Влез

View Full Version : Какво ли означава?

r00tprivil3g3
10-15-2014, 17:23
Наскоро се запознах с едно момиче и в последствие ми стана супер симпатична и приятна, за което не съм и предполагал, но както и да е разкрих й как стоят нещата и какво мисля за нея, но тя избягна темата и се направи, че нищо не е чула, държи се сякаш нищо не е станало, какво ли ще рече това?
В friendzone-a ли попаднах? :D

Ivaaaaa
10-15-2014, 17:27
аз правя така, когато не искам да бъда директна и да наранявам някого. не те харесва ) :

RapExotic
10-16-2014, 14:20
аз правя така, когато не искам да бъда директна и да наранявам някого. не те харесва ) :

Предлагам официално министерството на културата да издаде Човешко-Женски речник и да се въведе изучаване на Женскология като университетска специалност.
Толкова ли е трудно да кажете това, което мислите в прав текст?

Не те харесва. Не се занимавай да я сваляш повече, за да не попаднеш в графа "лепка".

Ivaaaaa
10-16-2014, 14:49
dude, аре по-спокойно ( :
кво тряа да кажа/е? 'мани ми се от главата, навлек. не те харесвам, грозен си/тъп си. ни стааш.'
омг

RapExotic
10-16-2014, 20:04
dude, аре по-спокойно ( :
кво тряа да кажа/е? 'мани ми се от главата, навлек. не те харесвам, грозен си/тъп си. ни стааш.'
омг

Айде сега в другата крайност. :D

Не става ли просто да кажеш: "Виж пич, много хубаво, че ме харесваш, но аз те приемам само като приятел. Ако искаш да сме приятели ОК."

В пъти по-добре е от мълчание или двусмислени отговори, които дават напразна надежда на отсрещния. Човек (подчертавам човек :D) как да разбере кога се правите на недостъпни и кога наистина нямате симпатии към него?

Ivaaaaa
10-17-2014, 17:52
ам не, съншайн ( :
тряа да има малко такт. то логично, че ако изкажеш чувствата си на определено човече и то ти отвърне с нищо, значи.. НИЩО. щадиш му чувствата и по този начин му спестяваш по-големи неудобства. така виждам аз нещата, де ( :
/сори, нещо не моа да сформирам мисъл ;д

Баща Ти
10-18-2014, 12:11
Наскоро се запознах с едно момиче и в последствие ми стана супер симпатична и приятна, за което не съм и предполагал, но както и да е разкрих й как стоят нещата и какво мисля за нея, но тя избягна темата и се направи, че нищо не е чула, държи се сякаш нищо не е станало, какво ли ще рече това?
В friendzone-a ли попаднах? :D

Да й беше набил един чимбер, щяхте поне да сте квит.