View Full Version : Скъсан презерватив, а после Ескапел?
Здравейте на всички ..
Аз съм на 18, а приятелката ми е на 17 ..
На 30.10.14(вчера т.е.), неочаквано стана белята, като сменяхме позата вихме, че презерватива е скъсан(не съм свършвал в нея!!).
Спряхме всичко и тя доста се притесни, заради предеякулационната течност.. На нея миналия месец и дойде на 5-ти, сега трябваше да и дойде на 2-3, по принцип и е нередовен.Както и да е, за нейно успокоение отидохме до аптека и взехме Ескапел.. Изпи го 3 часа след "гафа"..
Въпроса ми е има ли някакъв повод за притеснение и какви странични ефекти да очакваме от това "хапче", ако изобщо има такива?
Хапчето трябва да се вземе веднага след секса, но и да е забременяла може да махне плода когато си пожелае. :)
Хапчето трябва да се вземе веднага след секса, но и да е забременяла може да махне плода когато си пожелае. :)
Не се обаждай толкова неподготвен, хапчето може да се вземе до 72 часа, като най-голям ефект има в първите 12 часа, друг е въпроса, че всеки може да създаде дете(почти всеки де), но нали трябва да се отгледа и да расте в нормална среда, на нас ни е РАНО!За аборт да не става дума!
Ако се иде на лекар на време няма проблем, аборта се смята за убийство чак след 5-тия месец май беше.
DisappointedDreamer
10-31-2014, 21:58
Не е имало нужда от Ескапел, според мен. Не се тровете без причини.
Ами и аз и го казах, но иска да бъде спокойна, ако "си' запозната какви странични ефекти може да очакваме, че се тревожа ..
DisappointedDreamer
10-31-2014, 22:07
Страничните ефекти ги пише в листовката. Кървене без менструация и нередовна такава може да очаквате. Ще отнеме (доста) време, докато всичко се нормализира отново.
Страничните ефекти ги пише в листовката. Кървене без менструация и нередовна такава може да очаквате. Ще отнеме (доста) време, докато всичко се нормализира отново.
Мерси много, дано всичко мине без проблеми и още веднъж Ескапел за толкова несериозни неща-НЕ!
liglata_bg
11-01-2014, 05:21
Тоя Ескапел трябва да знаете, че не е ментов бонбон, а хормонална бомба и не прекалявайте с употребата му. Боже колко поучително го написах :lol:
И все пак има ли някакъв повод за притеснение или това хапче е изпито без никакъв смисъл ..
DisappointedDreamer
11-01-2014, 15:52
Без никакъв смисъл е изпито.
per-dead
11-01-2014, 16:34
Тоя Ескапел трябва да знаете, че не е ментов бонбон, а хормонална бомба и не прекалявайте с употребата му. Боже колко поучително го написах :lol:
Подкрепям.
Наистина не приемайте хапчето като редовен контрацептивен метод.
baby_baby
11-01-2014, 21:44
+++
Не е имало смисъл да го пие, само се тровите. Прочетете пак листовката, може да мине време, докато ѝ се нормализира цикъла.
igaydarov
11-02-2014, 09:06
Излишно си пръснал едни 30лв, излишно се притеснявате и тя излишно ще си трови организма с хормони.
Това е някакъв абсолютен мит че ще забраменее от предеякулна течност... Хората правят с месеци деца бе човек и минава време докато забраменее, вие от предеякулна течност ще забременее... хах
Абе не е до пари, иначе да, хапчето май е било излишно.
Както и да е, днес или утре трябва да и дойде, все пак ако не и дойде с колко би и закъсняло?
DisappointedDreamer
11-02-2014, 20:32
Да не сме пророци? Всичко може да се очаква с Ескапел.
Да не сме пророци? Всичко може да се очаква с Ескапел.
А дали може например да не ѝ дойде тези месец? Защото тея дни (2-3 ноември) трябваше да ѝ дойде, ама ..
Summer..lov3
11-04-2014, 16:51
Много зависи от организма.При мен нямаше никакви проблеми.