнеш . Имаш такова право . :)
Lourenço
10-09-2014, 19:02
От каква материя са?
prosto_chovek
10-09-2014, 19:08
Като ги поносиш, ше се разпуснат. Или ги дай на някой с малко по - голям крак да ти ги разтегне. Като цяло обувки трудно се разтягат.
per-dead
10-09-2014, 19:19
Бях чела някъде за пакети с вода в обувките и във фризера, НО не знам до колко е вярно и действа. С тясно краче съм, не ми се е налагало до сега...
Обущарите разтягат обувки принципно.
sometimes_
10-10-2014, 07:57
Обущарите разтягат обувки принципно.
+
Няма как да ги върнеш щом са носени.
Чувала съм за разни спрейове, които помагат за отпускането на обувки, но мисля, че са само за естествена кожа.
И аз знам за тези спрейове, но не знам дали стават за кецове. Носи ги по час два на ден, ще се отпуснат.
+
Няма как да ги върнеш щом са носени.
Чувала съм за разни спрейове, които помагат за отпускането на обувки, но мисля, че са само за естествена кожа.
Все пак са носени само 3 дни . :) , а клиентът има право да върне закупена стока в срок от една седмица : ) . Ако нямат следи не виждам проблем да се върнат !
Lourenço
10-10-2014, 13:44
Бях чела някъде за пакети с вода в обувките и във фризера, НО не знам до колко е вярно и действа. С тясно краче съм, не ми се е налагало до сега...
Да, това действа с кожени обувки.
Или обуваш няколко чифта чорапи, после обувките, и ги издухваш със сешоара на висока температура.
muhatacece
10-17-2014, 21:26
vrushtay gi be, kazvash, che ne si gi nosila i tolkos
Всеки обущар ще ти ги разшири, казвам ти го от опит :)