Влез

View Full Version : Хлътнал.

Samsunami
10-09-2014, 20:54
Ето я и моята история. Ваканцията свърши и започнахме училище , нови лица , нови хора... И така миналата седмица свършихме часовете и излизаме с приятели пред даскало ,за да изчакаме останалите и да се водим заедно и нещеш ли видях едно много сладко , симпатично и дори красиво момиче . Много е сладка .. :Д има червени кичури на края на косата си , малка е , изглежда мила и не е от уния с приповдигнатото съмочувствие и курвенските изпълнения . Не се и води с тях и така от миналата седмица когато я видях за първи път до сега , почити всеки ден я виждам и много искам да я познавам ... ама не . Не знам какво да правя :д Аз съм на 17 а тя е на 14 някъде много е сладкааа и единственото което знам за нея е че играе лол като мен :Д и е добра.

Исках само да споделя с някои , да ми олекне . Благодаря за отделеното време , ще се радвам на коментари и мнения .

102
10-09-2014, 21:02
запознай се с нея, но нищо повече !

fanton1
10-10-2014, 05:55
просто я заговори е така когато пак я видиш и толкова едвали ще ти направи нещо

RapExotic
10-10-2014, 19:26
Кажи и, че има много сладки кичури.. Че много ти харесват. От там нататък завържи някакъв разговор и се сприятели с нея.

FriskyQT
10-12-2014, 17:54
Кажи й, че 100% си по добър от нея на лигата и че ще и пръснеш гъза с който и да е герой по неин избор, и че просто няма шанс. А преди това и предложи и бас, че ако я биеш ще се гаджосате, в кърпа ти е вързана ако си добър!

Баща Ти
10-12-2014, 18:49
Ти си на 17, тя е на 14?

Ако сред приятелите ти, които са на твоите години, няма момичета, които да те привличат, значи имаш лоши приятели. Зле за теб.

Недей занимава момичето, което е още детенце, после да не търсят майка й и татко й, защо си я направил жена твърде рано.