View Full Version : Мастурбират ли тинейджърките?
За момчетата 99.9% мастурбират това е ясно, но никога не съм знаел дали момичетата го правят. Никога не говорят за секс и всякаш не ги интересува, но според мен тайничко от 15,16 вече го правят :Д
Melisa_.
10-11-2014, 16:36
За момчетата 99.9% мастурбират това е ясно, но никога не съм знаел дали момичетата го правят. Никога не говорят за секс и всякаш не ги интересува, но според мен тайничко от 15,16 вече го правят :Д
Не. Има толкова много момчета готови да правят секс с мен и няма смисъл от мастурбация. Проблема е, че сега съм бременна и незная от кого е бебето ми?
ест, че мастурбират
и ест, че са също толкова разгонени, колкото са и момчетата в пубертета
тоя хормон къде мислиш, че избива, освен по челата
знам една дето разправяше, че от 5ти клас си бута клитора без да е мн наясно кво върши :D
знам мн мацки, дето са мн отворени на тема секс и си признават тея неща
то е нормално да се мастурбира - нали е приятно
и имаш нужда понякога
повечето жени имам впечатлението, че са супер недостъпните
сичко що е естествено и нормално
не им е мн присъщо
праят се на интересни само... да ги забележиш, да им се умилкваш :D бият ти шута без мн да му мислят после
ест че се барат, човешко е егати
:D
anonymous908491
10-11-2014, 19:21
Жените не маструбират, жените не ходят до тоалетна по голяма нужда, жените не повръщат, жените не пърдят, да бях жена и аз.
Да, правят го, просто не си признават.
baby_baby
10-11-2014, 20:28
Да, правят го, просто не си признават.
+++
prosto_chovek
10-11-2014, 20:44
Не, всички са монахини, не мастурбират, не слушат чалга и се хранят природосъобразно.
brutaLxxbunny
10-11-2014, 21:08
Ако 5 момичета ти кажат, че не мастурбират, 4 от тях лъжат. На 5-тата или ѝ стига секса, или е асексуална. Че дори и момичета, който правят секс мастурбират, защото често "мъжете" им (твърде вероятно техни съученици, които току-що са си намерили инструмента) не могат да ги задоволят.
Обаче жените сме яки хипокрити и не можем да си признаем, че и ние сме сексуални същества. Понякога повече и от мъжете.
HollyGolightly
10-11-2014, 21:16
Не се подигравайте така на момчето, разбира се, че момичетата НЕ мастурбират
Жените не маструбират, жените не ходят до тоалетна по голяма нужда, жените не повръщат, жените не пърдят, да бях жена и аз.
Така е.
Можете само да ни завиждате.
Така е.
Можете само да ни завиждате.
++++
Прятел според мен от 15-16 годишни вече се пошляпват,мастурбират от преди това...
RapExotic
10-12-2014, 15:40
но според мен тайничко от 15,16 вече го правят :Д
Съвсем не е тайничко и съвсем не е от 15-16. Правят го още от 11-12, а на 14 вече имат оферти за секс с батковци. На 16 имат богат сексуален опит и започват да се състаряват. Не виждаш ли колко фондьотен слагат за абитурентския си бал, за да си върнат младостта?
ch0c0late44
10-12-2014, 17:33
но според мен тайничко от 15,16 вече го правят
даже и по-рано
ch0c0late44
10-12-2014, 17:48
докажи
ха ха
Little Monster
10-12-2014, 19:11
Има момичета на по 12, които вече са спали поне с 3ма...
Може би не всички, но по-голямата част от жените на Земята мастурбират. Но да, не си признават!
Това на снимката ти ли си? Личи ти, че си дебил :Д Питах за тинейджърките, не питах за жените. Да не мислиш, че излизам от пещера? Момчетата от рано рано вече мислят за секс и ми беше интересно дали и нежния пол са такива.
Supermassive____
10-13-2014, 19:43
Правят диско скречове по цял ден. :D