View Full Version : Някакъв съвет относно едно момиче?
789789789
10-10-2014, 19:49
Значи става въпрос за едно момиче което много ми харесва, но просто няма как да я заговоря: от едно градче сме попринцип, но аз отдавна съм извън този град и никога не съм общувал с нея.
А сега гледам,че учи в моя град и съм я засичал 1-2 пъти като съм се прибирал,но само това са били възможните ситуации да я видя...
Мислех да пробвам през фейса, но не е приела поканата за приятелство.
Как изобщо да подходя, нямаме общи приятели(не говоря за фб) и няма как дори и да си мечтая да излезнем в обща компания навън, единствения вариант е да и напиша някакво съобщение в фб/нали може и без да си и приятел да и пишеш Л.С./, но да не ме помисли за някой нахалник.
Някой ако даде съвет ще съм благодарен
:)
А толкова ли е трудно да я заговориш на живо, не чрез фейсбук?
зе ми думите от клавиатурата
789789789
10-10-2014, 21:29
Това е проблема,че не мога да я видя/срещна...видях я преди месец един път и то случайно и това беше.. :(
Днес пих кафета-мафета с хора от университета и стана въпрос, че нямам фейсбук. Едното момиче беше особено шокирано "Е ... хубаво де ... като нямаш фейсбук .... как сваляш мацки :О", другите бяха изумени как живея без снимки, още повече без лайковете към тях.
И имам странното чувство, че не се ебаваха.
789879р746483829172934059392, ако не си нахалник /от кога е нахално да заприказваш момичета, още повече в фейсбук?/ ще имаш ядове не само с жените, а и с много други неща от живота ;D
galaxy29
10-10-2014, 22:04
отиди до училището/унито й
789789789
10-11-2014, 08:46
Е то и аз попринцип фейса не го използвам за сваляне на мацки, просто тук друг вариант за да я заговоря поне първоначално няма.. да кажеш да я срещах често да я заговоря на живо..
RapExotic
10-11-2014, 15:16
Днес пих кафета-мафета с хора от университета и стана въпрос, че нямам фейсбук. Едното момиче беше особено шокирано "Е ... хубаво де ... като нямаш фейсбук .... как сваляш мацки :О", другите бяха изумени как живея без снимки, още повече без лайковете към тях.
И аз нямам фейсбук, а проблеми с мацките не съм имал.
Като я срещнеш на живо и кажи, че ти е позната от някъде. После се направи на ударен и кажи, че си я виждал в твоя град. От там вече е лесно да завържеш разговор, а в последствие да и поискаш телефона/фейсбука.
789789789
10-12-2014, 16:10
някакви други съвети?
baby_baby
10-12-2014, 16:16
Не виждам нищо трудно да я заговориш за общи работи
galaxy29
10-12-2014, 21:10
някакви други съвети?
докато висиш тук и не спираш да задаваш едни и същи въпросТи, чиито отговор получи, някой друг ще спечели сърцето й ;/
789789789
10-12-2014, 21:35
Така е прав/а си.. и точно това което каза и това стана... днес по случайност се заговорих с един приятел за това момиче и ми каза,че си е имала приятел(или нещо от сорта..)
Явно не ми е писано, но пък сам съм си виновен като съм срамежлив и оставящ всичко на съдбата..
/благодаря за обърнатото внимание/
няма нищо лошо в това да си срамежлив стига да не си дебилно срамежлив
докато висиш тук и не спираш да задаваш едни и същи въпросТи, чиито отговор получи, някой друг ще спечели сърцето й ;/
Послушай я!
Може да си заплюл мацаронаната първи, но вероятно не си единствения вдъхновил се завоевател на бойното поле :/
789789789
10-12-2014, 21:55
Е като си има приятел шанс никакъв...
galaxy29
10-12-2014, 22:06
не се знае, може да го викнат в наса и да я зареже
"Ей, здрасти ти си от ––– нали, виждал съм те. Тук ли живееш. Аз съм Гошо/Пешо(или както са решили да те кръстят). В една посока сме ––– ........". Просто и покажи, че си нормално човешко същество което от време на време може да е забавно и не се опитва да я изчука(за сега). Знам, че за това отгоре не е толко просто колкото на думи, ще трябва да ти стиска, но вероятно направиш ли го после ще си станете дружки и от теб зависи за повече. Няма какво, толко лошо да стане. Всичко си опира до теб. Have fun :)
789789789
10-13-2014, 09:31
Благодаря, ем ако евентуално я срещна скоро може да я заговоря, но ако си има приятел не бих желал да се натрапвам,
"Просто и покажи, че си нормално човешко същество което от време на време може да е забавно и не се опитва да я изчука(за сега)." - точно и това искам аз, не тръгвам с целта да я чукам.