View Full Version : 3 пропуснати месеца?
Здравейте,в момента съм в друга държава но,на 13 декември се връщам в България,лятото ме отписаха от училище след завършен 8 клас, за да уча в друга държава,но нещата не се получиха и за това се връщам,та се чудя дали биха ме приели в 9 клас след 3 пропуснати месеца,смисъл пак да си бъда в класа,само че вече 9,възможно ли е ?
Kitty Bloom
10-27-2014, 07:09
Би трябвало да те запишат, но ще ти изведат номера най-отдолу в дневника. Една съученичка така се отписа, за един месец беше в Германия, но не станаха нещата и миналата седмица се върна и я записаха пак. Само че тя в началото на годината идва за една-две седмици и след това замина. И при нея е ефин месец, а при теб цели три и ще трябва яко да наваксваш всичко пропуснато. :/ Не вярвам обаче да има проблем да те запишат пак, но най-добре с вашите да говорите с директора на гимназията. :)
prosto_chovek
10-27-2014, 08:19
В нашата мила родина всичко е възможно. 8 клас е подготвителен, така че не би трябвало да те карат да го караш наново. Най - вероятно ще ти организират едни приравнителни изпити и ако ги изкараш, не виждам проблем да те запишат 9 клас.
Вероятно няма да имаш проблеми да се запишеш, но ще те карат да наваксваш.
Ми би трябвало да те вземат.