Влез

View Full Version : Да правя би секс с брат ми, защото зная, че и той го иска?

NadiaN7
10-29-2014, 20:26
Аз съм момиче на 18 години. Все още съм девствена. Много ми се прави секс. В апартамент живеем с наште, брат ми и дядо. С брат ми спим на едно легло. През ноща докато спя се напикавам. Спя с памперс. Преди две седмици неможех да мръдна и да си сложа памперса. Нямах никаква енергия. Имах висока тимпература и ме болеше гърлото. Помолих брат ми да ми слага памперса докато съм болна. Той се притесни отначало, като му казах. След, като разбра, че съм много отпаднала се съгласи. Брат ми почна да го слага и много му харесваше това. Разбрах, че му харесва защото се личеше пениса му как стърчи под пижамата. След, като оздравях брат ми почна да ме гушка и така да спи с мен в леглото. Искам много да правя секс с него. Да правя би секс с брат ми, защото зная, че и той го иска? Питам, защото четох някъде, че секса между роднини се отрича от хората. Ние ще го направим с презерватив.

AggerYNWA
10-30-2014, 00:09
Изрод :D

prosto_chovek
10-30-2014, 06:23
Малоумници колкото щеш.

per-dead
10-30-2014, 06:24
Ами aко после и баща ти и дядо ти поискат? Ко прайм?

NadiaN7
10-30-2014, 07:10
Ами aко после и баща ти и дядо ти поискат? Ко прайм?

Ако искат няма да правя секс с тях. Не съм някоя ку*ва. Аз съм момиче и съм сигурна, че баща ми и дядо ми няма да поискат. Брат ми може да пази много неща в тайна.

thefreak
10-30-2014, 13:37
През ноща докато спя се напикавам. Спя с памперс.
Обесни малко повече за това.

baby_baby
10-30-2014, 14:03
хора без работа бих казала

NadiaN7
10-30-2014, 15:14
Обесни малко повече за това.

Доста честан проблем е това. това е дълга история и няма да споделям много подробности. Моля без въпроси за миналото. С брат ми, като малки са ни оставили в дом за сираци... От там имам няприятни спомени... От там се почнаха кошмарните сънища. С брат след години ни осиновяват. Осиновите ни ги смятам за родители и затова пиша наште в темата. В сънищата и сега сънувам кошмари и се напикавам. Спя с памперс и какво от това. Щом ми се налага ще спя както искам.

per-dead
10-30-2014, 16:07
Ако искат няма да правя секс с тях. Не съм някоя ку*ва. Аз съм момиче и съм сигурна, че баща ми и дядо ми няма да поискат. Брат ми може да пази много неща в тайна.
Що, бе, муцка? Кръвосмешението не е курвалък.

draid
10-30-2014, 16:32
Не ви ли писна да копирате едни и същи глупости и да ги пускате от различни акаунти ?

gericobain
10-30-2014, 18:41
freak show :D

prosto_chovek
10-30-2014, 18:48
Ок, да кажем, че момичето говори сериозно. Ако е така, ще ти кажа - не, не е нормално, дори и да ти беше доведен брат, води се кръвосмешение и не е готино, ще ви е спомен после за цял живот и няма да е оферта 100%. И пак казвам, ако говори сериозно, предлагам да спрем спама, защото не е много ОК да се ебаваме с човек с проблем.

Fisherman
10-30-2014, 18:59
просто се чудех,всеки ден по един смотан трол пуска тема с молумие и всеки ден вие се хващате

въпросът е,може ли това да продължава вечно?

RapExotic
10-30-2014, 19:48
просто се чудех,всеки ден по един смотан трол пуска тема с молумие и всеки ден вие се хващате

По-скоро "един", а не "по един". Стилът му на писане е все един и същ.

thefreak
10-30-2014, 21:55
С брат ми, като малки са ни оставили в дом за сираци... От там имам няприятни спомени... От там се почнаха кошмарните сънища
Разкажи за това.

hp15
10-31-2014, 13:36
Като за Halloween, много добре идва тази тема.. :D :D и силно се надявам да се шегуваш или да си измисляш, какви ли не хора има. :D :D

AmxModx
10-31-2014, 15:49
А защо се напикаваш? нормално е да му става се пак гледа путка ама едва ли ще му е гот да се пори със сестра си. :D