Влез

View Full Version : Запознанство

K()|_iBrI
10-23-2014, 15:35
Здравейте, аз съм момче в 10-ти клас, в моето училище 8-ми клас са на 3-тия етаж, а останалите обикаляме по кабинетите. Едниствения час, който карам на 3тия етаж е информатика, 3 пъти седмично. Иначе рядко минавам от там. Както и да е миналия четвъртак, докато с приятели се разхождахме по коридора, видях едно много красиво момиче от 8ми клас. Беше ми много позната, но не знаех от къде. От тогава постоянно ми е в главата и започнах по-често да минавам през там :D. Няколко пъти сме се засичали и веднъж или два пъти ми се усмихна. Разбрах от една приятелка как се казва въпросната красавица. Искам да се запозная с нея, но не искам да изглежда странно, смисъл не става просто да отида и да кажа, здрасти как си аз съм еди кой си ти как се казваш. Не става и направо по име :D макар и да и го знам, трябва да го разбера от нея :D. Не искам да става по фейсбук, според мене е тъпо да се използва като сайт за запознанства. Нищо че там имаме 200 общи приятели, на живо не се сещам да познавам някой от хората с които излиза, за да ме запознае някой с нея. Момичето, което ми каза за името й, амии те не се познават лично, просто знае как се казва, така че тя не е вариант. Какво да направя, как да се представя без да изглежда странно или нахално?

fanton1
10-23-2014, 17:19
виж дали някой твой приятел не я познава ако никой не знае за нея просто я заговори в коридора
може пък и да се блъснеш в нея под предлог , че е без да искаш (извини и се естествено ) и я попитай как се казва и т.н.

igaydarov
10-23-2014, 17:37
простото и банално здрасти, имаш много яка коса или умисвка или очи или нещо такова ще свърши работа като фраза за отваряне на разговора. след това се представи кой си и тя ще се представи. питай я в кой клас е и кажи и ти в кой си, и и кажи че бързаш имаш работа, иска ли да си дадеш телефона и да ти звънне или драсне някой път за кафе / разходка / билярд
трябва да направиш някакъв ход, някакво действие, щом ти се усмихва няколко пъти предполагам че не си и противен, а по-скоро си и симпатичен имаш шанс. трябва да и покажеш директно твоя интерес, това е твоя успешен ход в твоя случай, който е и мъжкарски, тя ако те харесва ще клъвне.

zvezdiichkataa
10-31-2014, 05:01
Повярвай ми, едно "здрасти" може да и докаже много неща и никак не е лоша идея. Първо, ще и докажеш, че имаш куража да заговаряш момичетата не само по фейсбук и второ - ще е нещо малко по-различна. Най- вероятно и на нея и пишат в мрежата, без дори да и се усмихнат в училище. Действай, ти можеш! :))

baby_baby
11-03-2014, 11:34
Какво странно има да и кажеш "здрасти" ???? Започни най - нормален разговор няма да те изяде

cvetelincheto
11-05-2014, 09:52
Отиваш и се запознавате без да влагаш никакви притеснения. Не виждам нищо странно и страшно в това. В крайна сметка, какво губиш?

tochko
11-05-2014, 22:20
Може да импровизираш, например аз без да искам се запознах с едно момиче като се припознах на път към даскало, имам съученичка със същото яке, сещаш се :) най-напред беше неловко, но тя се усмихваше и сичко беше ок. Не че станахме нещо повече от добри познати но при теб може да проработи :)

102
11-06-2014, 09:32
гледай я нагло и след няколко секунди и кажи "кво гледаш бе"
/и се усмихни де
стига с тия фейсбуци

jab4eto
11-07-2014, 07:56
Най-добре е директно и в прав текст.. Няма какво да й се плашиш толкова :)