Влез

View Full Version : МОЛЯ ЗА СЪВЕТ!!!

hardcore_fan
10-11-2014, 12:18
Здравейте, аз съм на 17 години и живея в бедно семейство. Дори в момента ви пиша от един стар компютър, който ни подариха едно наше приятелско семейство, но не мога да се оплаквам, защото знам, че има хора, които дори нямат компютър. Проблемът е такъв, че нямаме достатъчно пари, за да разхищаваме вода и се къпем по двойки, за да я пестим. Аз се къпя с брат си, а майка ми с баща ми. Брат ми е една година по - малък от мен - на 16 години. Обаче ме е срам ужасно много като се къпем заедно, защото е по - малък на години, но му е по голям....сещате се какво. И не знам какво да правя и ме е срам ужасно!!! Моля дайте ми съвет.

baby_baby
10-11-2014, 13:31
пхахахаха

RapExotic
10-11-2014, 15:24
Разменете си ги ..

hardcore_fan
10-11-2014, 17:58
Моля за нормални отговори, а не за тъпи селяндурски коментари на разлигавени пишлемета и кифли!

prosto_chovek
10-11-2014, 18:14
Подобен случай:
Едно момче (да го наречем условно Иванчо) се прибира вкъщи една вечер и плаче. Майка му го пита:
- Какво ти е, Иванчо?
- Еми днес в училище си мерихме пишките момчетата и моята се оказа най - малка и ми се смяха.
И решили всичките роднини, събрали се на семеен съвет, всеки от мъжки пол, който вече има деца, да дари члена си за присаждане на Иванчо, да му ги наставят и да му е по - голям. Така и направили. Един месец след операцията, Иванчо се прибира пак плачейки.
- Какво има пък сега бе, Иване? - пита майка му.
- Ми точно по средата ли трябваше да ми присадите на дядо сбръчканата патка, сега ми викат Иванчо Икаруса!

Little Monster
10-12-2014, 19:18
Подобен случай:
Едно момче (да го наречем условно Иванчо) се прибира вкъщи една вечер и плаче. Майка му го пита:
- Какво ти е, Иванчо?
- Еми днес в училище си мерихме пишките момчетата и моята се оказа най - малка и ми се смяха.
И решили всичките роднини, събрали се на семеен съвет, всеки от мъжки пол, който вече има деца, да дари члена си за присаждане на Иванчо, да му ги наставят и да му е по - голям. Така и направили. Един месец след операцията, Иванчо се прибира пак плачейки.
- Какво има пък сега бе, Иване? - пита майка му.
- Ми точно по средата ли трябваше да ми присадите на дядо сбръчканата патка, сега ми викат Иванчо Икаруса!

:D :D :D :D :D :D :D :D
+1

the_black_mamba
10-12-2014, 20:42
и бахти трола.... но все пак, ако има малка вероятност това да е истина... защо по дяволите не се къпеш с майка си?????

allebg
10-14-2014, 00:37
:D :D