Влез

View Full Version : Помощ за избор на преса за коса!!!

dulce_chica9
10-14-2014, 18:13
Здравейте! : )
Има доста подобни теми (който прегледах), но реших да пусна нова, защото когато става дума за преса всеки си има индивидуални търсения, тип коса, цена и т.н.
Нова съм в този форум и се извинявам предварително ако нещо греша относно правилата на самата група и пускането на тема. И така към въпроса:
Ако може да ми дадете предложения за хубава, качествена и професионална преса за изправяне с която да може да се правят и къдрици, цена 100 - 150 лв, максимум 200 лв.
2 години ползвах Bellissima Style Creator B6 100, но ми се развали :(
http://www.bellissima.bg/?47,%D0%9F%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B0-%D0% … le-creator-b6-100
Бях доволна горе долу, но косата ми е гъста и чуплива и след около 30-тина минути след изправяне се начупваше. Къдрици правеше сравнително добре, но и те не се задържаха много - 1 - 2 дена и винаги ги правех на 230 градуса, при което косата ми миришеше на изгоряло (както и при изправянето).
Искам да ми помогнете в избора на нова преса! Споделете от която сте доволни или чули добри отзиви и препоръки.
Аз лично съм се спряла на Remington S9600 Silk:
http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s9600-silk.html
но има 2 - 3 модела (пак Remington) освен този между които се колебая.
Може да ми предложите и други марки разбира се, не е задължително да е Remington.
Благодаря на всички Ви, Поздрави!

Dollie
10-14-2014, 18:24
Тази, която си си избрала е хубава, на Браун също мога да ти препоръчам.

marilyn
10-15-2014, 11:21
И аз си търся преса, затова с удоволствие ще се възползвам от препоръките на вещисъофрумки. Но авторке, защо косата ти се е начупвала така и толкова си я горила? Използваш ли стилизиращи продукти и термозащита?

dulce_chica9
10-17-2014, 08:11
marilyn Косата ми е много "упорита", пък аз я харесвам изправена и наистина я горях с тази висока температура (изправях се 2 пъти седмично) и не ползвах никаква защитна козметика, поради което много цъфтеше. Сега от 2 месеца някъде съм я изправяла само 3 пъти, защото ми се развали моята преса и ползвам на приятелки само за по-специални случай и има разлика определено. Затова сега съм решила след като си купя нова преса да ползвам винаги термозащитни продукти, а и освен това искам да купя такава преса, която да е максимално щадяща за косата, да разпределя равномерно температурата и разбира се да изправя добре. А относно термозащитните продукти може също да ми предложите някои които ползвате и сте доволни - аз например получих добри отзиви за някакъв спрей термозащитен на Syoss, но не съм го ползвала до сега.

gabri3lla
10-17-2014, 15:29
Щом става въпрос за преса - Remington! Която и да избереш ще ти върши страхотна работа. Аз в момента използвам тази http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-keratin-therapy-pro-s8590.html и съм изключително доволна!

marilyn
10-17-2014, 16:32
marilyn Косата ми е много "упорита", пък аз я харесвам изправена и наистина я горях с тази висока температура (изправях се 2 пъти седмично) и не ползвах никаква защитна козметика, поради което много цъфтеше. Сега от 2 месеца някъде съм я изправяла само 3 пъти, защото ми се развали моята преса и ползвам на приятелки само за по-специални случай и има разлика определено. Затова сега съм решила след като си купя нова преса да ползвам винаги термозащитни продукти, а и освен това искам да купя такава преса, която да е максимално щадяща за косата, да разпределя равномерно температурата и разбира се да изправя добре. А относно термозащитните продукти може също да ми предложите някои които ползвате и сте доволни - аз например получих добри отзиви за някакъв спрей термозащитен на Syoss, но не съм го ползвала до сега.

Ти си голям мазохист да си гориш косата без никаква термозащита. Аз ползвам един спрей на Lakme и съм много доволна. Като цяло не харесвам Сайъс. Виж на www.zlatnaribka.com. Каквото и да съм имала от тук, все качествено е било. Иначе за пресите... всички казват Ремингтън, Ремингтън, но съм ползвала на приятелки Белисима и Ремингтън и Белисима се справя по-добре с непокорната ми коса. Та и аз се чудя...

strawberry88
10-17-2014, 17:50
Моята е на Филипс, но не помня модела, а ме мързи да стана да видя. Беше 80-90 лева. Къдри и изправя перфектно. Имам я от повече от 2 години сигурно и е като нова, а я използвам често. Също така да отбележа, че естествената ми коса е къдрава/чуплива/хвърчаща понякога и трудно се изправя. :д

Mischeto
10-19-2014, 15:00
Щом става въпрос за преса - Remington! Която и да избереш ще ти върши страхотна работа. Аз в момента използвам тази http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-keratin-therapy-pro-s8590.html и съм изключително доволна!

И моята преса е на Remington и съм съгласна с теб,много съм доволна от нея ;)