View Full Version : Смятат ме за досадник
TEJKASYDBA
10-18-2014, 13:35
Мисля, че момичетата ме смятат за досадник и ще ви кажа защо. Ще ви дам пример, който преди дни отново се случи при мен и не завърши добре..
Запознавам се с момиче (било то във FB или навън), след 1-2 дни излизаме в продължения пак на толкова (до 3 пъти максимум) и след това започва гадното отношение на въпросното момиче спрямо мен - игнориране във FB, държане по странен начин, измисляне на оправдания само и само да не се видим и прочие и прочие и накрая ми казва в повечето случай, че имало друго момче или нещо от сорта или пък, че ме иска само като приятел..
Защо се получава така почти винаги? Някакви съвети да ми дадете?
anonymous908491
10-18-2014, 13:53
Много си досаден, разкарай се вече.
pandabear
10-18-2014, 14:03
не си интересен. не си алфа. нямаш голям гръб. не си полиглот. не печелиш парици, докато играеш игрици. нямаш имоти. не си анар4ибой.
BlackEyedPeas
10-18-2014, 14:39
Приеми го, че просто не си в техните интереси. Излизат няколко пъти с теб, но виждат, че нещо ти липсва или просто имат различни интереси от твоите и не им се занимава повече.
fire_magic
10-18-2014, 15:12
не си интересен. не си алфа. нямаш голям гръб. не си полиглот. не печелиш парици, докато играеш игрици. нямаш имоти. не си анар4ибой.
:lol: +1
Поклон :D
RapExotic
10-18-2014, 18:24
Ще е интересно да споделиш как протича първата среща.
Как изобщо се навиват да излезнат с теб? :/
shmatarok
10-18-2014, 19:32
'ми ако в продължение на цялото това време (т.е. от запознанството ви до последната ви среща) ги занимаваш нон-стоп, естествено, че ще те смятат за досадник.
TEJKASYDBA
10-18-2014, 20:53
Зависи от момичето като цяло, но по принцип не обичам да ги водя на кафенца (поне не отначалото). Понеже града, в който живея не е от най-големите, знам места, на които има красиви гледки на града или на един друг град, който е близко и правим нещо като разходка (с колата, понеже пеша няма как да се отиде, далеко е).
shmatarok, не може да се нарече занимаване, но все пак като си харесам момиче искам да си пиша с нея, да си лафим и т.н.
RapExotic
10-18-2014, 21:04
Зависи от момичето като цяло, но по принцип не обичам да ги водя на кафенца (поне не отначалото). Понеже града, в който живея не е от най-големите, знам места, на които има красиви гледки на града или на един друг град, който е близко и правим нещо като разходка (с колата, понеже пеша няма как да се отиде, далеко е).
Въпросът по-точно беше на какви теми говорите и как подхождаш към тях на първа среща. Иначе разходките сред природата са хубаво и отпускащо нещо, но някак си не ми се струва уместно да заведеш непознато момиче сам-сами на сред гората. Първата среща е по-добре да е в някой парк, събитие или поне някъде сред хора.
fire_magic
10-18-2014, 21:09
http://bit.ly/107STu7 :D
fire_magic
10-18-2014, 21:10
заключен ти е късмета пич
TEJKASYDBA
10-19-2014, 16:08
Колата ми е VW, но от по-старите. Модела мисля, че няма значение.
Не им говоря за секс на първа среща, нито им пускам такива намеци. Гледам да поопозная момичето и си говорим за неща, които са й приятни на нея. Стремя се да е усмихната и така..
fire_magic
10-19-2014, 16:29
пробвай нещо различно
примерно не се старай толкова, щото това си личи, че си изкуствен
заключен ти е късмета пич
Ако същото се отнасяше и за VW-то му...
Не, виж, за колата питах на майтап, въпреки че има по-голямо значение, отколкото си мислиш. Ако си много неустоим се компенсира де.
Другото, което е: няма как да ти кажем къде бъркаш, след като не сме присъствали на място или не си дал конкретен пример за разговор/действия по време на срещите.
От това, което си писал мога само да гадая, че ги занимаваш повече отколкото трябва по тоя тъп фейсбук и има голям шанс да си осираш работата там. В началото, докато ги "обработваш" за среща си ги занимавай по фейсбук, разсмивай ги, говори им шеговито, пускай им майтапи, не барай някви сериозни теми на разговор, мястото на тия разговори е на умряло /на живо/. В момента, в който си уговориш ден, час, място на срещата повече работа в тоя сайт нямаш, щото след това си прецакваш цялата идея на комуникацията си с нея. Като станат нещата я занимавай колкото си искаш.
И давай примери и конкретизирай, за да те диагносцитирам правилно. Какви са отзивите на момичетата след първата среща, как протича, за какво си говорите, флиртувате ли, изпращаш ли я, как се разделяте... Всииичко има значение.
runner.runner
10-19-2014, 18:57
+1 :D
Идеята за разходка извън града е добра, но не и на първа среща , момичето може да си помисли че я отвличаш направо.... Хубаво е да водите повече разговор преди срещатата за да се опознаете още тогава и да си прецениш дали имаш някаква тръпка. Ако имаш може да заведеш момичето на разходка в някоя крайна част на града в някой парк или полянка на разходка може ако искаш и безцелно да обикаляте по улиците... Центъра не е добра идея защото някой може да ви види, а това е притеснително за първа среща и е добре да се опознавате насаме без чужда намеса. Отделно след първата среща е хубаво накрая да не и звъниш първи или веднага след срещата ами да оставиш да минат няколко дена и чак тогава да и пишеш. Дръж се малко недостъпен и ще ти вържат мацките. Ама е трудно ако не си в клишето да се оправиш с някоя готина мацка.... пробвай с някоя която не хвърчи в облаците а е горе-долу приличаща на теб.
baby_baby
10-22-2014, 20:30
Може да не си досаден а просто да не те харесва за това да прави така
TEJKASYDBA
10-23-2014, 15:37
Не знам дали досаден е точната дума, но момичетата, които почнаха да ме отрязват максимум до седмица станаха бая на брой и после се стига до караници, махане от фб и т.н. и т.н., което не говори добре за мен и искам да намеря къде греша.
Пак повтарям, получава се най-често следната ситуация: Намирам случайно някое момиче във фейсбук или се запознаваме на живо и пак я намирам и почваме да си пишем и стига момента до който се уговаряме да се видим. Виждаме се, а-у излизаме, старая се да я заведа на прилични за това места… И от там нататък ако и е харесало на момичето започваме да излизаме по-често и на третия-четвъртия ден (максимум седмица) се стига до едно такова положение, че въпросното момиче започва да ме отбягва лека полека, да ме игнорва, да не ми пише и т.н. и накрая ми набива няква тъпа причина, поради която не иска да се видим.. Знам, че са много факторите, но просто нямам време да пиша всичко подробно, защото ще ми отнеме поне час.. Старая се да съм в долу-горе добър външен вид, да не мириша на мърша, не съм някой психопат или нещо подобно, имам чувство за хумор и не знам си какво още.. НЕ знам къде греша просто..
shmatarok
10-23-2014, 17:29
Грешиш, защото ги занимаваш постоянно. Това се опитваме да ти кажем. Разбирам, че искаш да си общуваш с тях, ама ние, момичетата, не обичаме някой да ни занимава нон-стоп.
Като излезете първия път заедно, след това не я търси няколко дни. Остави ги някой път те да ти пишат. Освен това ако си в търсене на гадже, недей да го правиш толкова явно, защото това също отблъсква - изглеждаш отчаян в очите на момичетата. И за първи срещи гледай да ги водиш на някакви по-обикновени места, след това надграждай с по-специалните и по-интересни, защото какъв е смисълът да си изгърмиш патроните още в началото?
igaydarov
10-23-2014, 17:29
хахахаха... не си досаден ами протакваш много... пиши ми на лични, темата е дълга
BlackEyedPeas
10-23-2014, 19:35
Еми сигурно си чувал правилото за обаждане след 3 дни. Просто като се приберете и явно веднага пишеш, не ги оставяш намира, от което ние много се дразним, защото искаме пространство. Това автоматично те прави отчаян, по което си личи щом гледаш постоянно да си в контакт с тях, което го усещат. Можеш да пишеш от време на време в период от 2-3 дена поне, намирай приятни теми за писане и чак след известно време излесте пак, а не веднага.
per-dead
10-23-2014, 22:02
Грешиш, защото ги занимаваш постоянно. Това се опитваме да ти кажем. Разбирам, че искаш да си общуваш с тях, ама ние, момичетата, не обичаме някой да ни занимава нон-стоп.
Като излезете първия път заедно, след това не я търси няколко дни. Остави ги някой път те да ти пишат. Освен това ако си в търсене на гадже, недей да го правиш толкова явно, защото това също отблъсква - изглеждаш отчаян в очите на момичетата. И за първи срещи гледай да ги водиш на някакви по-обикновени места, след това надграждай с по-специалните и по-интересни, защото какъв е смисълът да си изгърмиш патроните още в началото?
+1
Пристъй** си, че върже. Изгърмял си патроните с готините места. Ко прайш?
Много бавиш нещата? На първа среща, окей, може да не стане, но на втората се действа, задължително. Защо са ти повече от 2 срещи с момиче?
Това с прекаленото занимаване ти го обясниха вече момичетата, то тегли много надолу..
Но проточването на нещата си е най-вероятно в основата на проблема ти, щото то води след себе си и досаждането и прекаленото занимаване и това да изглеждаш отчаян в очите на въпросното момиче.
TEJKASYDBA
10-24-2014, 20:26
Добре, но аз на втората среща едва ще познавам въпросното момиче, как да действам.. няма ли да ме сметне за поредния бройкаджия примерно?
Я си прочети последните постове и ще разбереш резултатите от стремежа ти да не си бройкаджия в очите на момичето.
Бройкаджия ще си, ако се опиташ да я вкараш в леглото още на втора среща, примерно.
t.b.Nagato
10-26-2014, 08:32
момичето го каза, аз също ти го казвам от опит, не и стой постоянно на главата, защото им омръзва много бързо, опитай се да ги държиш постоянно заинтересовани, не си разкривай всичко още първият ден, от друга страна има още една опция, разбрала е момичето че си страхливец и те е страх да предприемеш нещо по-сериозно, прекалено си плах и свит и затова е спряла комуникацията си с теб