Влез

View Full Version : Два проблема

Haleyw
10-10-2014, 21:15
Здравейте :) имам два въпроса
1. Снощи бях на купон у един приятел малко прекалихме с алкохола и правих секс с едно момче(запознахме се снощи). Беше ни хубаво обаче аз не искам да имаме нещо повече а той иска и постоянно ми пише или ми праща смс или ми звъни. Обясних му че беше заради алкохола и че не го харесвам по този начин но той твърди че било нещо повече от "просто секс" и не знам как да го разкарам говорих с него няколко пъти но той си държи на неговото
2. Искам да попитам също какво да правя с една "приятелка". На същия купон една приятелка също се понапи и спа с момчето което си харесвам. Тя знаеше че го харесвам но беше и супер пияна. Има ли смисъл да бъдем приятелки. Смисъл що за приятелка е щом преспа с момчето което харесвам или да се правя че нищо не е станало защото тя беше яко пияна?

marilyn
10-10-2014, 21:17
Явно всички сте били пияни и не сте мислили много какво правите. Виж приятелката си какво прави на трезво, дали се занимава с това момче, или и при тях е било просто пиянски секс.

А тоя, който само ти звъни, просто го блокирай.

NissaN
10-11-2014, 08:19
Значи приятелката ти е стъбилна като Пръч на Лед...Направо я разкарай.

3oPuTy
10-11-2014, 10:16
Е, поне знаеш, че сте си лика-прилика с приятелката ти - стойте си дружки, а на следващия купон може и оргия да си спретнете щот' сте "яко пияни" :lol:

per-dead
10-11-2014, 12:31
Е, поне знаеш, че сте си лика-прилика с приятелката ти - стойте си дружки, а на следващия купон може и оргия да си спретнете щот' сте "яко пияни" :lol:

Това изчерпва темата.

baby_baby
10-11-2014, 13:30
1 игнорирай го напълно и се някога ще се откаже

2 алкохола не е оправдание поговори с нея

RapExotic
10-11-2014, 15:36
алкохола не е оправдание

Да. Също така и за нея не е оправдание, че е спала с някъв прошляк, който сега ще я преследва един месец. Да си сърба попарата.

baby_baby
10-11-2014, 16:08
Да. Също така и за нея не е оправдание, че е спала с някъв прошляк, който сега ще я преследва един месец. Да си сърба попарата.

Да за това казвам да го игнорира напълно

prosto_chovek
10-11-2014, 16:50
1.) Обясни му как не те интересува и да не те занимава, толкова.
2.) Нищо не ти е виновна тя, че не си спала ти с тоя, който харесваш, а с някой друг. Щом сте били толкова буфкани 100% не се е и сетила, че го харесваш, а ти си прави и за него изводите, щом се треска с кой му падне.