NeonPanda
10-21-2014, 10:35
Здравейте.. имам нужда от мнения и съвети относно проблем, с който доста момичета се сблъскват.. преди 4 дена с приятелят ми правихме секс (винаги сме с презерватив), но стана гаф.. скъса се презерватива, но го разбрахме чак когато беше свършил.. беше малко скъсаното, за това не сме усетили навреме.. няколко часа след това пих ескапел.. по принцип имам проблем с цикъла и преди година бях започнала лечение, защото ми закъсняваше с месеци.. откакто свърши лечението си ми идва всеки месец, но не на една и съща дата.. понякога в началото на месеца, понякога в средата или пък в края.. последният път ми дойде на 30ти септември и сега не знам кога да го очаквам, а след този гаф ще ми е по-притеснено.. от вчера вечерта не се чувствам добре-вие ми се свят, пребледнявам, но пък имам и хрема :д .. заради проблема ми с цикъла се замайвам често, за това не би било нещо ново за мен, но след този гаф, който стана не знам какво да мисля.. таа напразно ли се шашкам и това се дължи на някакъв вирус или.. ? мерси предварително