PDA

View Full Version : Просто съвет?

nicole17
10-12-2014, 13:32
Предполагам, че е позната тема,но както и да е. Не искам да споделям с приятелките си,но трябваше с някой.Преди няколко години бях в един клас с едно момче, изобщо не го забелязвах,дори с него контактувах най-малко от целия клас.Единственно забелязвах,че е потаен и доста интересен характер,непредвидим и т.н. Сега продължаваме да сме в едно училище,но сме в ралични паралелки и дори не се поздравяваме.Не знам как стана сънувах го 1,2,3... пъти и стана нещо,започнах да го забелязвам очите ми започнаха да го търсят... Аз не си позволявам такива неща,много, много трудно може момче да ме привлече и много подбирам(правила съм грешки). И ми е доста странно всичко,но ми е изключително интересно просто да мога да говоря с него ,да го опозная,но съм прекалено горда да заговоря момче,да му покажа,че имам интерес към него.Изключено е.Бих се почувствала лесна.И ме е страх да бъда отхвърлена. И не знам как да му привлека леко вниманието колкото да ме забележи или не знам... ако някой по-опитен от мен може да ме посъветва нещо,ще е добре.

Ivaaaaa
10-12-2014, 14:42
николчи, усмихни му се, кажи му Здрасти и готооо

sl1nceetoo
10-12-2014, 17:25
може и само с усмивка, без здрасти

RapExotic
10-12-2014, 18:38
но съм прекалено горда да заговоря момче,да му покажа,че имам интерес към него.Изключено е.Бих се почувствала лесна.И ме е страх да бъда отхвърлена. И не знам как да му привлека леко вниманието колкото да ме забележи или не знам...

Ето заради това мислене повечето жени са вечно недоволни и нещастни. Като харесваш някого му го покажи. Ти ако чакаш той да се сети, след като дори не разговаряш с него нищо няма да се получи.

blackbleck
10-12-2014, 18:47
Защо очакваш той магически да разбере, че имаш сипматии и да направи първата крачка? ...Направи го ти първа като започнеш с усмивка

Little Monster
10-12-2014, 19:01
Според мен е глупаво да изчакваш, защото само с чакането ще си останеш.
Отиди при него, кажи му здрасти, усмихни се... Нищо няма да ти коства.
Годра си?! Ми преглътни тъпата си гордост, защото ако чакаш той да ти се обесни, няма да го направи, като не знае какво изпитваш. Нищо няма да ти стане, ако стъпиш малко на земята и спреш да мислиш за гордостта си.

nicole17
10-12-2014, 19:10
Няма нужда от грубости,имам си личното самоуважение и не давам на никой да го засегне,като казвам, че е заради гордостта ми нямам предвид,че се мисля за кралицата, просто не ми харесва идеята аз да ходя зад момчета.

Баща Ти
10-12-2014, 19:14
Харесва ти идеята те да ходят зад теб?

nicole17
10-12-2014, 19:17
Нямам това предвид,просто съм малко по old school явно и съм на мнение, че момчето трябва да прави първата крачка,макар че тук не става въпрос за това,а просто за едно re-запознанство ;д

Баща Ти
10-12-2014, 19:20
Няма как да дойда и да му бия два шамара, за да направи първата крачка. Всичко зависи от теб.