Влез

View Full Version : Как да му повдигна настроението? :(

Little Monster
10-15-2014, 07:19
Здравейте!
С приятелят ми сме заедно от доста време вече, но настроението му почти винаги е под нулата.. Давам пример с тази сутрин... Когато се събудих му написах "Добро утро! Обичам те :*", в отговор получих "Чак добро..". Зачудих се какво става и го попитах дали не е станало нещо, той отвърна не, но не искам да говоря с никого, и каза че мрази всички... Каза ми че ако продължа с въпросите ще ме блокира, и аз спрях да питам или да казвам каквото и да било. Тежко ми е! Притеснявам се за него, много неща му се събраха на главата. Университет, стари рани, проблеми с родителите... Искам да му повдигна настроението по някакъв начин, дори с нещо малко. Бих му купила книга, защото обича да чете, но съм сигурна, че ако му купя книга или вече ще я е чел, или няма да му хареса. Искам просто когато сме заедно, да направя нещо за него, с което да го накарам да се усмихне, поне за малко... Защото го прави много рядко. Не показва да е щастлив, а казва че е. Имате ли някакви идеи, какво и как да направя? :) Благодаря ви предварително. Ако възраста е от значение, аз съм на 19, той е на 21. :)

Amore-Mio*
10-15-2014, 08:41
Направи му някаква изненада - простичка, но изпълнена с твоята любов, за да се почувства наистина важен и ценен за теб. Бъди до него. В трудните си моменти, ние, хората, имаме нужда от човек до себе си, който да ни дава безусловна подкрепа, разбиране и не на последно място - обич. И разбира се, ако не иска да говори - не го насилвай.

marilyn
10-15-2014, 11:14
Заведи го някъде, прекарайте повече време заедно. Явно е доста депресиран и тъжен, но какво е това отношение.. "ще те блокирам..." Детска работа.

Naive
10-15-2014, 12:15
Бахти лапешката заплаха - "ще те блокирам"...

RapExotic
10-15-2014, 16:51
Приятелят ти е в депресия. С вещи не можеш да излекуваш това състояние. По-скоро опитай с емоционална намеса. Показвай му по-често, че го обичаш, карай го да излизате по разни места и го подкрепяй в това, което прави. Покажи му, че си до него и може да разчита не теб.

HollyGolightly
10-15-2014, 17:30
Що за отношение от негова страна? От къде на къде ще го оставяш да си го изкарва на теб, когато де чувства гадно ами не само това ами и ще се чудиш ТИ как да му оправиш настроението. Истината е че ако той иска да се чувства добре ще си го направи сам, няма да чака на теб. А ти се държиш все едно че ти си виновна за неговото детинско държание.
Моят съвет е да не правиш нищо, след такова троскане, което ми се струва че не е за първи път, той трябва да направи нещо за теб. Станали ми по на 20+ години а св държат като в ранна тийнейджърска възраст :?

anonymous708973
10-15-2014, 17:47
Сигурна съм, че и преди си пускала тема, аватарът ти ми е познат.
Железни нерви иначе. Евала. Мен ако някой така ме реже и ми пуска лапешки заплахи, несъзнателно ще стана и аз тросната и никак няма да му хареса.
Дали не можете да се разходите сред природата докато още е хубаво времето? Вземете автобус до някой съседен град, ако във вашия няма къде толкова :)

nIk1
10-15-2014, 20:53
Не те заслужава, в каквата и депресия да съм, не бих се държал така с приятелката ми...

Little Monster
10-16-2014, 19:53
Сигурна съм, че и преди си пускала тема, аватарът ти ми е познат.
Железни нерви иначе. Евала. Мен ако някой така ме реже и ми пуска лапешки заплахи, несъзнателно ще стана и аз тросната и никак няма да му хареса.
Дали не можете да се разходите сред природата докато още е хубаво времето? Вземете автобус до някой съседен град, ако във вашия няма къде толкова :)

Благодаря ти! :)
Нервите са ми желязни, защото не съм научена да се отказвам от каквтото и да е. Но иначе да, не е за първи път това държание от негова страна, но оставам всеки път. Оставам, защото го обичам и се надявам да види, че ми пука. За него проблема е в това, че си мисли, че и аз като бившите му, ще изневеря. Говорила съм с него милиони пъти по този въпорос и съм обеснявала, че на такова нещо не съм способна, защото уважавам себе си. А за мен това да изневериш, е нещо прекалено жалко и унизително.
Той не обича да се излиза по заведения с мен, защото за 7 месеца, не сме ходили никъде, защото без приятелите си, той не обича да ходи по барове, дискотеки и т.н.. Аз от своя страна не го карам, защото знам, че не би му харесало да няма мъжка компания, която аз все още не познавам, ха-ха.
Разходките са трудни, не защото нямаме къде да отидем (от села до София сме), но просто няма време за това. Баща му го притиска да учи като луд и да се записва на не знам колко курсове, само за да си повиши квалификацията. Приятелите му живеят на 1 час разстояние и му е трудно да се вижда с тях нон-стоп.
Но понякога наистина мисля, че аз съм виновна за нещо, без дори да знам защо. Той така изкарва нещата, а аз просто се примирявам. Но не искам да го загубя, но понякога е доста трудно и едва издържам.

strawberry88
10-17-2014, 19:39
Явно наистина го харесваш, щом да търпиш такова недопустимо поведение.

102
10-17-2014, 20:21
Явно наистина го харесваш, щом да търпиш такова недопустимо поведение.

кое му е недопустимото ?

Fisherman
10-17-2014, 20:27
нали те е ебал в калния гъз,сигурно е получил някакво психическо отклонение в последствие

Auriss
10-17-2014, 20:33
ахахаухаухааххахахахахаха :D

нереален :D

xarixoxo
10-17-2014, 20:36
Не те заслужава, в каквата и депресия да съм, не бих се държал така с приятелката ми...

да за това си търсиш гадже тука ахахааха

102
10-17-2014, 20:39
охохохохохохоох

galaxy29
10-17-2014, 22:36
ахахаухаухааххахахахахаха :D

нереален :D
исках ти снимка
не видя ли ;/

Тодор
10-18-2014, 06:36
Щом обича да чете,коментирайте любимите му книги :) .Ако си ги чела разбира се.Но аз мисля че проблема ви е съвсем друг.

Баща Ти
10-18-2014, 12:03
Здравейте!
...настроението му почти винаги е под нулата...
...Ако възраста е от значение, аз съм на 19, той е на 21. :)

Зле ти е момчето, миличка. На 21 години не може да се оправи с живота, затова е в кофти настроение. Лошото е, че си избива комплексите и върху теб :(

102
10-18-2014, 13:22
Зле ти е момчето, миличка. На 21 години не може да се оправи с живота, затова е в кофти настроение. Лошото е, че си избива комплексите и върху теб :(

ако наистина го вярваш тва което си написал си откровено тъп

pandabear
10-18-2014, 13:58
Но понякога наистина мисля, че аз съм виновна за нещо, без дори да знам защо. Той така изкарва нещата, а аз просто се примирявам. Но не искам да го загубя, но понякога е доста трудно и едва издържам.

грешки. и то доста значителни грешки :)

anonymous908491
10-18-2014, 14:02

Не е миличка, а миличък, защото е момче.
Не знам защо в темата се е писал момиче, или знам, но ме обвиниха, че смятам всички за гейове и няма да го именувам с този епитет.

Баща Ти
10-18-2014, 15:44
Бляк, шибани педераси.

an7raks
10-18-2014, 15:51
А, щом всичко друго си пробвала, пробва ли вярно да го оставиш намира, когато те моли за това?

draid
10-18-2014, 18:45
Тоз няма да го бъде. Проблемите са му в главата. Негативната настройка която си е изградил няма да се подобри от нищо друго, освен от него. Той очевадно няма такова желание обаче.

102
10-18-2014, 19:42
алелеллеле сичко ви става ясно от осем реда
еваларка

galaxy29
10-18-2014, 23:19
Проблемите са му в главата. Негативната настройка която си е изградил няма да се подобри от нищо друго, освен от него.
това е така
другото, което каза са глупости, освен ако не си дядо ванг
и това, което антракс каза е хубаво
иначе всеки си има такива моменти
но е лошо да си енергиен вампир, трябва да се научиш да се справяш по-ведро с проблемите и с насмешка
може би му трябва време и някакъв трамплин, който да му върне желанието

и аз съм разочарована от изказа на Баща Ти ;/