PDA

View Full Version : Не знам какво да правя ...

Otaku5857
10-13-2014, 18:53
Здравейте! Има едно момче, което е от моя клас и още от миналата година забелязах, че проявява интерес към мен. В началото на лятото започна да ми пише по фейса, но разговорите бяха много скучни, а аз виждах, че той отчаяно се опитва да си пише с мен. Не е кой знае какъв хубавец.. Не е нито някакво известно футболистче или някакъв "суагър".. Съвсем обикновено момче, не е известен. Започнахме да си пишем все по-често и по-често и един ден стоях с него чак до 8 сутринта. Започнах да го харесвам, заради човека какъвто е. Смехът му.. Начинът по който говори с мен и се изчервява .. Срамежлив от време на време.. Забавен и умен :3 Единствената пречка, която фактически ме вбесява ужасно е това, че той живее в едно село в близост до града, в който живея. Налага му се да пътува всеки ден и мисълта, че ще можем да се виждаме само в училище ме вбесява.. Дори у нас не мога да го поканя, защото живея в 3-стаен апартамент с майка си, която имаше операция на крака и сега 8 месеца няма да ходи на работа. Още по-гадното е, че ако не се получи между нас, ще се виждаме всеки ден в училище и това ще бъде ужасно неприятно.. Наистина искам да се пробвам с него, но просто си нямам и на идея какво да правя.. И двамата сме на 13 и сме последна година в средното училище. Ще се радвам на всякакви съвети и искрено моля без хейтове. С:

fanton1
10-14-2014, 18:46
добре де харесваш го по това което си напидала и той така щом чак толкова те търси значи и той те харесва дай му шанс а това ,че ще се виждате само в училище помоли го да отидеш в тях да ти помогне по някой предмет и толкова е разбирасе по някое ще ти се наложи и ти да го поканиш във вас ама за сега ти ходи в тях айде отивай да ми показваш ,че имаш интерес към него