PDA

View Full Version : Изненада за рожден ден на приятелката ми - добра ли ми е идеята..

48700200
10-13-2014, 12:50
Здравейте,

имам приятелка с която сме заедно вече почти 10 месеца.. Мисля че ме обича истински , затова реших да и направя една изненада за РД и ден , който е след около 1 месец. Незнам до колко ми бива идеята , но това е от сърце.

Когато се запознахме тя беше 12 клас.. сега е студентка , имаше няколко приятелки с които бяха неразделни защото бяха на общежития заедно вече цели 5 години.. Сега обаче всички се разпръзнаха на някъде и не са се виждали от може би 3-4 месеца.. Знам че и липсват ужасно много. Затова първата ми идея беше такава да се свържа с всичките и по-близки приятелки и да ги накарам примерно да направят по 1 снимка с една буква от името и след което да направя един голям плакат с тези снимки за да и останат за спомен. Отдолу и аз ще съм на снимката примерно така ще е подредено и ще държа обичам те. Мислех да занеса точно в 00:00 часа на рд й ден с една хубава торта, като преди това ше се правя на ударен ще и се обадя и ще се направя че съм забравил. До тук добре всичко е окей..

Но се сетих защо пък не , на това ще се зарадва , но пък ще е още по-яко примерно ако успея да докарам приятелките й при нея точно на РД, ето това вече ще е изненада нали?

Само че искам да ви попитам едно , Как ще е по-добре примерно да ги викна и тях точно в 00:00 часа и да отидем заедно. или да направя така да и подаря тортата и плаката сам , и да оставя другата изненада за следващия ден или всичко да е заедно..

как ще е добре да се процедира в тази ситуация , малко се обърках..
Ако имате някакви допълнения за идеята може би кажете на спокоствие. Все още изчиствам идеята и скоро ще почна да работя по нея.

102
10-13-2014, 12:55
първата идея повече ми харесва
не вярвай на жена
/тва за липсването и приятелките/
ще и ги докараш и ще и вгорчиш празника

Sirona
10-13-2014, 13:00
Недей да се правиш, че си забравил! Най-добре ѝ подари плаката и тортата в 00:00 сам, прекарайте малко време заедно, порадвайте се на компанията си, а изненадата с приятелките ѝ я остави за през деня (и на тях, и на теб ще ти е по-удобно така).

sl1nceetoo
10-13-2014, 13:50
Най-добре й подари плаката и тортата сам, а изненадата с приятелките й я остави за през деня
това.
А самата идея не е никак зле.

m1n1
10-14-2014, 08:25
Да.

48700200
10-14-2014, 14:28
Очаквах повече мнения по темата, но явно форума не се посещава както преди