PDA

View Full Version : Първи път - съвети

sxtway
10-10-2014, 15:39
Здравейте. Понеже с приятеля ми решихме да правим секс, имам въпрос, на който не намерих отговор в други теми. Има ли повод за притеснение за получаване на кръвоизлив при късането ма химена? Също, дайте ми съвети относно първия път и разкажете за вашия пръв път. Благодаря ви предварително, моля само за сериозно отговори. :)

zoyex
10-10-2014, 19:03
Кръвотечението при разкъсване на химена е най-нормалното нещо, няма повод за притеснение, слагаш една хавлия под дупето за да не изцапате чаршафите ;D Най-добре е да имате на разположение лубрикант, ще улесни целият процес като цяло. Моят първи път беше много болезнен, имаше кръв, не знаех буквално къде се намирам, защото се стресирах от кръвта и за нищо на света не бих го заменила за друг защото беше с човек, който обичам и ме обича. :) Не се притеснявай от нищо, сгушваш се в приятелят си и го остави да поеме нещата в свои ръце, успех.

sxtway
10-10-2014, 20:32
Благодаря за отговора, надявам се на още отговори. :)

Haleyw
10-11-2014, 04:14
Не очаквай нещо кой знае какво от първия път (особено ако и той е девствен). Определено ще ви трябва лубрикант. Поиграйте си повечко преди да го направите (но не прекалено). Мен лично първия път много ме боля(защото съм прекалено слаба) но има момичета които изобщо не ги боли и не им тече кръв. Трябва да му имаш доверие и да си сигурна че във всеки един момент можеш да му кажеш да спре. Относно другото чак кръвоизлив едва ли ще получиш. Приятелят ти не трябва да е много груб (поне първия път) за да няма кръвоизливи.
П.С. На колко сте?

sxtway
10-11-2014, 06:23
Благодаря за отговора. :) На 14 сме. Но сме го обмислили достатъчно. И знаем какво искаме.

baby_baby
10-11-2014, 13:45
кръв има ама малко и не при всяко момиче

lisi4ety
10-11-2014, 17:36
14 .. ммдааа
кръвта е нормална, не се притеснявай
единственият ми съвет е да не бързате ;d ^^

miskaprizZ
10-12-2014, 18:27
Възможно е да има кръв, но не е задължително. Не се стресирай, отпусни се и не мисли затова. :)

NissaN
10-16-2014, 11:19
Ако съм на приятеля ти бих те дал на някой приятел да те отвори поне да не се цапам.Да ч§кам девствена вече не благодаря.

merrym
10-19-2014, 18:46
Кръвта е абсолютно нормална. Не мисля, че това би предизвикало кръвоизлив. Може би съм от малкото щастливки, при които кръвта е липсвала при първия път. За сметка на това доста болеше.

hriseto_22
10-20-2014, 12:27
При мен също нямаше кръв,малко ме болеше и при следващите пъти когато го правехме пак ме болеше малко.

chocolate.donut
10-28-2014, 05:38
и аз съм момиче на 14 и съм девствена..страх ме е..но всъщност не ме е страх а ме е срам ,защото не знам как ще реагира момчето на кръвта...

Kitty Bloom
10-28-2014, 07:19
и аз съм момиче на 14 и съм девствена..страх ме е..но всъщност не ме е страх а ме е срам ,защото не знам как ще реагира момчето на кръвта...

е от какво да те е срам?! кървенето е нещо абсолютно нормално, не трябва да се срамуваш :) а пък може и въобще да няма кръв при теб, така че не го мисли отсега