View Full Version : Да разговарям или да действам
fitorghome
10-11-2014, 20:42
С момичето се познаваме от 4 месеца, моето момиче е, нея търсих! и я намерих!, обаче съм си нямал приятелка главно заради тази причина, защото пиклите в днешно време ми са смешнички, и време от тренировките не ми оставаше, не съм излизал с момиче дълго време. Дори не мога да се позная :) момче на моята възраст, право,здраво и красиво да не може да се отпусне..
Въпроса ми е, да я целуна ли, или да разговарям и да я попитам дали иска нещо общо с мен и тогава :)
prosto_chovek
10-11-2014, 20:43
Баси саморекламата. Кажи й кво чувстваш и действай, ако не те отблъсне. Май твойто беше реторичен въпрос.
fitorghome
10-11-2014, 20:51
Благодаря ти братле, надявам се и някое момиче да се включи :) :) :)
galaxy29
10-11-2014, 20:56
ко ще и се обясняваш, действай
ко ще и се обясняваш, действай
Това вече трябва да ти е достатъчно ;D
baby_baby
10-11-2014, 21:26
Поговори с нея кажи и какво чувстваш и после действай
fitorghome
10-12-2014, 09:42
Възприема ме като приятел, обаче си пишем целувки това онова прегръщаме се, много е объркващо :(
xXxPETYAxXx
10-12-2014, 10:46
Действай. Понякога дадено момиче може да те отблъсне на думи, но всъщност да иска да се случат нещата между вас, но да не си признае. С действия пак може да те отблъсне, ако наистина няма такъв интерес към теб, но ще разбереш с по-голяма сигурност дали те харесва или не.
RapExotic
10-12-2014, 19:05
Понякога дадено момиче може да те отблъсне на думи, но всъщност да иска да се случат нещата между вас, но да не си признае.
Основната причина да съществуват момчета тип "лепки". Човек не може да ви чете мислите за да знае какво искате. Разберете, на български думата "да" означава "ДА", а "не" означава "НЕ", а не обратното.
Не я целувай, а я провокирай тя да те целуне първа.