Moon_Light_Shadow
10-29-2014, 16:55
Здравейте!Знам,че ще почнат някой "На 12 си залягай зад учебниците,не се занимавай малка си." Имам добри оценки ,справям се добре и такива неща са излишни затова направо по темата. Ами както съм споменавала има едно момче което харесва. Той ми каза,че съм му най-добрата приятелка момиче,че съм умна,забавна,решителна ,че ме харесвал като повече от приятелка. Да ,но днес когато най-добрата ми приятелка му писа бележка с текст "Харесваш ли я ?" Той написа с главни букви "Не" е това просто беше върха. От две години се мъча да направа така,че да ме забележи,когато ми каза,че ме харесва просто можех да си усетя как сърцето ми бие като лудо и изведнъж казва "Не". Когато тя го пита "Защо?" ,той каза "Защото постоянно се дразни от това ,че говоря за едно друго момиче." Как да не се дразня? Постоянно "Тя ми е като сестра,умна,забавна,красив� � ." Изкарва я перфектна,казах му ,че не ми е приятно и той смята,че не съм искала да излиза с момичета,а това ,не е вярно. Неприятно ми е,че ме е лъгал.
Неприятно ми е,че ми даваше някакви напразни надежди.Можеше да ми каже ,че не ме харесва като повече от приятел,а не да ме лъже.
Неприятно ми е ,че сега не ми говори понеже се скарахме.
Но ми е и неприятно,че винаги аз казвам "Извинявай!". Ако бяхте на мое място какво бихте направили?
Неприятно ми е,че ми даваше някакви напразни надежди.Можеше да ми каже ,че не ме харесва като повече от приятел,а не да ме лъже.
Неприятно ми е ,че сега не ми говори понеже се скарахме.
Но ми е и неприятно,че винаги аз казвам "Извинявай!". Ако бяхте на мое място какво бихте направили?