PDA

View Full Version : Студен към мен..

LittlebutFunny
11-04-2014, 16:42
Пиша тук, защото се нуждая от съвет.
Имам връзка с едно момче от 8 месеца. В началото той го раздаваше много влюбен, постоянно се интересуваше от мен, стараеше се да ме впечатли,било то с цвете или любима моя песен. Напоследък обаче все по често се случва да се чудя какво се случва...Той не ми пише по цял ден, ако аз му пиша първа отговорът се бави по минимум 20-30 мин, понякога минава час или повече. За разговори по телефона изобщо не става и дума-може би си говорим в месеца веднъж и то само ако има повод за нещо конкретно. Не ми казва къде ходи, какво прави през свободното си време, когато го питам увърта. Виждаме се само в тях и то вечер, защото през деня е зает. Ако правим секс, най-често, след това просто се обръща с гръб към мен и заспива. За всичките месеци заедно ми е казвал броени пъти, че ме обича, а ако аз го кажа получавам отговор "И аз" и толкова. Сърди ми се за някакви елементарни неща, ако една вечер всичко е наред, то после 3 няма да е и ще се чувствам ужасно и най-вече много самотна. Не ми изневерява, но съм засичала някои негови чатове, в които пускаше намеци на момичета. Неща от рода на "Мога ли да дойда с теб, докато си взимаш душ и да гледам" или "Имам си приятелка, но чуждото винаги е по-хубаво." Когато го попитах какво означава това, което им пише, той каза, че просто ги е*авал, защото били много тъпи.. и кой ще отиде при тях при условие, че има мен..
Чудя се къде е границата между закачките и реалността. И дали наистина той е толкова зает и студен или просто наистина не му пука за мен. Човек няма представа за собствената си връзка, особено ако е все още влюбен както в началото. Отстрани нещата винаги изглеждат по-реални. Ще се радвам ако ме посъветвате дали има смисъл да предприемам още нещо занапред с този човек, или всичко е загубено. : )

Dark_Heartbreaker
11-04-2014, 17:11
Мда, според мен е преминал границата.

Приема те за даденост. Не мисля, че му пука особено. Имаш два варианта - да му покажеш, че НЕ си даденост и да продължиш връзката си с него (не те съветвам) или да приключиш всичко и да намериш някого, който те заслужава. Не ми стана ясно обаче, твоите чувства какви са, още ли го обичаш и т.н.

LittlebutFunny
11-04-2014, 17:30
Да, влюбена съм в него, дори бих казала, че го обичам и ми е изключително неприятно, че очевидно аз за него не съм каквото той е за мен. За пореден ден той изобщо не ме е търсил, дори да ме пита как съм...

Dark_Heartbreaker
11-04-2014, 17:36
Тогава просто прекъсни всичко и продължи напред. Убеди себе си, че няма причина да си влюбена в такъв човек.

OverDrive
11-04-2014, 17:44
За мен вече връзка нямате. Без значение дали изневерява или не в момента според мен е въпрос на време. Въпроса е дали ще се разделите преди или след като спи с друга. Запази си поне това достойнство и го разкарай ти, за да не излезеш после ти глупачката. В момента не се е*ава с тях, че са тъпи, а с теб, че го търпиш.

tori
11-04-2014, 18:56
Възможно е да е изневерил, възможно е просто да е охладнял спрямо теб и да те държи само заради секса. Според мен обаче е време да го разкараш.

cvetelincheto
11-05-2014, 09:41
Тази връзка отдавна е изчерпана. Замисли се, какво искаш от една връзка, от какво имаш нужда и дали го получаваш в момента...ако намериш смисъл да се мъчиш да спасяваш отношенията ви направи го или поне опитай, макар, че аз смисъл не виждам. Аз съм на принципа, че насила не можеш да накараш някой да те обича, да мисли за теб и да те желае. Махайки се от този човек, няма какво да загубиш, напротив... само ще спечелиш.

LittlebutFunny
11-05-2014, 13:13
Днес ме потърси, след близо два дни мълчание. Говореше сякаш нищо не се е случило, и дори довечера каза, че си няма други планове и да отида у тях.. стана ми много тъпо..той дори по гляса ми не усети, че нещо не е наред.

anonymous708973
11-05-2014, 16:16
намеци на момичета. Неща от рода на "Мога ли да дойда с теб, докато си взимаш душ и да гледам" или "Имам си приятелка, но чуждото винаги е по-хубаво." Когато го попитах какво означава това, което им пише, той каза, че просто ги е*авал, защото били много тъпи.. и кой ще отиде при тях при условие, че има мен..

На това му викаш намек?
Приятелят ти е просто парче, не знам на колко е, но такова поведение не трябва да се толерира. Според мен трябва да се разделите - не му вдигай скандали, не му обяснявай, просто му кажи, че не се чувстваш добре в тази връзка и че не вярваш, че нещата ще се променят.
Няма да повярваш колко грижовни и мили момчета има :)

AngelBelchev
11-06-2014, 06:34
В момента не се е*ава с тях, че са тъпи, а с теб, че го търпиш.

Грозната истина.

LittlebutFunny
11-08-2014, 10:13
Съжалявам, че пак вдигам темата, но съм много огорчена... Снощи попаднах на един чат в скайпа между него и негов приятел.. В който той казваше "ще й е*а майката на тая, колко е тъпа"... не съм се чувствала толкова неприятно, най-близкият ми човек да ме предаде така... ; (

sweet__potion
11-08-2014, 10:41
Хората горе ти казаха - зарежи го, няма смисъл да се измъчваш така.

per-dead
11-08-2014, 10:45
Какво още чакаш? Разкарвай го.
Следващият етап е да спи с друга, да го изкефи и да си с рога, и зарязана или пък с рога и разигравана. Избери си.

nepowtorima
11-08-2014, 13:23
Не се самонаравявай нито една секунда повече!
Зарязвай го! Веднага! Дори и да ти звъни, да ти се моли и да те убеждава, че ще се промени (ако въобще се случи нещо такова..) бъди непреклонна!

LittlebutFunny
11-09-2014, 08:39
Дори не зная как да подходя и дали изобщо да му кажа, че съм видяла как говори за мен на другите.. Долно е да ти навлизат в личното пространство и аз не се гордея с това, което направих. Но и не издържам, да си мисли, че съм толкова заблудена и не зная какво се случва зад гърба ми..

per-dead
11-09-2014, 08:43
Просто му кажи "Знам какво се случва зад гърба ми и не желая нещата повече да продължават по този начин. Смятам, че е време да приключим с всичко до тук". Това е. Нито казваш как, кога и защо, просто обръщаш гръб. Нищо сложно.

anonymous908491
11-09-2014, 09:11
Дори не зная как да подходя и дали изобщо да му кажа, че съм видяла как говори за мен на другите.. Долно е да ти навлизат в личното пространство и аз не се гордея с това, което направих. Но и не издържам, да си мисли, че съм толкова заблудена и не зная какво се случва зад гърба ми..

Кажи му, тъкмо ако има достатъчно акъл, ще ти бие шута, защото точно това заслужаваш.

Niakoitam
11-09-2014, 09:58
Кажи му, тъкмо ако има достатъчно акъл, ще ти бие шута, защото точно това заслужаваш.

Защо? Защото приятеля и не може да си го задържи в гащите ли? :)

anonymous908491
11-09-2014, 10:24
Защо? Защото приятеля и не може да си го задържи в гащите ли? :)

Защото женските глави служат само за украшение.
Защото само жена може да е толкова тъпа, че да не прави разлика между писане с някой и реални действия.
Защото дори и най-глупавия мъж не заслужава да търпи изцепките на най-умната жена, която по принцип е по-глупава от него.
Защото сте маймуни, дават ви банан и сте щастливи.

Dalinda.M
11-09-2014, 12:16
Защото само жена може да е толкова тъпа, че да не прави разлика между писане с някой и реални действия.
Защото дори и най-глупавия мъж не заслужава да търпи изцепките на най-умната жена, която по принцип е по-глупава от него.
Защото сте маймуни, дават ви банан и сте щастливи. на никой не помагаш с шибаните си отговори.така че се гръмни :)

anonymous908491
11-09-2014, 12:26
така че се гръмни :)

Или вместо да хабя куршуми мога да се оженя за теб, разлика няма да има, но поне и ти да страдаш.

Fisherman
11-09-2014, 13:01
Днес ме потърси, след близо два дни мълчание. Говореше сякаш нищо не се е случило, и дори довечера каза, че си няма други планове и да отида у тях.. стана ми много тъпо..той дори по гляса ми не усети, че нещо не е наред.

пак същото,като в темата на merrym,когато виждаш,че нещата с партньора ти не вървят му биеш шута

Niakoitam
11-10-2014, 08:19

На някои определено.Това не изключва и някои мъжки глави.НИКОГА не слагай хората под общ знаменател

Зависи.Може наистина само да се бъзика,но някак по-вероятно ми звучи,че може просто да опипва почвата.Или викаш направо да си я заведе в банята с онази другата и да я изпраска пред нея обяснявайки и оная колко е тъпа и затова как той я бил бъзикал.Не го бил вкарал целият...само главичката...

Е дебре де...Това прозвуча много..."умно." Не е като да не си сексистки настроен.Много "мъжкарско" прозвуча това само дето както казах не слагай хората под общ знаменател,защото има много по умни мъже от дадени жени,но има и много по умни жени от дадени мъже.Така че тезата ти не става за нищо освен за чешане, на някое изстрадало мъжко его.

Първото,което е изобщо не ме слагай в знаменателя "сте',защото аз имам чеп и значи според твоята логика мозъка ми е поне мимимум колкото твоя.А щом толкова не те кефят жените мини на мъжко,какъв е проблема? Ще си говорите с някой мъжага за любов и ще си обяснявате колко по умни сте от тъпите жени и как даже и най-умната не заслужава и гък да ви каже,защото е по-глупава от вас...:)

gericobain
11-10-2014, 08:46
Кажи му че всичко е приключило и че още много пъти ще приключи за него щото е тъп спаружен х*й.

jab4eto
11-11-2014, 11:03

Леле, някой май не си пие редовно хапчетата! Много красиво мнение имаш за жените!

jab4eto
11-11-2014, 11:06
LittlebutFunny аз мисля, че само ти имаш връзка с него, той с теб връзка няма.
Не си постъпила правилно, като си му ровила в нещата, за никого не е приятно, по-добре не му казвай.
Говори с него, кажи му какво мислиш и как се чувстваш, той все пак не е господ и явно няма представа, че те наранява.
И все пак мисля, че това не е твоя човек, просто го остави намира.

LittlebutFunny
11-12-2014, 08:11
LittlebutFunny аз мисля, че само ти имаш връзка с него, той с теб връзка няма.
Не си постъпила правилно, като си му ровила в нещата, за никого не е приятно, по-добре не му казвай.
Говори с него, кажи му какво мислиш и как се чувстваш, той все пак не е господ и явно няма представа, че те наранява.
И все пак мисля, че това не е твоя човек, просто го остави намира.

Аз не му казах, че съм чела нещата му. Но той продължава да си отрича, обвинява ме, че вярвам на това, което говорят хората, а не на него. Дори се разплака, че не искал да си тръгвам и всичко да свършва така. В шок съм... много объркана

klarka
11-12-2014, 09:00
Като един страничен наблюдател, мога да кажа, че от тази връзка няма никакъв смисъл. Няма да излезне нищо хубаво.

an7raks
11-12-2014, 09:25
На това му викаш намек?

Зависи от контекста... Може наистина да е било само ебавка.
Как даваш такива категорични мнения, евала!

tori
11-12-2014, 10:15
Зависи от контекста... Може наистина да е било само ебавка.
Как даваш такива категорични мнения, евала!
Ама тука намека е най-дребното, самото отношение спрямо авторката куца.

d-r.Zob
11-12-2014, 13:25
Той е студен, разбирам защо ти е кофти. Твоето отношение към него какво е, замисли се. Разсъждавай по въпроса дали не го притискаш за нещо, не му ли досаждаш с нещо, примерно защо си пишете през деня и т.н. От това, което споделяш излиза, че приятелят ти е гадняр и бих те посъветвала да скасате, но винаги има обратна страна на монетата и не би ми било възможно, без да я познавам, като всесилен съдник да давам компетентни мнения.

vesi_nesi
11-17-2014, 09:00
Той е студен, разбирам защо ти е кофти. Твоето отношение към него какво е, замисли се. Разсъждавай по въпроса дали не го притискаш за нещо, не му ли досаждаш с нещо, примерно защо си пишете през деня и т.н. От това, което споделяш излиза, че приятелят ти е гадняр и бих те посъветвала да скасате, но винаги има обратна страна на монетата и не би ми било възможно, без да я познавам, като всесилен съдник да давам компетентни мнения.

Точно така, една връзка винаги има две страни. Ако твоята гледна точка е една неговата може би е съвсем друга.

d.anny..
11-17-2014, 23:48
За жалост краят на вашата връзка настъпва и по-добре ти прключи нещата, докато още е рано и той не те е наранил. Кажи си, че заслужаваш много повече от това да бъдеш даденост, явно сте се изчерпали. Да, знам, че е трудно и никак не е приятно да слагаш край на връзка, особено, когато д случея ти още имаш чувства към него, но според мен първо трябва да обичаш себе си. Дай смело напред и ще срещнеш човека, който ще те обича и прави щастлива. Успех! :)

AngelBelchev
11-18-2014, 07:27
Дори се разплака, че не искал да си тръгвам и всичко да свършва така. В шок съм... много объркана

Добър е, добър е ;)

Kitty Bloom
11-18-2014, 07:32
Аз не му казах, че съм чела нещата му. Но той продължава да си отрича, обвинява ме, че вярвам на това, което говорят хората, а не на него. Дори се разплака, че не искал да си тръгвам и всичко да свършва така. В шок съм... много объркана

Не се оставяй да те манипулира и смекчи със сълзи, молби и обещания. Колкото и да отрича, ти вече сама си видяла как говори за теб и как се държи. Другите потребители говореха за другата страна на монетата. Да, може и той да се чувства гадно за нещо и евентуално да му досаждаш, но това не оправдава думите му в чатовете. Колкото и да го обичаш, в тази връзка няма как да си щастлива. Сложи край навреме, за да не страдаш още повече по-късно.