View Full Version : Подиграват ми се, защото нося чорапогащник
Разочарован съм от държанието на съочениците ми. Днеска имахме Физкултура. Отидох да се преобличам в съблекялнята с другите момчета. Като си свалих дънките момчетата видяха чорапогащника ми. Започнаха да ми викат, че съм обратен, че съм момиченце, че съм кукличка и други подобни простотии. Аз им казах да спрат, но те непрестанаха. Обясних им, че нося черен плътен чорапогащник да не ми е студено на краката и те казаха, че си търся оправдания за това, че съм травестит. Целият клас разбра за чорапогащника ми. Приятелите ми и те ми се подиграваха. Какво да направя за да спрат да се подиграват?
fire_magic
10-23-2014, 14:49
набий ги мите
Спри да носиш чорапогащник.
RapExotic
10-23-2014, 15:20
Сложи си по-дълга поличка за да не се вижда..
https://www.youtube.com/watch?v=FspaP9hsjPc
Оле ти кaк може дa си покaжеш чорaпогaшникa пред хорaт зaщо просто когaто имaте физическо не носиш aнцунг през целия ден нищо нямa дa ти стaне и нямa дa се нaлaгa дa се събличaш
Оле ти кaк може дa си покaжеш чорaпогaшникa пред хорaт зaщо просто когaто имaте физическо не носиш aнцунг през целия ден нищо нямa дa ти стaне и нямa дa се нaлaгa дa се събличaш
Вече ще съм с анцунг през целия ден, когато имаме физическо.
все едно да видиш момче с женски дрехи почти същото е просто не го носи като имате физическо за да не могат да разберат за него иначе ще продължат подигравките и могат да стане и по-зле
BlackEyedPeas
10-23-2014, 20:32
Пусни си обрасли крака и няма да ти е студено, че да носиш.
prosto_chovek
10-23-2014, 20:41
Дори и така нареченият мъжки вариант - наполеонките, изглеждат нелепо, носени от момче на възраст под 70 години. А като носиш чорапогащи, все едно си излязъл с жартиери или на токчета. Нормално е да те вземат за мезе.
muhatacece
10-23-2014, 22:50
Kaji im- DA, NOSQ CHORPOGASHTNIK, ISKASH LI I TI ?
Ama mnogo si tup i ti, kak moje da si pokazvash chorpogashnika
per-dead
10-23-2014, 22:54
Жена в мъжки дрехи е секси.
Но ако видиш мъж в женски, бягай.
В случая - ебавай се.
muhatacece
10-23-2014, 22:55
Ako e nov klasa, razbiram ne si otkrakan, ama se pravi na takuv .
Moon_Light_Shadow
10-24-2014, 06:06
На мен ми се подиграват,че имам шарени очите.Виж сега това,че ти е студено на краката е нещо нормално+ аз лично смятам,че ако ти е удобно с чоропогащник значи можеш да го носиш,не е срамно нещо нормално е да ти е студено и да се облечеш.Да мръзнеш ли? Не мога да разбера само защо всички те нападат и как така ще ти казват травестит само защото си облякъл чоропогащник....Това е супер тъпо.Така де не им обръщай внимание или като ти кажат подобно нещо им се усмихвай така ще им писне,защото те те дразнят а ти не им се даваш.
P.S.:Ако тези твои приятели наистина те уважаваха нямаше да те обиждат.
Щракай си ,просто не им обръщай внимание ,ще се бъзикат известно време и ще им писне ,аз когато бях малък също носех,и никога не съм боледувал,все пак никой няма да ти даде пари за хапчета и дрехи,ходи както ти е комфортно и уютно :)
shmatarok
10-24-2014, 20:03
Абе не знам дали авторът е трол, ама в случай, че не е...
Тук има някакви специални спортни клинове за мъже (нямам представа как се наричат), много се носят, на мен лично са ми малко смешни момчета с клин и отгоре с къси панталонки за бягане :Д, ама през зимата е доста честа гледка, ако се сблъскаш с някой, който практикува jogging.
maimunkataneo
10-24-2014, 21:49
накарай ги и те да носят чорапогащник
muhatacece
10-24-2014, 22:08
Tiq det si mislqt, che shte im pisne se lujat. Kogato imate fizichesko ne nosi chorpogashnik, shte si mislish, che e po-dobre da idvash s andung da ne vlizash v sublkekalnqta, tva te pravi slab :D O t r a k a n
gericobain
10-25-2014, 08:21
Покажи, че не ти пука, ходи с чорапогащник винаги. Ако спреш да го носиш ще си мислят, че са излезли прави, а ти не си травестит нали? Мнението на такива хора, които те вземат на подбив заради някъв парцал в случая, си го слагай на ****.
Покажи, че не ти пука, ходи с чорапогащник винаги. Ако спреш да го носиш ще си мислят, че са излезли прави, а ти не си травестит нали? Мнението на такива хора, които те вземат на подбив заради някъв парцал в случая, си го слагай на ****.
Точно това, което казваш трябва да направя. Аз трябва да опредялям какво ще правя а не другите да ми казват. Не съм травестит. Ще си ходя с чорапогащника и ще си живея живота, както искам.
muhatacece
10-26-2014, 00:28
Точно това, което казваш трябва да направя. Аз трябва да опредялям какво ще правя а не другите да ми казват. Не съм травестит. Ще си ходя с чорапогащника и ще си живея живота, както искам.
Osven ako ne produljavat da ti se podigravat * Togava kvo ?
gericobain
10-27-2014, 05:56
Тогава няма да му пука :) От кога един чорапогащник те определя какъв човек си..
Mickey G.
10-28-2014, 14:14
Сложи си по-дълга поличка за да не се вижда..
^например
dimitar_ak
10-28-2014, 14:27
Ех, как ви липсва казармата. Питайте бащите си дали не са носили чорапогащници. Като те тупнат на едно голо поле да седиш на пост 2 часа, а на вън е -20 и се шибат ветровете, не ще обуеш вълнен чорапогащник, а би навлякъл всичко което ти попадне. После не можеш с дни да се стоплиш.
Kaji im- DA, NOSQ CHORPOGASHTNIK, ISKASH LI I TI ?
Ama mnogo si tup i ti, kak moje da si pokazvash chorpogashnika
Много тъпа затапка. Кажи - На майка ти чорапогашника е.
gericobain
11-01-2014, 06:54
^ найс :D