PDA

View Full Version : Триъгълник

paradise-
10-18-2014, 10:25
Здравейте. Досега няколко пъти съм си обезкосмявала триъгълника, срамните устни и изобщо всички места, на които се сетите там долу. Не искам да ходя на козметик, защото 10 лева не ми се дават всеки месец при положение, че това са ми джобните за цяла седмица.
Та първо започнах със самобръсначка, но просто това не е за мен. Опитах с епилатор- е няма такава болка. После си взех кола маска на Джанкар- течната. Първия път не беше толкова зле, но втория и последния път беше просто някакъв ужас. Голяма цапаница и някак си маската залепваше за кожата ми и колкото и силно да дърпах нищо не можеше да се отлепи, дори и пластира и затова трябваше внимателно да го махна. И така няколко пъти, докато след 4 часа просто не се отказах. А и на срамните устни просто боли ужасно. Не знам, кола маската ли не е качествена или аз много си подрязах космите преди това, защото уж с по- дълги не боли толкова, но не исках да си правя експерименти.
Та сега искам да си взема депилиращи ленти за тяло, но тези по- евтините, които мога да си позволя(на дева, на елеа) не премахвали дори и половината косми. Това вярно ли е? И у мен ли е вината за инцидента с кола маската или просот е некачествена?

FAKE IT
10-18-2014, 11:09
Уффффф .... ОСТАВИ СИ КОСМИТЕ НА МИРА ... И ЛИЦЕТО ... и кой знае още какво не. Фани една машинка за подстригване и им направи лек курс с втори-трети-първи-десети номер. Може да вземеш малко от пяната на баща ти и да си направиш формичка по избор с бръсначка /неупотребявана, да не грабнеш неговата .../, ма не се уливай. Аз примерно си правя криле, ма тва са техники за напреднали, като начинаеща можеш да почнеш с кръгчета и лентички ;D Така си преебаваш кожата, особено лятото като се запотяваш, тва ти я раздразва, получават се обриви, кофти е на допир, кофти е на мирис, кофти е на вкус. От хигиенична гледна точка е по-добре да имаш малко козина там ;D

paradise-
10-18-2014, 11:17
Абе ти :D

FAKE IT
10-18-2014, 11:21
Нямаше нужда да ми благодариш от сега. Благодари ми, след като го пробваш :D

Lodos
10-18-2014, 11:30
Aко искaш безболезнен нaчин вземи си крем зa обезкосмявaне/депилирaне той просто се мaже тaм където искaш и стош с него 15 минути след което с едно плaстмaсово се събирaт и поселе се измивaш и готово нито боли нито дрaзни кожaтa моя се кaзвa MISS MAGIK

marilyn
10-18-2014, 17:41
Колата на Джанкар е гадна, никога не съм успявала да направя нещо с нея, дори на краката си. Лентите на Дева са много гадни. Изобщо не съм доволна, нито тези на Елеа ми харесват. Взимала съм и по-скъпи ленти, които са малко по-добре, но не са като истинската кола. Най-добре прежали тия 10 лв и отиди на козметик. Потърси из сайтовете за колективно пазаруване, можеш да си намериш добра оферта за по-малко пари.

soon
10-18-2014, 20:57
За пръв път бях пробвала със затопляща се кола маска със восък на Veet и беше ужасно, почти никакви косми не се махнаха, а после кожата ми беше зачервена и ме боля няколко дена. Сега използвам епилатор първия път боли доста, но след втория и третия не е кой зне каква болката.

Rabalka
10-19-2014, 06:19
Аз пак само два пати махах там доло и не можах да свикна да сам гола там нз што.Ама мисля че колата е най удачна