PDA

View Full Version : Сложно е, моля ви помогнете ми!

Smile_1
10-15-2014, 15:55
Здравейте нов съм тук и се надявам,че някой би ми дал полезен съвет за проблема който имам..
Проблема е следния карам направо.Аз съм момче на 23г имам си приятелка, но преди година срещнах друга жена и за нещастие се влюбих ужасно много в нея проблема е там че тя е омъжена имах връзка с нея повече от година..а същевременно и с приятелката си бяхме задно..проблема е там че преди месец тази омъжената която твърдеше че ме обича и т.н прекрати връзката ни..до прекратяването се стигна когато една вечер тя ми се обади и ми каза с мъжа ми ще заминаваме ще живеем в друг град искам да те видя..аз казах просто не и затворих казах не защото в този момент се почувствах толкова използван и лъган както не съм чувствал никога..просто всичко приключи и проблемите са 2 ужасни са..толкова много я обичам че не спирам да мисля за нея непрекъснато боли ме за 1 месец направо полудях не ми се прави нищо не ми се говори с никого никъде не ми се ходи дори нямам апетит..ям на 2 дни 1 път..постоянно мисля за нея не мога да спра преди да я срещна обичах приятелката си адски много след това вече не я обичам..и не я искам проблема е че незнам да ли е правилно да скъсам с нея тя никога не ме е разочарвала.Но просто с времето любовта ми към нея изчезна..но немога да и го кажа..,,любовницата ми'' беше всичко това което търся в една жена превъзхожда приятелката ми във всяко едно нещо това не си го въобразявам защото я обичам прости си е така..Искам съвет да скъсам ли с приятелката си просто не я обичам вече..и как да забравя гадната използвачка?Знам че постъпката ми е ужасна от всяка гледна точка някои от вас биха ме нападнали дори но признавам бях глупав,заслепен и влюбен и още съм искам само нея неискам да погледна друга жена..неискам да целувам друга да докосвам друга или въобще друга да ме докосне..да не говорим за секс с друга истинска отврат ми е..тежък случай съм признавам го..Надявам се да ми помогнете със съвети Благодаря!

anonymous895156
10-15-2014, 15:58
до прекратяването се стигна когато една вечер тя ми се обади и ми каза с мъжа ми ще заминаваме ще живеем в друг град искам да те видя..аз казах просто не и затворих казах не защото в този момент се почувствах толкова използван и лъган както не съм чувствал никога..

ужас, ти не го заслужаваш

Smile_1
10-15-2014, 16:05
всеки ден ми звънеше по хиляди пъти казваше ми искам само да те чуя липсвая ми обичам те искам да напусна мъжа си и да заминем ти си всичко за мен..Забравих да спомена че днес видях мъжа и и знаех че тя е сама съответно и и писах смс.. просто не се стърпях писах и как можа да постъпиш така с мен нали ме обичаше и искаше да си само с мен?тя ми отговори да обичах те но веч не.. ще остана с него завинаги защото обичам него!незнаете какво беше да прочета това нещо това е в противоположното на всичко това което тя ми казваяе преди//

Sirona
10-15-2014, 16:06
Нямам думи направо, че даже и питаш дали да оставиш пршятелката ти....добре бе човек ти малко мозък имаш ли поне? 1 година ѝ изневеряваш, казваш, че не я обичаш, очевидно дори не я и уважаваш (обясняваш как любовницата ти я превъзхожда), защо за бога си още с нея? Наричаш онази жена гадна използвачка, а ти какъв си? Тя е изневерявала на мъжа си с теб, а ти - на приятелката си с нея, нима не правите едно и също нещо? Очевидно в момента имаш нужда да останеш малко сам и да си изясниш нещата, с времето ще ти мине. Пробвай да излизаш с приятели, ново хоби, всичко което ще ти отвлича ума. А ако си мислиш, че жената ще остави мъжа си, за да е с теб жестоко се заблуждаваш.

Smile_1
10-15-2014, 16:24
Че е изневяра не отричам на въпроса с какво я превъзхожда ами по-умна по красива е по секси е и се държеше с мен както никога никоя не го е правила още с първата си целувка ме спечели да не говорим че като съм с нея в леглото незнайно защо немога да и се наситя.правил съм с нея секс или любов няма значение разликата ест. е голяма..та правил съм го с нея с часове и много пъти за една вечер просто сам си се учудвах на това че я желая постоянно.За приятелката ми питам защото просто немога да бъда с друга защото тя няма да бъде щастлива с мен след тази авантюра за секс неискам и да си мисля.и каквито и да е било неща с която и да било..Благодаря все пак за съвета!ще опитам

RapExotic
10-15-2014, 18:46
Препоръчвам ти да заминеш за Бразилия/Турция и да разкажеш подробно историята си на някой местен сценарист. Ще направиш бая пари.

Че е изневяра не отричам на въпроса с какво я превъзхожда ами по-умна по красива е по секси е и се държеше с мен както никога никоя не го е правила още с първата си целувка ме спечели да не говорим че като съм с нея в леглото незнайно защо немога да и се наситя.

А замислял ли си се ти с какво превъзхождаш мъжът и? Може би с нищо. Може би се е забавлявала искрено на глупостта ти, а ти като пълен идиот си го възприемал за истина.

marilyn
10-16-2014, 15:57
Скъсай с гаджето си, тя явно заслужава нещо по-добро от теб.