Влез

View Full Version : Помогнете ми!

smiley11
10-15-2014, 11:52
Здравейте,
От тази година съм 8 клас в ново училище. Всичко е супер и още щом видях класа си казах, че ще се сприятеля с 4 момчета. И наистина сега сме в много добри отношения. Но с времето започнах да се влюбвам в един от тях. Той се държи много мило с мен и ми казва на галено, а не общува с много момичета, което ме кара да се чувствам по-специална и да го харесвам все повече.
Да, но той си има приятелка от другия клас. Заедно са от по-малко от месец, но изглеждат щастливи.
Просто не мога да ги гледам как се прегръщат по коридорите и тя да се сгушва в него, когато й е студено, а той да е толкова нежен с нея.
Какво да направя?
Благодаря!

dimitar_ak
10-15-2014, 12:06
http://thumbs.dreamstime.com/x/cold-water-ice-cubes-13580982.jpg

...и си харесай друго момче

sl1nceetoo
10-15-2014, 12:16
^ мда

smiley11
10-15-2014, 12:35
http://thumbs.dreamstime.com/x/cold-water-ice-cubes-13580982.jpg

...и си харесай друго момче

Да, но това е лесно само на думи.
Аз съм с него всеки ден.
За първи път чувствам нещо толкова силно към момче. Иии, просто не мога!

RapExotic
10-15-2014, 18:52
Иии, просто не мога!

Значи е време да се научиш.

hey.mistery
10-15-2014, 19:06
Ами, не искам да ти разбивам илюзиите, но лично според мен не общува с много момичета, защото няма интерес към това, тъй като си има приятелка, а просто с теб е приятел и не идва да те отреже от нищото.
Няма какво да направиш, приемаш нещата каквито са, спираш да го харесваш, харесваш си друг, както искаш.

fanton1
10-15-2014, 19:06
не винаги ще става това което искаш явно не си го научила до сега, но ще трябва да го разбереш това с момчето няма как да стане освем ако и момчето не изпитва същото като теб ако мислиш ,че ще подейства леко се приближавай до него покажи му ,че имаш някакви чуства към него друго не можеш да направиш освем да чакаш и да видиш как ще се развие връзката му с гаджето само това можеш да направиш

smiley11
10-16-2014, 11:13
Всъщност с всеки изминал ден ставаме по-близки приятели и след като го имам до себе си като приятел се радвам, че той е щастлив.
Той е винаги до мен, макар и не така както ми се искаше.
Благодаря за отговорите!

smiley11
10-16-2014, 11:16
"а просто с теб е приятел и не идва да те отреже от нищото."
Ами той не знае, че го харесвам, защото не бих рискувала приятелството ни с напразни признания, така че просто няма как да ме отреже.