PDA

View Full Version : За първи път ми се случва това. Моля за съвет! :)

NeMiDrEm
10-28-2014, 22:00
Имам много добра приятелка, която ме запозна на скоро с нейните съученички. Един ден се запознах със сестрата на една от тях и ми допадна (мисля че се влюбих ;д). Съученичките и ме харесаха и решиха да ни сгаджосат, защото съм бил по-добър от нейният приятел... Ето го и проблема, че тя си има приятел.
Разменихме си номерата, добави ме във фейса и започнахме да си пишем. Докато един ден аз не я бъзнах да пием по кафе и тя се съгласи. Вечерта беше уникална, за какво ли не, не си говорихме. Една сутрин ме събуди моята приятелка и ми каза, че момичето е скъсало с приятеля си, обаче да изчакам една седмица да и мине малко. От тогава 24/7 писане и лафче по телефона.. и се виждахме доста често.
Мина се една седмица и моята приятелка пак ме събужда с лоша вест, че са се събрали.. Разказах на мойте приятели да видя как ще ме посъветват. Някой ми казха е*и и ма*ката, други действай щом я харесваш кажи и. Да не вземе да си останем просто приятели.. Имам чувството, че ако и кажа какви са моите чувства към нея ще се скараме.
Дано ме разберете и съжалявам ако има някъде правописни грешки. :)

RapExotic
10-29-2014, 19:03
Щом си има приятел я остави. Ако случайно скъсат действай без да чакаш. Колкото повече се чудиш и отлагаш, толкова повече ще те възприеме като приятел и няма да имаш шанс за нещо повече.

baby_baby
10-30-2014, 16:27
Не се бъркай все пак си има приятел

NeMiDrEm
10-30-2014, 19:31
И аз така си помислих, по-добре да почакам да не сбъркам нещо като се знам какъв съм. Даже днес разбрах нещо, което са я питали. Защо е с него? - Тя е отговорила, че не знае, така и било по-добре.. нямам думи просто ..
Мерси много, мисля че няма смисъл повече да пишете повече :)

an7raks
10-30-2014, 19:47
Аз, пък, бих те посъветвал да действаш! Щом искаш нещо, бориш се за него и си го взимаш. После ще те е яд повече, ако не опиташ. ;)