View Full Version : Говоря серозно
Здравейте! Тази тема е истинска за разлика от много други тролове тук . Искам да ви споделя с един проблем, който ме гризе от известно време. Бях с едно момиче и тръгнахме да го правим като и за двамата беше първи път, на по 17 години сме. Започнахме да се целуваме и събличаме обаче на мен в главата ми е само да се представя добре и да успея да я отворя. Тръгнах да си слагам презерватива и видях, обаче че ерекцията ми не беше на 100%. Може би защото главата ми беше на друго място и мислех глупости. И тръгнах аз да го вкарвам и си набих филма в главата, че малкият войн не е станал както трябва и ми падна и още повече си набих филма и не ми стана и се отказах.(слава богу беше тъмно и тя не разбра) И от тогава не съм опитвал пак опити защото ме е страх да не стане тая глупост пак. По принцип нямам проблем с ерекцията и ми става от въздуха така да го кажа, но точно първия ми опит беше тотален фал и сега как да опитам отново като знам, че може да стане пак такъв. Някой да сподели дали е нормално ... Благодаря предварително
baby_baby
11-03-2014, 16:41
От притеснението е отпусни се не е кой знае какво все пак ще ти е за първи път
Да, но дори да примем че е нормално и е от притеснението и глупости. Как да се отпусна сега като знам че пак мога да си набия филма че няма да ми стане и то, като си мислиш че няма да стане то наистина няма да стане. Най - тъпото е, че заради този "инцидент" изпуснах не малко възможности за секс, защото не искам всичко да върви добре и .. засечка
stunkaaaa
11-03-2014, 16:52
Малко алкохол, ама малко. Ще те отпусне, ама ако прекалиш няма да може да го дигнеш. :Д
Да разбирам, че е нормално да ми е паднал дори на тези години така ли ?
Смисъл може да се случи ?
Ivan4o0o0
11-03-2014, 19:59
Да, правилно си разбрал. :)
amatorium
11-04-2014, 08:53
Споко. От притеснение. Следващия път пий едно за отскок, но не прекалявай с течния кураж!
в краен случай Виагра и ще си сигурен, че нещата ще са супер :D
EvelinaPlov
11-05-2014, 14:38
Мисля, че на много момчета им се е случвало...макар и да не си го признават
thefreak
11-05-2014, 15:00
Напълно нормално е. Случва се понякога. Обикновенно първия път е така, а и даже понякога първия път с нова партньорка.
От притеснение е, нищо ти няма.
На мен ми става като пия син Монстър.