View Full Version : Едно красиво момиче с къса коса.
anton.andreev.14
10-29-2014, 13:39
Първия ден на учебната година видях едно много яко момиче с къса коса. Бая симпатична ми изглеждаше и реших да разбера коя е. Цяла седмица се рових в facebook за да я намеря, евала открих я. Честно казано се влюбих в нея. През ден си пише обръща ми внимание, много дълги разговори провеждаме, но нещо не ми стиска да я заговоря, когато я видя сърцето ми ще се пръсне и смелостта ми пада на 0%. Имам един много голям плюс тя живее в съседния блок и понякога се случва да аз да вървя зад нея или обратното но пак казвам просто нямам смелост. Обикновено говоря много свободно с момичета лесно се запознавам, но сега сякаш нещо е различно.
Дайте съвет моля защото накрая ще стане тя да си хване гадже, а аз да си бленувам по нея.
destani101
10-29-2014, 16:38
Отърси се от притеснението и й предложи да ходите заедно на училище... Може да започнере разговори по Skype, там е по-лесно отколкото на живо и предполагам, че ще започнаш да се държиш по-свободно пред нея. Като за начало това. А след това и предложи да излезете някъде, не е нужно да е среща, а по приятелски.
Успех :)
Чакай сега, да разбирам че си пишете с часове във ФБ, а на живо като се видите вървите сякаш не се познавате ? Аз ако съм лично бих се обидил от такова поведение.
RapExotic
10-29-2014, 19:35
Покани я на вън. Като знаеш, че е излезла специално с теб ще си по-уверен в действията си.
per-dead
10-29-2014, 20:30
Отърси се от притеснението и й предложи да ходите заедно на училище... Може да започнере разговори по Skype, там е по-лесно отколкото на живо и предполагам, че ще започнаш да се държиш по-свободно пред нея. Като за начало това. А след това и предложи да излезете някъде, не е нужно да е среща, а по приятелски.
Успех :)
+1
Тоя интернет тотално ви е осакатил. Ужасно глупаво е да си чатиш с часове с някого, а на улицата да не си казвате и "Здрасти".
Кажи и, че ако другият път, когато те види навън те настигне и те заговори ще и кажеш нещо. На живо може да измънкаш квото и да е. По-късно и сподели, че нещото, което искаш да и кажеш, е че незнайно защо тя точно ти връзва езика на Гордиев възел.
Виж я наживо, стой, бъди странен, бъди странен още малко, после измънкай нещо, мисли си че си прост, накрая просто
кажи Здравей и няма да има проблеми :D.
Хвърли самолетче направено от лист, на който пише "Срам ме е да те видя на живо".
Де да знам, каквото искаш направи. Няма нужда да се правиш на готиния, който не чувства нищо и не го е срам от нищо, недостъпен такъв. Не си този човек. Просто бъди страмежлив, бъди "странен", "смотан" и там някакви си глупости. Невинен, лъчезарен, забавен. Няма нищо лошо в това да си срамежлив и да те е шубе. И не ми обяснявай как не си.
Идеята ми е: ПРИЕМАЙ С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ТОВА, КОЕТО СИ И КОЕТО УЖ НЕ ТРЯБВАЛО ДА СИ ЗАЩОТО СИ ЩЯЛ БИЛ ДА ИЗЛЕЗЕШ ПРОС И ТН. Просто говори с нея.
Заговори я възможно по бързо, накрая ще и писне само да си пишете и ще ти бие шута от всякъде... не се мотай и не се срамувай, веднъж се живее мам*а му.. :D
baby_baby
10-31-2014, 14:10
Не се притеснявай просто се остави на момента
Момичетата не обичаме срамежливи момчета
Mr.Killer
10-31-2014, 21:20
Когато вървиш зад нея я спъни! Гарантирам ти ,че ще успееш да я заговориш. Вече сериозно... Можеш да я поканиш на кафе или на някое друго място. Oсвен ако не си решил да я разболяваш може и на разходка да я поканиш. Но иначе можеш да и предложиш да отидете заедно на училище ,както по-горе ти препоръчаха. Нормално е да се притесняваш ,но ще трябва да се пребориш с това. Нали все пак искаш да има нещо м/у вас. Ако се притесняваш да я заговориш ще има да ти капят лигите зад нея. :)