Влез

View Full Version : фаталната

t.b.Nagato
10-26-2014, 08:51
Здравейте, дойде и моят ред да се оплаквам от положението си, любовни мъки и страдания, изпитани от всички, но ще споделя с вас, защото нещата още са пресни и може би ще получа някой, добър съвет. Та запознах се с въпросното момиче, много странна по характер, отвеяна, метъл ftw, аниме фен, филмарче, абе точно като мен. Напълно еднакви сме, паснахме веднага, сближихме се, бях първото момче с което комуникира по по-различен начин, наистина мисля че станахме близки, радостта ми не беше дълга. Същият ден в който си поговорихме, вечерта спря да ми пише, после спря и да ме поглежда, ето така без да каже нищо. Най-фрапантният случай беше когато отивах да говоря с нея, а тя се обърна и побягна....
Неможах да я забравя... Половин година по-късно, тъкмо я бях забравил и нещеш ли тя се върна в живота ми с гръм и трясък....Всичко започна бурно и в рамките на една седмица, седяхме на една пейка и я гледах влюбено, говарихме си мило, погледи, усмивки..... Нещеш ли на следващият ден, стана същото като преди време-пълен игнор без да знам защо...
Незнам и къде се намирам, в чудо съм.. :/ как бихте коментирали?

FAKE IT
10-26-2014, 09:45
Може да е дала обет.

Може да хейтва мъжете, понеже някой я е направил да си бара ушите и повече да не иска да има общо с тях.

Може да те парзаля, докато не види че си й в краката ... Понеже мрази мъжете.

Може да я е страх от обвързване и това да изпитва чувства към друг, понеже е влюбена и отдадена единствено на себе си.

Може да не иска да се обвързва точно в момента, понеже има някаква цел и е толкова устремена към нея, че да не иска нищо странично да я отклонява от пътя й.

Може да си има кой да я опложда.

Може тоя, дето я опложда да си играе с нея и да я използва за между другото. Докато го няма наоколо, мацката да се опитва да се занимава с други мъже, но когато се появи, отново да му тръгне след задника.

Може просто да си стъпил на криво с някоя реплика/действие и двата пъти и да не те ебава за нищо.

Има още много вариации, ама никой не ми плаща да пиша романи ~_~

prototype_9711
10-26-2014, 10:12
Няма гадже, нито приятeл, нито подобие на гадже...или е психо причината или си попаднал на някоя безкрупулна кучка :дд

RapExotic
10-26-2014, 21:29
Сигурно е някакво ЕМО, което се депресира два пъти годишно за по 6 месеца.

Или е избягала от психодиспансера.

galaxy29
10-28-2014, 00:46
:d

galaxy29
10-28-2014, 00:46
фаталната

muhatacece
10-28-2014, 00:48
I az bqh popadnal na edna takas patka she q eba v guza. V nachaloto super, a posle kat iskash da i podarish skapanata krava(plushena), tq sa prai che ne te poznava ;( :@ Sq razbiram kuv idiot sum bil .. poglejdam q i si mislq, kak moje da sum si padal po takas krava. Hiper strannata e, ama hiper .

FAKE IT
10-28-2014, 13:25
I az bqh popadnal na edna takas patka she q eba v guza. V nachaloto super, a posle kat iskash da i podarish skapanata krava(plushena), tq sa prai che ne te poznava ;( :@ Sq razbiram kuv idiot sum bil .. poglejdam q i si mislq, kak moje da sum si padal po takas krava. Hiper strannata e, ama hiper .

Баси кравата. Фатална.

baby_baby
10-28-2014, 14:54
Аз мисля че не знае какво иска

an7raks
10-28-2014, 15:09
:lol:
Поне богата ли е, че да си заслужава да си трошиш нервите? :D