Влез

View Full Version : Дълбоко почистване

paradise-
10-18-2014, 10:36
Здравейте ! Искам веднъж седмично или веднъж на две седмици да правя "дълбоко почистване на кожата"(Почиствам си лицето хубаво вечер с измиващ гел и мицеларна вода), но искам нещо повече. Търся си някакъв продукт на българския пазар, който ще мога да ползвам за това. Чудя се за Garnier Pure Active 3 in 1 измиващ гел/скраб/маска не знам всъщност дали това може да стане за тази цел, а и кожата ми е доста чувствителна, не знам дали няма да я раздразни още повече. Вие какво мислите?

FAKE IT
10-18-2014, 10:46
Аз мисля да си оставиш лицето намира ;D
Лично аз използвам вода и ефектът е поразителен, можеш да я намериш във всяка мивка. Слагаш си едната шепа върху другата, изчакваш секунда и нанасяш плискайки върху лицето си. Стоиш така, докато не попие в кожата за да я хидратира и повтаряш същата стъпка от три до четири пъти дневно. Намаляш малко приема на захар и за сметка на него увеличаваш физическата активност, с особена интензивност. Тя е специален продукт, който задейства производството на пот от кожата, който пък от своя страна отваря порите и отмива със себе си всички вредни натрупвания по нея. По желание повтаряш процедурата с водата, след като се изпотиш.

paradise-
10-18-2014, 10:54
аха
А нали знаеш, че като оставяш водата да попие сама в кожата се изсушава още повече :D

FAKE IT
10-18-2014, 10:58
Опа .. То това са такива, ааааа ... Продукто-покупко-пропагандиращи-анти-реклами. Пълнят ни главата с глупости, само и само да не използваме вода и да им купуваме скъпите лубриканти ... ъъъ исках да кажа ... кремчета.

Hayashi
10-18-2014, 11:15
Водата наистина изсушава кожата, особено пълната с хлор и други добавки от чешмата. И pH-то ѝ е по-високо от това на кожата. Водата от чешмата е доста далече от хидратираща. За зехтин или друго растително масло бих била съгласна.

За дълбоко почистване защо не слагаш от онези черни (или други противни цветови комбинации) глинени маски? Или пилинг маските.

Аз си

paradise-
10-18-2014, 11:17
О, това повече ми допада, мерси!

FAKE IT
10-18-2014, 11:20
Нищо не разбирате вие. :/

За зехтин или друго растително масло бих била съгласна.

Ахаха, зехтин, аз да взема направо да се увкося със олио, оцет, сол, краставици и домати на дебело и 121 грама сирене на ренде. Ще е мноооого дълбоко почистване ;D

Не, тва с зехтина наистина ще е интересна гледка.

Hayashi
10-18-2014, 11:21
Ти ако искаш с разхождай с марулка на главата, аз ти казвам, че предложението ти е неадекватно. Зехтинът беше по повод хидратацията, не дълбокото почистване.
Въпреки, че аз със зехтин смесен с розова вода си махам грима. Чисти прекрасно!

FAKE IT
10-18-2014, 11:25
Ти си не добре. ;P

Трябва ли наистина да обяснявам опита си за добронамерен хумор /който между другото е прекрасен и хидратира в дълбочина/ ?