PDA

View Full Version : За секунди всичко изчезна

Moon_Light_Shadow
10-29-2014, 16:55
Здравейте!Знам,че ще почнат някой "На 12 си залягай зад учебниците,не се занимавай малка си." Имам добри оценки ,справям се добре и такива неща са излишни затова направо по темата. Ами както съм споменавала има едно момче което харесва. Той ми каза,че съм му най-добрата приятелка момиче,че съм умна,забавна,решителна ,че ме харесвал като повече от приятелка. Да ,но днес когато най-добрата ми приятелка му писа бележка с текст "Харесваш ли я ?" Той написа с главни букви "Не" е това просто беше върха. От две години се мъча да направа така,че да ме забележи,когато ми каза,че ме харесва просто можех да си усетя как сърцето ми бие като лудо и изведнъж казва "Не". Когато тя го пита "Защо?" ,той каза "Защото постоянно се дразни от това ,че говоря за едно друго момиче." Как да не се дразня? Постоянно "Тя ми е като сестра,умна,забавна,красив� � ." Изкарва я перфектна,казах му ,че не ми е приятно и той смята,че не съм искала да излиза с момичета,а това ,не е вярно. Неприятно ми е,че ме е лъгал.
Неприятно ми е,че ми даваше някакви напразни надежди.Можеше да ми каже ,че не ме харесва като повече от приятел,а не да ме лъже.
Неприятно ми е ,че сега не ми говори понеже се скарахме.
Но ми е и неприятно,че винаги аз казвам "Извинявай!". Ако бяхте на мое място какво бихте направили?

Fisherman
10-29-2014, 17:03
[̲̅$̲̅(̲̅ ͡° ͜ʖ ͡°̲̅)̲̅$̲̅]

RapExotic
10-29-2014, 19:08
Прати му ти такава бележчица и виж какво ще ти отговори. Не е длъжен да отговаря пред "най-добрата ти приятелка".

Moon_Light_Shadow
10-29-2014, 20:46
Той постоянно се мотае с други момичета пред мен и се дразня, по всячески начин ме отхвърлии днес вчера и,но като го питах "Защо ме излъга?" той млъкна и излезе.

baby_baby
10-31-2014, 14:09
ама вие не сте гаджета за да почваш да се дразниш че говори за друго момиче явно не харесва ревнивите момичета и за това го е написал

Moon_Light_Shadow
11-02-2014, 16:02
Как да не се дразня.Той е толкова специален за мен. Сега се сдобрихме и аз му обещах да не се дразня толкова много,каза,че и е казал ''Не'' за да не разкаже на всички. :reve:

Moon_Light_Shadow
11-04-2014, 07:26
И накрая се оказва,че той харесва другото момиче и щял да и каже.Уважавам решението му,не мога да му преча.

fire_magic
11-04-2014, 07:45
правилно

fire_magic
11-04-2014, 07:47
някакъв друг проблем да имаш?

per-dead
11-04-2014, 11:14
И аз бих реагирала странно, ако съм свободно момче и някво момиче почервенява от ревност и гняв, когато общувам с други момичета, а не сме обвързани. Наистина би ме отблъснало. Той най-вероятно разсъждава по следния начин "Окей, харесвам я. Но тя е адски ревнива, а дори не сме обвързани. Смятай к'во ще става, ако тръгнем. Оо, я фък, за ко сам да си пъхам таралеж в гащите. Не е единствената риба в морето.". Изясниха ли ти се нещата?

Moon_Light_Shadow
11-05-2014, 15:46
Той е казал на момичето ,че я харесва.Аз сега не ходя на училище,защото съм болна.Не аз се дразня ,защото той нарочно ходи при момичетата ,които най-малко харесвам ,въобще там е Третата световна.

fire_magic
11-05-2014, 16:27
да не ти пука